def Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 ακουστε τι επαθα εκανα πριν μια εβδομαδα μια παραγγελεια μεσο πιστοτικης καρτας ενος φιλου που εχει μαγαζι με cpu,απο το overclockers.uk και δεν μου στελνουν την παραγγελεια,εντομεταξι τα λεγτα τα τραβηξανα απο την καρτα,μου ζητανε συνεχεια να στειλω πιστοποιηση κατοικιας του κατοχου της καρτας του στειλαμε 2 φορες τον λογαριασμο της Δεη,και δεν το δεχονται και αναγκαστικα σημερα να παω σε μεταφραστη να μου το μεταφραση και να τους το στειλω με σφραγιδες,ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ,ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ OVERCLOCKERS?λετε να χασω τα χρηματα μου?πειτε τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 ετσι γινεται , παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ετσι γινεται , παντα βασανο captain :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.