Jump to content

Που μπορω να επισκευασω το Mach 2 GT μου?Too slow error msg...

brwmogazos

Recommended Posts

Γεια σας παιδες...εδω και πολλους μηνες το Mach 2 Gt Μου τα επαιξε...

Ειχα μιλησει με τον hipro5 ο οποιος μου προτεινε να συναντηθουμε για να του ριξει μια ματια αλλα απο τοτε δεν εχω ξαναμιλησει μαζι του και δεν μπαινω στα φορουμ...

Εξακολουθει να ποσταρει εδω?

Γενικοτερα γνωριζει κανεις που μπορω να το παω για να δουν τι εχει?

Απλως δεν κατεβαζει πλεον την θερμοκρασια αποτι λεει στο display....ξεκιναει την ριχνει πχ μεχρι τους 17βαθμους κελσιου (+) Παντα και μενει εκει...

Μετα απο λιγα λεπτα βγαζει το μηνυμα Too Slow και σβηνει...

Ο μονωμενος σωληνας που εχει γινεται πολυ κρυος και στο block του evaporator δημιουργουντε νιφαδες χιονιου...

Το εχω παρατησει πανω απο χρονο ετσι μου φενεται και ειναι κριμα να καθεται...τουλαχιστον ας το φτιαξω και το πουλαω αν δεν προκειται ποτε να ασχοληθω παλι μαζι του.,.

Για οποια βοηθεια θα ημουν υποχρεος

Μαλλον χαλασε ο σενσορας που μετρα την θερμακρασια στον evaporator. Το ειχα παθει και εγω πριν απο ενα χρονο και τον αλλαξα μονος μου. Αυτο ειναι ενα πολυ συχνο προβλημα που εχουν τα Mach 2 αν κανεις ενα ψαξιμο θα δεις πολλα.

λοιπον παρε μια φαλτσετα και κοψε την μονωση που εχει ο σωληνας της κεφαλης αφου πρωτα εχεις κατεβασει το προστατευρικο της υγρασιας. Προσοχη μονο μην κοψεις και κανενα καλωδιο. Επειτα αφαιρεσε οτι μονωτικη ταινια βρεις ωστε να μπορεις να δεις στην τρυπα. Ο σενσορας βρισκετε κολλημενος στο σημειο που ειναι η κολληση του evaporator με την ευκαμπτη σωληνα. Απο εδω και περα τα πραγματα ειναι ηλεκτροδουλεια. Κοβεις με ενα κοφτακι τον παλιο σενσορα και κολας με κολλητηρι τον καινουριο (εδω θα σου προτεινα επειδη η περιοχη εχει πολλη υγρασια κατα την λειτουργια του συστηματος αλλα κυριως μετα που λιωνουν οι παγοι, να βαλεις θερμοσυστελομενο και πισσα απο αυτη που μονωνεις την μητρικη στα γυμνα σημεια του καινουριου σενσορα ωστε να μην βραχυκυκλωσει και εχεις παλι τα ιδια). Να ξερεις παντως οτι οι φθηνοι σενσορες χανουν αρκετα σε θερμοκρασια και οπως θα δεις ο σενσορας που εχει απο την μανα του ειναι μεσα σε μονωτικη ταινια και δεν ερχετε σε απευθειας επαφη με την σωληνα. Εγω ο πονηρος πηγα και εκανα πατεντα με δεματικα και θερμοαγωγιμη παστα ωστε ο σενσορας να μετρα καλυτερα και τωρα εχω κατι -78 βαθμους θερμοκρασια evaporator που φυσικα ειναι πλασματικοι. Αν θελεις να μην το παθεις και εσυ αυτο αφησε το μονωτικο που εχει απο την μανα του και βαλε τον καινουριο σενσορα μεσα. Καλη επιτυχια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.