stratos1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Καλα μιλαμε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περιπετεια...... Εχω το Game μολις 1 μερα και εχω φτασει στο 12ο Level ....αλλα βρε παιδες δεν εχω βρει ακομα ΠΩΣ ??? να κανω EXIT οταν θελω να βγω απο το παιχνιδι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 bug ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Το 1ο μου άρεσε αρκετά στο ps2 το 2ο έτσι και έτσι...’ντε να δούμε το 3ο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Ιούλιος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 απο οτι ειδα εχει αρχισει να κυκλοφορει...εχμμ...στα μαγαζιά..γύρω στα 4 γκικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Ιούλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Μεταφορά από κονσόλα είναι.Θες να χει και exit; Δοκίμασε, Alt+F4 και έπειτα στην επιλογή YES to EXIT. K=Enter, J=Esc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Κάντε καμιά περιγραφή, πως είναι το παιχνίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούλιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 3rd person action:Κεντρικός χαρακτήρας ο Dante, μισός άνθρωπος μισός δαίμονας. Διαθέτει ως όπλα τα πιστόλια Ebony & Ivory καθώς και 1 σπαθί (στο 1ο το σπαθί λεγόταν Alastor σ'αυτό δεν ξέρω). Από μάχη είναι ολόιδιο το Ninja Gaiden του XBOX (ή μάλλον το αντίστροφο, καθώς το σύστημα μάχης του DMC είναι παλιότερο του NG), δλδ γρήγορες επιθέσεις με σπαθιά και πιστόλια, ειδικές κινήσεις, σκαρφαλώματα σε τοίχους και άλλα πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούλιος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Ειναι και το καλυτερο "παιδι" ο Dante.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Παιδιά, το παίζετε με gamepad; Ενώ παίζουν όλα μια χαρά, δεν μπορώ να φτιάξω πώς θα κινείται. (τα βελάκια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από planetman Παιδιά, το παίζετε με gamepad; Ενώ παίζουν όλα μια χαρά, δεν μπορώ να φτιάξω πώς θα κινείται. (τα βελάκια) Σήμερα έρχεται το gamepad (ειδικά για αυτό το game και για τον NES emu ) και θα σου πω Δοκίμασε πάντως αν έχεις πρόβλημα να κάνεις reconfigure το gamepad σου με κάποιο πρόγραμμα , όπως το JoyToKey ή το ControlMK Επίσης , για AutoHotKey δες εδώ http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/show_msgs.php?topic_id=m-1-28892658&pid=931852 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.