Jump to content

Συνδεση 2 υπολογιστων με καρτες δικτυου

Vadergr

Recommended Posts

Επειδη ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετως με δικτυα θερμοπαρακαλω οποιονδηποτε που θα μπορεσει να μου δειξει με τον πιο απλο και περιγραφικο τροπο πως θα στειλω αρχεια απο το ενα στο αλλο.Να εχω δηλαδη 2 shared folders ,ενα στο καθενα και να αλλαζω αρχεια μεταξυ τους.Αν ειναι ευκολο και ιντερνετ απο το ενα στο αλλο.

Παρακαλω μην θεωρησετε οποιαδηποτε πληροφορια δεδομενη.Δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

γεια χαρα καταρχην χρησημοποιεις καλωιο crossover!Mετά πας σε οποιον φακελο θες ή κανεις εναν αλλο και μετα κανεις πανω του δεξι κλικ ιδιοτητες πας στην καρτελα sharing και τον κανεις κοινοχρηστο!αν θες να στηλεις etc πας θεσεις δικτιου /υπολογηστες δικτιου / ο αλλος υπολογιστης μπενεις και εχει μεσα τον φακελο!ακομα υπαρχει και αλλος τροπος να χρησημοποιησεις καποιο prog οπως netsupport SChool & NEtOP

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά εμένα μου βγαζει "έχει αποσυνδεθει" στο ipconfig.

Ακόμα οταν συνδεώ το καλώδιο στις κάρτες δυκτιου δεν αλλάζει κάτι στη κατασταση των καρτών, παραμένουν αποσυνδεμένες.

Το καλώδιο που μου έδωσαν είναι "patch cord utp cat5e"

Σωστό δεν είναι?

Αντεστραμμένο και το auto-mdix το τσεκάρεις αν συνδέσεις 2 κάρτες με κανονικό καλώδιο και παίξουν ή διαβάσεις το manual. Πάντως οι nforce2 δε θυμάμαι να το υποστηρίζουν, συνήθως gigabit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.