antreas9 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 με αναζητηση,δε βρηκα καποιο τετοιο θεμα,κ θεωρησα οτι ειναι ενδιαφερον (τουλαχιστον για μενα)!βεβαια,δεν ηξερα που να το ποσταρω,αν το δει καποιος mod,ας κρινει που πρεπει να μπει.δεν γνωριζω καποιο αλλο εκτος του πλαισου εγω για να σας πω!(επισης, και πραγματικα καταστηματα που ξερετε οτι πουλανε στοκ,καλο θα ηταν να αναφερθουν)!εντυπωσεις που εχετε αποκομισει απο αγορες,θα ηταν χρησιμες, απλα μην εξελιχθει στον κλασσικο "πολεμο" : πλαισιο στοκ....-χαλια, -τελειο κλπ...(παρεπιπτοντως,στο στοκ πλαισιου,στις περιπου 10 αγορες μου,εχουν βγει 6-7 χαλασμενα... βεβαια,δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα,τα πηραν ολα πισω)!το πλαισιο επισης (που οπως ειπα ειναι το μονο που γνωριζω),δινει εγγυηση 6 μηνες....τα αλλα?ΥΓ:σορρυ που δε βαζω τονους...αλλα βαριεμαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούνιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Εγω νομιζω οτι αυτο το thread τεριαζει στο ΤΙ;-ΠΟΥ;-ΠΟΣΟ;Ειναι το τελευτεo στο forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 dom,εχεις απολυτο δικιο!εγω δεν μπορω να το μεταφερω,ας το μεταφερει καποιος moderator παρακαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Έχει ήδη μεταφερθεί, don't worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 :clap: thanks!!! μπραβο ταχυτητα!!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούνιος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Δλδ τι πραγματα πειρες stoc απο το plaisio και σε τι τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 30, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 wd,ide,200gb, 80 ευρω (οταν ειχε 120 κατω) ...2 φορες, 2 φορες χαλασμενος!μια gigabyte m/b, στα 15 ευρω,s478,1η φορα χαλασμενη,στην αλλαγη οκ!2 ηχεια (δε θυμαμαι μαρκα),καμμενα!μια asus m/b,478 παλι, με τιμη κατω (τοτε) 130,πανω 75, εχει βγει σκυλι!(δυστυχως χωρις το σιδερακι απο πισω)!maxtor,200gb,sata1, περιπου 80 κ αυτος (πιο προσφατα),χαλασμενος.ενα απλο ΑΤΧ κουτι,για φιλο, δυστυχως ελειπαν τα πισω σιδερακια ολα,κ 2 βιδες στηριξης της m/b (επεστραφη)! (δικη μου αβλεψεια που δεν το τσεκαρα)ψυκτρα ζαλμαν 7700 επισης για φιλο,βγηκε σουπερ (δεν καταλαβα γιατι ηταν στο στοκ αυτη,ηταν μια χαρα)! τιμη δε θυμαμαι ομως!οταν θυμηθω τα υπολοιπα προιοντα,θα σου πω!!!ΥΓ: παντως,σκληρος,δε μου καθεται με τιποτα απο εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 30, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 ο κανόνας του σωστού καταναλωτη και αυτού που σεβεται τα δεδομένα του ειναι να μην αγοραζει πότε μεταχειρησμένους δισκους ειδικά από στοκάδικα.εξαιρούνται δίσκοι φίλων και γνωστων που καλύπτονται από το υπόλοιπό εγγυησης της κατασκευαστριας εταιρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Υπάρχει και το www.stock-house.gr για παλιά κυρίως parts Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 30, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 μπηκα λιγο στο stock house...δεν ειναι κ λιγο ακριβο???επεξεργαστες με ταχυτητα 1,00, στα 45 ευρω,οταν καινουργιος σελερον 3,00 εχει καμια 70αρια???(και βεβαια εχεις δικιο οτι εχει κ παλια parts ετσι κ αλλιως)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Δυστυχώς όμως αμα είσαι επαγγελματίας και έχεις ένα ακριβό παλιό μηχάνημα και ξαφνηκά σου πάθει κάτι και πρέπει να δουλέψεις (και επειδή ως γνωστόν ο χρόνος είναι χρήμα) θα τα σκάσεις αναγκαστικά... Έχει πάντως κάτι παλιά chip σε τιμές κάτω απο 10. Ό,τι πρέπει για μπρελόκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 30, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 δεν το ελεγες πιο γρηγορα,κ μου ελειπε ενα μπρελοκ κ πηγα κ πηρα?????? (δεν υπαρχουν αλλα καταστηματα στοκ ρε παιδια?εντυπωσιακο δεν ειναι αν πραγματι δεν υπαρχουν?)???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 30, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Stock είναι κανονικά σαν αυτό που σου έδειξα. Το Πλαίσιο δεν είναι stock ακριβώς. Έχει προϊόντα που έχουν επιστραφεί κυρίως ή απο RMA. ’ρα κάτι τέτοιο ψάχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 30, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Μαλλον δεν είναι αυτο που ψάχνεις αλλά μπορεί να βρείς καλά πράγματα εκει.Βασικά σε μ.τ.χ. Ολά με 6 μήνες εγγύηση.Π.Χ. πηρα 1800+ με 30 ευρό και 2*256 kingston με BH-5 με 15 ευρό την μία αν θυμάμαι καλά.www.elx.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 30, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Μια διευκρίνιση όσον αφορά το Stock House : δεν μπορείς να αγοράσεις σαν ιδιώτης απ'ευθείας από αυτούς, παρά μέσω μεταπωλητή. Παραγγέλνοντας online τον HP server της υπογραφής, περίμενα 2-3 μέρες και τίποτα, τους παίρνω τηλ και μου λένε τα παραπάνω...τελικά το έστειλαν σε κάποιο μεταπωλητή στο ’ργος και μετά με μεταφορική μου ήρθε Καλαμάτα. +35 ευρώ συνολική επιβάρυνση σε σχέση με την τιμή του site.Κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, παλιά που υπήρχε συνεργασία με το μαγαζί που δουλεύω είχαμε προμηθευτεί αρκετά : μνήμες SDRAM, PIII, οθόνες - εγώ πήρα μια HP P930 19"CRT flat, πολύ καλή για τα λεφτά της, και την έχω ακόμα. Σε πολλά πάντως χτυπάνε τις τιμές, ανελέητα (βλέπε PIII 1GHz - 100euro).Andreas9 αν ψάχνεις κι άλλα στοκάδικα όπως λές ρίξε μια ματιά στα παρακάτω :www.ocs.gr και www.computron.gr αλλά κυρίως με παλιά parts και αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούλιος 3, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! ο μακης εχει δικιο, περισσοτερο ψαχνω "καταστηματα" στυλ στοκ πλαισιου, παρα πραγματικα στοκατσιδικα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούλιος 3, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Παντως,δεν ειδα κατι ιδιαιτερα αξιολογο σε αυτα τα καταστηματα.μαλλον θα μεινω στο κλασσικο στυλ των αγγελιων ,που υπαρχει κ προσωπικη επαφη-ελεγχος!ειδικα καποια παιδια,εχουν ονομα εγγυηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.