Jump to content

αγορά ssd

eshati

Recommended Posts

Για δείτε και αυτό...[ATTACH]6337[/ATTACH]

Αφού τον έκανα update στο 1.4 το health πήγε στα 88%.. κουφό!!!

Στα forum της ocz μου είπαν να μην δίνω και πολύ σημασία στο health meter διότι δείχνει ανακρίβιες. Αληθεύει???

post-38-1414343334,5977_thumb.jpg

Printscreen και paste στο paint. Είναι πιο εύκολο από να φωτογραφίζεις την οθόνη... :D

Καλορίζικος ο δίσκος.

Κάνουμε και ένα κοψιματάκι στο επίμαχο σημείο( πχ στο περίγραμα με το πινακάκι ) και έτσι δεν χρειάζεται να ανεβασουμε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας στο φόρουμ

Μεγειές και απο μένα

Κάνουμε και ένα κοψιματάκι στο επίμαχο σημείο( πχ στο περίγραμα με το πινακάκι ) και έτσι δεν χρειάζεται να ανεβασουμε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας στο φόρουμ

Μεγειές και απο μένα

Ευχαριστώ για τις info παιδιά!

-----

Καλορίζικος ο δίσκος :p Ευχαριστούμε για τις photo!:respect:

Tα bench είναι με άδειο τον δίσκο??

Μόνο windows seven 32bit φορτωμένα. Και κάτι μικροπρογραμματάκια.

Πείτε μου όμως πάει καλά? γιατί δεν έχω συγκριτικά στοιχεία, μόνον από κάτι reviews που είδα στο net. Εγώ πάντως νιώθω ότι πάει με χίλια μετά από δύο raptors σε raid0!

Πείτε μου όμως πάει καλά? γιατί δεν έχω συγκριτικά στοιχεία, μόνον από κάτι reviews που είδα στο net. Εγώ πάντως νιώθω ότι πάει με χίλια μετά από δύο raptors σε raid0!

που τον βρήκαμε ρε ? :p μας δουλεύει και απο πάνω :p

μια χαρά είσαι ;) μεγειά το μπλιμπλίκι This is Sparta

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.