nobig Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 Θέλω να αγοράσω ένα κλιματιστικό και επειδή ουσιαστικά είναι σαν ένα phase change θα ήθελα την γνώμη σας1 Τις διαφορές με τα αέρια, αλλού βλέπω 407c και αλλού 410,2. Τους συμπιεστές, γενικά τι τύπος παίζει, προταιρήματα και μειονεκτήματα, έχω δει τουλάχτιστον ενα που έχει rotary3. αν έχεται να προτείνεται κάτι 9000btu μέχρι 300-350 μαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Νομιζω τα περισσοτερα air-condition εχουν rotary συμπιεστες, ας επιβεβαιωσουν οι γνωστες.Πριν καμια εβδομαδα πηρα απο συνοικιακο καλο μαγαζι ενα hitachi 9000BTU περυσινο μοντελο με 280. Bang for the buck, πολυ καλο, αθορυβο κ αποτελεσματικο. Κ αυτα την ιδια στιγμη που το φτηνοτερο 9000BTU σε οποιαδηποτε αλυσιδα ειχε τουλαχιστον 360 + την eγκατασταση-ταριφα των καταστηματων στα 70-75 ευρω!!!! Ευτυχως ειχαμε γνωστο ψυκτικο ο οποιος το εγκατεστησε for free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Για δωσε σε πμ ινφο του καταστήματος (μην θεωρηθεί διαφημηση). Εϊναι τιμή καταστήματος ή ειδική τιμή για εσένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Ηταν τιμη καταστηματος, αλλα ειναι περυσινο μοντελο. Οταν πηγα ειχε και αλλες 1-2 προσφορες, οπως πχ ενα LG 12000BTU Inverter με 380 ευρω. Check your pms Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Κάνε μια καλή και στείλε μου κάνα πμ και μένα. Είμαι στην αναζήτηση Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.