Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

SirGeorge

Recommended Posts

Μετά από 2 συναπτά έτη λειτουργίας, έφτασε πλέον η ώρα να αλλάξω το σύστημα της υπογραφής μου. Και επειδή ειλικρινά δεν μπορώ να καταλήξω σε κάτι μετά τις πρόσφατες αλλαγές αλλά και τις επικείμενες νέες εισαγωγές τεχνολογιών θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Για να βοηθήσω τονίζω τα εξής:

- Θέλω σύστημα τώρα και όχι μετά από 1 ή 2 μήνες.

- Θέλω να είναι ταχύτερο από αυτό που έχω ακόμη και σε single thread εφαρμογές.

- Κύρια χρήση του είναι τα παιχνίδια, οι εφαρμογές γραφείου, διαχείριση μεγάλων αρχείων.

- Ο προυπολογισμός μου είναι 2500 και περιλαμβάνει κεντρική μονάδα και οθόνη ΤFT 19" μόνο.

Περιμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

για μενα περιμενε 1 μηνα να ερθει ο κονροε.σε παραπλησια τιμη με οτι κυκλοφορει τωρα σε 25 περιπου μερες θα εχεις ενα συστημα πολυ πιο δυνατο απο τα τωρινα.

κουτι στακερ 810 στα 150ευρω

επεξεργαστη κονροε 6600 στα 350ευρω περιπου ο οποιος ερχεται ελλαδα σε 25 μερες.

μητρικη μια ιντελ bad axe στα 250ευρω.

2 γιγα ddr2 667 ή και γρηγοροτερες.περιπου στα 170-300ευρω αναλογα τι θα επιλεξεις.

καρτα γραφικων 7950gx2 στα 550-600 ευρω

οθονη μια 1970gx NEC.κορυφαια αυτη τη στιγμη τοσο απο χρωματα/γωνιες/response time.μοναδικο μειονεκτημα η επιστρωση γυαλιου opticlear εαν εχεις χωρο με πολλες αντανακλασεις. στα 500ευρω

2 74αρια ραπτορακια σε raid0 και ενας 320αρης seagate για αποθηκη.

και ενα tagan 580 watt easyconn και καθαρισες.

συνολο στα 2500ευρω.:)

δεν νομιζω να εχεις προβλημα στο να βρεις conroe σε ενα μηνα..

Γιατι 19αρα μονο...???

νομιζω η 20ara philips θα σε καλυψει ακομα και σε παιχνιδια...(η καρτα 7950 ειναι αρκετα δυνατη ωστε να παιζεις απροβληματιστα παιχνιδια σε 1600χ1050 με καμποσα αν οχι ολα τα φιλτρα..(αναλογα και το παιχνιδι..)

Κρατας τους σκληρους που εχεις σε raid 0 και παιρνεις και εναν raptor 75αρη αν δεν σε παιρνει σια 150αρη για λειτουργικο-εφαρμογες.

Για μνημες με κοντα 250 παιρνεις κατευθειαν απο corsair 2 γιγα μνημες..

(ψαξε για καποιο post του ea6gka-αν εχω γραψει σωστα το nick name του)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.