eshati Νοέμβριος 4, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 φωτο από ssd! [ATTACH]6330[/ATTACH] [ATTACH]6331[/ATTACH] [ATTACH]6332[/ATTACH] [ATTACH]6333[/ATTACH] [ATTACH]6334[/ATTACH] [ATTACH]6335[/ATTACH] [ATTACH]6336[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshati Νοέμβριος 4, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Για δείτε και αυτό...[ATTACH]6337[/ATTACH] Αφού τον έκανα update στο 1.4 το health πήγε στα 88%.. κουφό!!! Στα forum της ocz μου είπαν να μην δίνω και πολύ σημασία στο health meter διότι δείχνει ανακρίβιες. Αληθεύει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 4, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Για ρίξε και ένα crystal mark 64. Καλορίζικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 4, 2009 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Printscreen και paste στο paint. Είναι πιο εύκολο από να φωτογραφίζεις την οθόνη... Καλορίζικος ο δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshati Νοέμβριος 4, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 και ένα crystal mark [ATTACH]6345[/ATTACH] Eυχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 4, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Printscreen και paste στο paint. Είναι πιο εύκολο από να φωτογραφίζεις την οθόνη... Καλορίζικος ο δίσκος. Κάνουμε και ένα κοψιματάκι στο επίμαχο σημείο( πχ στο περίγραμα με το πινακάκι ) και έτσι δεν χρειάζεται να ανεβασουμε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας στο φόρουμ Μεγειές και απο μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 4, 2009 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Ή πιο απλά alt + print screen για να εχουμε μόνο το ενεργό παράθυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 4, 2009 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Καλορίζικος ο δίσκος Ευχαριστούμε για τις photo!:respect: Tα bench είναι με άδειο τον δίσκο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshati Νοέμβριος 4, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Κάνουμε και ένα κοψιματάκι στο επίμαχο σημείο( πχ στο περίγραμα με το πινακάκι ) και έτσι δεν χρειάζεται να ανεβασουμε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας στο φόρουμ Μεγειές και απο μένα Ευχαριστώ για τις info παιδιά! ----- Καλορίζικος ο δίσκος Ευχαριστούμε για τις photo!:respect:Tα bench είναι με άδειο τον δίσκο?? Μόνο windows seven 32bit φορτωμένα. Και κάτι μικροπρογραμματάκια. Πείτε μου όμως πάει καλά? γιατί δεν έχω συγκριτικά στοιχεία, μόνον από κάτι reviews που είδα στο net. Εγώ πάντως νιώθω ότι πάει με χίλια μετά από δύο raptors σε raid0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshati Νοέμβριος 4, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Και ένα crystal mark στα 500mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 7, 2009 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Πείτε μου όμως πάει καλά? γιατί δεν έχω συγκριτικά στοιχεία, μόνον από κάτι reviews που είδα στο net. Εγώ πάντως νιώθω ότι πάει με χίλια μετά από δύο raptors σε raid0! που τον βρήκαμε ρε ? μας δουλεύει και απο πάνω μια χαρά είσαι μεγειά το μπλιμπλίκι This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshati Δεκέμβριος 20, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 [ATTACH]6683[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.