ang3l Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2006 Μετά την ιδέα του aGka8lz σ' ένα άλλο thread είπα να ανοίξω αυτό και να δημοσιεύσουμε τα καμώματά μας σαν έλληνες γεννημένοι ραλίστες :banging: Κάνω την αρχή μ' ένα Opel Astra GTC 1.6 απ' τα 3ήμερα testdrives που δείνουν. Η απόλυτη ξενέρα, κόφτες στα 200 μαχαίρι!
jpavly Ιούλιος 1, 2006 #2 Ιούλιος 1, 2006 Εκτός από το ότι είναι ψιλο-άκυρο το thead, γιατί είναι στους εκτυπωτές και φωτογραφία? Και εκτός των άλλων, σε ποιο δρόμο πας πάνω από 200 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
panos2k Ιούλιος 2, 2006 #3 Ιούλιος 2, 2006 :OT: Τι σχέση έχει το 200άρισμα με το thelab????Κάνε κάνα 300άρισμα στο fsb και έλα να μας το δείξεις!
Makis Hourdakis Ιούλιος 2, 2006 #4 Ιούλιος 2, 2006 Εμένα δεν με πειράζει αυτό, έτσι κι αλλιώς έχουμε δει άκυρα και άκυρα...Προσωπικά πιστεύω πως είναι μεγάλο λάθος η δημιουργία αυτού του thread. Είναι γνωστός ο εγωισμός που μας δέρνει στο τιμόνι. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να προκαλείς τους άλλους στο ποιος θα βγάλει τα περισσότερα... Πόσο μάλλον να παίρνει και φωτογραφία παράλληλα. Για φαντάσου να τρέχεις σε έναν Ελληνικό δρόμο με 200Km/h και να έχεις και το νου σου στο πως θα βγάλεις φωτογραφία... Εγκληματικό δεν είναι;Και ξαναλέω: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!
ΓιαγκΤ Ιούλιος 2, 2006 #5 Ιούλιος 2, 2006 Δεν είναι είναι δα και τόσο επικίνδυνο!!200ριζο οτιδήποτε στους τάκους : )
ΓιαγκΤ Ιούλιος 2, 2006 #8 Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:17] Στους ποιούς;;;; [/άσχετος με αυτοκίνητα] Στο παρελθόν για να επισκευασθεί ένα αυτοκίνητο το σηκώνανε βάζοντας κάτω από τις αναρτήσεις που τότε ήταν ατσάλινα ελάσματα , ξύλινους τάκους. Μπορεί τώρα να υπάρχουν ηλεκτρουδραυλικοί ανυψωτήρες, αλλά η ορολογία παραμένει. Στους τάκους = δεν ακουμπάνε οι τροχοί στο έδαφος.
sotiris Ιούλιος 2, 2006 #9 Ιούλιος 2, 2006 Εγώ μέχρι 200 έχω δει στο δικό μου (ζήτημα αν ήταν 180 πραγματικά) αλλά προτίμησα να έχω και τα 2 χέρια στο τιμόνι παρά να προσπαθώ να το τραβήξω φωτογραφία.Θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) ότι στα 200 είναι λίιιιιιγο επικίνδυνο να τραβάς φωτογραφίες όντας ο οδηγός!
kingzback Ιούλιος 2, 2006 #10 Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k [Σήμερα, στις 09:47] :OT: Τι σχέση έχει το 200άρισμα με το thelab????Κάνε κάνα 300άρισμα στο fsb και έλα να μας το δείξεις! :clap: :clap:
yanni Ιούλιος 2, 2006 #11 Ιούλιος 2, 2006 Αυτό το thread πρέπει να πάει κάδο με την μία. Εδώ ο κίνδυνος δεν είναι κάποιος να κάψει την mobo και την cpu.
greekfragma Ιούλιος 2, 2006 #12 Ιούλιος 2, 2006 αν μπαινατε ολοι μεσα σε μια πιστα ας πηγαινατε και με 300................. εξω στους ελληνικους δρομους που ειμαστε και μεις οι υπολοιποι ενα τετοιο θρεντ ειναι προκλητικο.
planetman Ιούλιος 2, 2006 #13 Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:09] Εμένα δεν με πειράζει αυτό, έτσι κι αλλιώς έχουμε δει άκυρα και άκυρα... Προσωπικά πιστεύω πως είναι μεγάλο λάθος η δημιουργία αυτού του thread. Είναι γνωστός ο εγωισμός που μας δέρνει στο τιμόνι. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να προκαλείς τους άλλους στο ποιος θα βγάλει τα περισσότερα... Πόσο μάλλον να παίρνει και φωτογραφία παράλληλα. Για φαντάσου να τρέχεις σε έναν Ελληνικό δρόμο με 200Km/h και να έχεις και το νου σου στο πως θα βγάλεις φωτογραφία... Εγκληματικό δεν είναι; Και ξαναλέω: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.