Ivris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 Σκεφτομαι να προβώ στην παρακάτω αγορά μιας και τα 18 dBA που δίνει μου φαινονται πολυ καλα για αθορυβη ψύκτρα... ινφο εδω Asus Square cpu cooler Ωστοσο ειναι απο χαλκο και αλουμινιο και δεν ειμαι σιγουρος για την αποδοση της στην μειωση τησ θερμοκρασιας αφου η ολο απο χαλκο αποδιδει καλυτερα.μερικα ρεβιου που ειδα μου φανηκε αρκετα καλη.Η γνωμη σας?Γενικα θελω να στησω το νεο μου συστημα σε low noise καταστάσεις ωστοσο δεν αποκλειω και την υδρόψυξη.και μια ερωτηση απο εναν ασχετο οι αντλιεσ σε ενα συστημα με υδροψυξη ειναι θορυβώδεις?και αν οχι θα αξιζε η αγορα του thermaltake water cooling big water SE?(φοβαμαι και ειμαι σχετικα απειρος και επιφυλακτικος για να στησω ενα wc συστημα μονος)Ευχαριστω για την οποια απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούνιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 καλό θα είναι αφού είναι asus.Αλλά υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις.Silent towerFreezer 7 proFreezer 64Ti cpu έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 30, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 εγω θα προτεινα XP 90C Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Ιούλιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2006 κι εγώ Scythe Ninja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.