Jump to content

ΑΤΙ X200M ΣΕ ΦΟΡΗΤΟ

GO(O)D BOY

Recommended Posts

Λοίπόν επείδη χρειάζομαι έναν φορητό διότι ο πάλιός παρέδωσε πνέυμα (θεός συγχωρέσην τόν)

έχω βάλει στο μάτι αυτόν:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30162479&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=5&Product_Id=336093&Merchant_Id=1&sts_cid=3

καλή είναι αυτή γραφικών δέν τήν έχω ξανακούσει..

για να πέζουμε κανένα παιχνιδάκι όταν βαρίεμαι.........

οπως ειπωθηκε λιγες ωρες νωριτερα και σε αλλο μελος με τιτλο ''*****SOS*****''

τα μελη συνηθως δεν κανουν τον κοπο καν να διαβασουν ενα θεμα με τετοιο τιτλο.

στο θεμα μας......

δεν μας ειπες τι ποσο χρηματων μπορεις να διαθεσεις μαξιμουμ

επισης ποια παιχνιδια......

και εαν σε ενδιαφερει η αυτονομια.

αναλογα τα παραπανω θα χρειαστεις και αναλογη καρτα γραφικων αλλα θα πρεπει να δεις και τις ιντσες του λαπτοπ.

ενα λαπτοπ με 15αρι μονιτορ δεν εχει ιδιες απαιτησεις με ενα 17αρι.

η αυτονομια και το βαρος σιγουρα μετρανε πολυ.

κανε και μια αναζητηση στην κατηγορια που ανοιξες το θεμα.θα βρεις αρκετα θεματα με αλλα παιδια που εψαχναν λαπτοπ αυτο το διαστημα.

κοτσοβολος εχει βγάλει προσφορά toshiba satellite a100-233 t2300. duo t2300,512mb mnimi,60gb disko, και γενικα ολα τα αλλα οπως το 5195 στα 999 ευρω. για 165 ευρώ λιγότερα απο το 5195 παιρνεις τ2300 αντι για τ2400,512 αντι για 1024 και 60 αντι για 100 σκληρο δισκο. η καρτα γραφικών μετρια αλλα και ι geforce go 7400 επισης βήμα πρεπει να ειναι...

εισαι παντως hp fun ε...:) θα συμφωνήσω μαζί σου αν και στο μυαλό μου πιστεύω οτι τα τοσιμπα ειναι ένα σκαλί ποιο πάνωμ στη συγκεκριμενη περίπτωση το 5165 υπερτερεί στον εξοπλισμό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.