Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 Επειδη ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετως με δικτυα θερμοπαρακαλω οποιονδηποτε που θα μπορεσει να μου δειξει με τον πιο απλο και περιγραφικο τροπο πως θα στειλω αρχεια απο το ενα στο αλλο.Να εχω δηλαδη 2 shared folders ,ενα στο καθενα και να αλλαζω αρχεια μεταξυ τους.Αν ειναι ευκολο και ιντερνετ απο το ενα στο αλλο.Παρακαλω μην θεωρησετε οποιαδηποτε πληροφορια δεδομενη.Δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ!Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 γεια χαρα καταρχην χρησημοποιεις καλωιο crossover!Mετά πας σε οποιον φακελο θες ή κανεις εναν αλλο και μετα κανεις πανω του δεξι κλικ ιδιοτητες πας στην καρτελα sharing και τον κανεις κοινοχρηστο!αν θες να στηλεις etc πας θεσεις δικτιου /υπολογηστες δικτιου / ο αλλος υπολογιστης μπενεις και εχει μεσα τον φακελο!ακομα υπαρχει και αλλος τροπος να χρησημοποιησεις καποιο prog οπως netsupport SChool & NEtOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Δεν πρεπει να φτιαξω network με ip adress κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2006 Eδώ είναι αυτό που θές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιούλιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από x@nD3R [Χθες, στις 03:55] Eδώ είναι αυτό που θές! Πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο φίλος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Ρε παιδιά εμένα μου βγαζει "έχει αποσυνδεθει" στο ipconfig.Ακόμα οταν συνδεώ το καλώδιο στις κάρτες δυκτιου δεν αλλάζει κάτι στη κατασταση των καρτών, παραμένουν αποσυνδεμένες.Το καλώδιο που μου έδωσαν είναι "patch cord utp cat5e"Σωστό δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αν το καλώδιο δεν είναι cross και αν οι κάρτες δεν υποστηρίζουν auto-mdix τότε δε θα σου παίζουν και λογικό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Oι καρτες είναι 2 on-board nforce 2 και 2 pci, μια 3com και μια realtek.Το cross καλώδιο είναι ανεστραμένο η απλό?Το auto-mdix που το τσεκάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αντεστραμμένο και το auto-mdix το τσεκάρεις αν συνδέσεις 2 κάρτες με κανονικό καλώδιο και παίξουν ή διαβάσεις το manual. Πάντως οι nforce2 δε θυμάμαι να το υποστηρίζουν, συνήθως gigabit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Πάω αυριο για ανεστραμένο καλώδιο και ξαναδοκιμάζω.Βασικά με το που συνδεω τα 2 pc δεν πρέπει να δείξει οτι έχει συνδεθεί στο tray? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αν είναι σωστό το καλώδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 21, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Θα πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει και το εικονίδιο στο tray... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.