Jump to content

football manager

antreas9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

υπαρχει εδω μεσα κανενας αλλος βλαμμενος-κολλημενος με παιχνιδια μανατζερ,οπως εγω???

παιζω μανατζερ,απο την εποχη του ΘΡΥΛΙΚΟΥ player manager(!!!!)!!!!!

το παιχνιδι που αλλαξε τη νοοτροπια στο στυλ αυτο βεβαια,για μενα,ειναι το premier manager (μπουτικ,διαφημισεις,να φτιαχνεις κερκιδες ξεχωριστα,συμφωνιες με tv κλπ)!

το κορυφαιο αυτη τη στιγμη,για εμενα στην κατηγορια του ειναι το τελευταιο της ΕΑ (δυστυχως,γιατι δεν μου αρεσουν γενικα τα παιχνιδια που βγαζει).

το championship ειναι πολυ λιγο....

που ειναι εκεινες οι εποχες που ξεφυτρωναν ως μανιταρια τα μανατζερ???

εχετε καποιο αλλο καλο υποψιν σας?

Γνωριζει κανεις την επομενη κυκλοφορια ,ποτε θα ειναι?

ΥΓ: εχει παιξει κανεις αυτο το basketball manager που κυκλοφορει?

πηγα να το παραγγειλω,κ ο πωλητης ο ιδιος μου ειπε οτι ειναι μαπα....

Ημουν/ειμαι πολυ φαν του football manager.Απλα τωρα δεν υπαρχει χρονος...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 15:05]

Ημουν/ειμαι πολυ φαν του football manager.Απλα τωρα δεν υπαρχει χρονος...

Εγω παίζω το Football Manager 2006 και απ'οτι ξέρω Football Manager 2007 θα βγεί τν Δεκεμβριο!

Αν σου κάνει!

To FM 2006 όπως είπαν και άλλοι έιναι μακράν το καλύτερο. Για το 2007 θα περιμένεις αρκετα.

Δες εδώ www.fmgreece.gr

Αρχική απάντηση από giorgos th. [30-06-2006 23:59]

Πας Γιαννινα και champions league.....:worship:

:banging: :banging: :worship: :worship:

Και εγω πολυ καψιμο στο championship manager 2001-2002. Το καλυτερο πιστευω.!

αλλη μια ψηφος στο ΦΜ 2006 και απο εμενα . κατα την γνωμη μου το καλυτερο που βγηκε ποτε.

• 2 months later...

Υπηρξε καποια εποχη που εβριζα καποιους φιλους με επαιζαν αυτο το ¨ανουσιο" παιχνιδι για ωρες....

Καποια χρονια το δοκιμασα και εγω μιας και ειχα μαθητευσει διπλα τους και κολλησα...

Οχι μονο 8-ωρα εκλεινα αλλα και υπερωριες μαζι...!!Νομιζω αν θυμαμαι τις χρονιες ηταν το cm 98-99 και μετα λιγο το cm4 ..

Ορκιστηκα να μην ξαναβαλω τετοιο παιχνιδι ξανα στο pc....η καταστροφη η ιδια λεμε!

(δεν εχω δοκιμασει αλλα...παντως εχω κρατησει τα saves...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.