Κοπρίτης Ιούλιος 3, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 22:53] τι να φαω ban ρε βλακα να πουμε !σιγα μην προσκινήσω κι'ολας να σαι καλα ρε Μαριε.... απαντηση απο τις λιγες.... :rofl: :rofl: πλακα εκανε ο Φραγμας ρε συ... Γιωργη τα θελες και τα παθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 3, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:55] NO SENSE OF χ_ι_ο_υ_μ_ο_ρ? Σορι ετσι....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 3, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ τι να φαω ban ρε βλακα να πουμε !σιγα μην προσκινήσω κι'ολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 4, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:05] Αυτό ισοδυναμεί με κίτρινη κάρτα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 4, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Αυτό ισοδυναμεί με κίτρινη κάρτα ε? Και έσπαζα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θύμιζε ο Ρώσος που μοίραζε τις κάρτες στο Πορτογαλία-Ολλανδία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 4, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 strike one όπως λένε και στο μπεϊζμπόλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούλιος 4, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 THE EMPIRE STRIKES BACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 4, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ρε Λευτέρη, για δώσε μας και το λίνκ να δούμε τι λέει ο τύπος στη παρουσίασηΚ_Marios και Greekfragma είστε και οι δύο σε επιτήρηση. Μην το συνεχίσετε παραθετο το site,γιατι δεν θελω να το συνεχισω,διαβαζοντας τους ορους του φορουμ δεν ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ LING ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,αν το γραφει πουθενα τοτε ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ADMIN ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑhttp://www.techsweden.org/forum/viewtopic.php?t=147327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 4, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Σου ζήτησα το link για το site για να δούμε τι γράφει ο τύπος για την motherboard, γιατι καλές οι εικόνες, αλλά δεν τα λένε όλα Δεν είναι ανάγκη να αρπάζεσαι πάντως EDIT: Κανένα μεταφραστήρι από Σουηδικά υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 4, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Σου ζήτησα το link για το site για να δούμε τι γράφει ο τύπος για την motherboard, γιατι καλές οι εικόνες, αλλά δεν τα λένε όλα Δεν είναι ανάγκη να αρπάζεσαι πάντως EDIT: Κανένα μεταφραστήρι από Σουηδικά υπάρχει; ειμαι λιγο κουρασμενος απο την θεραπεια μου.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 4, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Κάνε δουλειά σου, δεν τρέχει μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 4, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Λευτέρη μην τρελαίνεσαι ρε συ....δεν τρέχει τίποτα. Gusfraaapaaaa......ouuuuusaaaaaa και τα σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 4, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από tassoss THE EMPIRE STRIKES BACK Καλα, πιωμενοι ειναι αυτοι που σχεδιαζουν μητρικες? Eleoc κοιταξτε που ειναι 2 sata κ ενα ide... Και πες νταξ, δεν βαζει κανεις μικρες pcie, αν βαλει ομως τι γινεται? Θα κανει ταρζανιες με καρτες καθε φορα που θελει να βαλει/βγαλει ενα δισκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 18, 2006 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 http://www.techsweden.org/index.asp?mod=recensioner&id=52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 18, 2006 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [03-07-2006 22:48] οταν θα αναφερεις την λεξη DFI θα πλενεις το στομα σου τουλαχιστον 10 φορες προηγουμενως με Aquafresh:p LOL , να συμπληρωσω , και αφου κανεις γαργαρες με betadine λοιπον κατι πηρε το ματι μου οτι οι ασους ερχονται με ΒΙΟΣ που δε παιζει με κονροε , και πρεπει να βαλετε ενα χαμελεοντα πρωτα να τη φλασαρετε και μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 18, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Ισχύει αυτό για τις πρώτες παρτίδες.Δεν παίζουν με Conroe Step4+5 και θέλουν Update.Στην Αμερική έχουν βγεί και κάποιες που ταξιδεύουν με νεότερο,αλλά όχι κι εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Ιούλιος 18, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Παιδεσ,την αγορασα πριν 12 μερεσ απο το NEWEGG και τη να σασ πω,παρολα τα καλα χαρακτιριστηκα τησ εχει ασταθεσ vcore,και ασε που τερματιζει στο 1.65 true αντι στο 1.70 on bios vcore.θελει οποσδηποτε vdroop.Αλλα παρολα αυτα,ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα.Αγορασα μαζι με την μητρικη και 2 Western Digital Caviar SE16 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drives,και τουσ εχω σε RAID 0 και το μηχανημα πεταη. :happy2: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 18, 2006 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από def http://www.techsweden.org/index.asp?mod=recensioner&id=52 Καλα εδω ο τυπας πηγε 450...?? Def δωσε καμια επεξηγηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 18, 2006 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Κάποιες τα φτάνουν Unmodded και κάποιες κάπου εκεί τερματίζουν Modded.Αν ανεβάσεις το vmch κοντά στα 2ν θα τα φτάσεις..το 1.65 είναι πολύ λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 18, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 445Mhz παιζει η δικη μου με 1.65Vmch . Με 1.78Vmch στα 468Mhz . Με μνημες 1:1Εννοειται 2πλα prime95 και οχι superpi1m . Με conroe E6600 αυτο .Σταθηκα τυχερος στη μητρικη . Μενει και ενα καλο CPU . Δυστυχως δεν πανε ολες ετσι . Η πλειοψηφια δεν ανεβαινει τοσο καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.