ganastasiou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Γεια χαρα έχω μία συνδεση ADSL 384 και την έχω στον desktop pc μου αν μπορεί κάποιος να μου πεί πώς θα την μοιράσω και στον φορητό μου...Ευχαριστώ προκαταβολικά....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 με router εισαι?εχει παραπανω απο μια θυρες ethernet?ειναι usb?ειναι wi-fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Μέσω των καρτών δικτύου που φράνε γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Μέσω των καρτών δικτύου που φοράνε γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 1ον - αν θες βοήθεια πες 10 πράγματα για το μοντέλο του adsl modem, τι δίκτυο έχεις (αν έχεις), κλπ λκπ2ον - υπάρχουν 452 θέματα σαν το δικό σου .. η Αναζήτηση δεν σε βοήθησε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.