plessinho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2006 Ρε παιδιά έχω ένα Celeron στα 2,66 (s775)στους 55βαθμούς κελσίου περρίπου και σκέφτομαι να του αλλάξω την ψύχτρα και να του βάλω μία της THERMALTAKE την sonic tower λέτε να μου κατεβάσει αρκετά την θερμοκρασία του επεξεργαστή ώστε να μπορώ να του κάνω O/C αν ναι πόσο μπορεί να φτάσει η συχνότητα του επεξεργαστή;Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα αν του κάνω O/C δεν θα ισχείει πια η εγγύηση που έχω για 3 χρόνια;!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 o/c εγω δεν θα του εκανα γιατι δεν αξιζει να χασω τον χρονο μου για celeron.....την εγγυηση υποτιθεται οτι την χανεις...το θεμα ειναι ΠΟΥ θα το καταλαβει ο αλλος οτι τον κλοκαρες!εκτος αν τον καψεις και αφησει σημαδι(πολυ δυσκολο εως αδυνατο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούνιος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 ευχαριστώ για την απάντηση ρε φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboX Ιούνιος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Σωστός ο προλαλήσαντας ’λλωστε ποιος ο λόγος να κάνεις O/C σε celeron? Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Όσο για την ψύκτρα πάρτην, θα σου κατεβάσει αρκετά τις θερμοκρασίες, και θα την έχεις και για τον επόμενο επεξεργαστή που θα πάρεις. Γιατί δεν νομίζω να τη βγάλεις με celeron. Δε λέει :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούνιος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία να πάρω τον pentium4 d930(3.0Ghz dual core) πως σου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 θα παρεις που θα παρεις μνημες ddr2 για τον διπυρηνο περιμενε λιγο και τον conroe να ξεμπερδευεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.