Jump to content

Να του κάνω O/C;

plessinho

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω ένα Celeron στα 2,66 (s775)στους 55βαθμούς κελσίου περρίπου και σκέφτομαι να του αλλάξω την ψύχτρα και να του βάλω μία της THERMALTAKE την sonic tower λέτε να μου κατεβάσει αρκετά την θερμοκρασία του επεξεργαστή ώστε να μπορώ να του κάνω O/C αν ναι πόσο μπορεί να φτάσει η συχνότητα του επεξεργαστή;

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα αν του κάνω O/C δεν θα ισχείει πια η εγγύηση που έχω για 3 χρόνια;!!!!!

o/c εγω δεν θα του εκανα γιατι δεν αξιζει να χασω τον χρονο μου για celeron.....

την εγγυηση υποτιθεται οτι την χανεις...το θεμα ειναι ΠΟΥ θα το καταλαβει ο αλλος οτι τον κλοκαρες!εκτος αν τον καψεις και αφησει σημαδι(πολυ δυσκολο εως αδυνατο)

Σωστός ο προλαλήσαντας:T:

’λλωστε ποιος ο λόγος να κάνεις O/C σε celeron?

Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.

Όσο για την ψύκτρα πάρτην, θα σου κατεβάσει αρκετά τις θερμοκρασίες, και θα την έχεις και για τον επόμενο επεξεργαστή που θα πάρεις. Γιατί δεν νομίζω να τη βγάλεις με celeron.

Δε λέει:D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.