Jump to content

CONROE 6600ES καντεμιάς συνέχεια μέρος δεύτερο.

gprhellas

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Σίγουρα υπάρχει μια σχετική αγωνία για τα αποτελέσματα της εφαρμογής ή όχι βελτίωσης στο χρόνο του Pi.

ΛΟΙΠΟΝ επειδή δεν θέλω να μακρηγορήσω απλά σας παραθέτω με λίγα λόγια την χθεσινή αποκομηθείσα εμπειρία μου (πως τα πάω τα αρχαία έ?) στη μάταιη προσπάθεια να καταλάβω την ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο χθεσινό μου ερώτημα.

Απλά δεν την βρήκα, σίγουρα υπάρχει αλλά όχι στα tips που δοκίμασα.

Όσο και αν προσπάθησα με όλα τα tips που ξέρω αλλά και άλλα (@το τηλέφωνο που λέγαμε.) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Δεν δικαιολογείτε τέτοια διαφορά.

Ξέρετε τι αποκόμισα.

Ανακάλυψα ότι οι μνήμες μου πάνε ακόμα καλύτερα δηλ. και ψηλότερα από χθες αλλά συγχρόνως και με πιο σφιχτά timings.

Ακολουθεί ακαδημαϊκό ερώτημα:

Πως είναι δυνατόν να ανεβάζω ακόμα 22 MHz συχνότητα, να τρέχω το Pi32M με timings ακόμα μικρότερα (4-3-2-8-10 και πάντα στα 2,4V) μην πειράζοντας άλλες τιμές για να είναι συγκρίσημα τα αποτελέσματα, εφαρμόζοντας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ διάφορα tips / optimization και να πάρω περίπου 16,5 δευτερόλεπτα?

Απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα.

(κοινώς μάπα το καρπούζι)..

P.S.

Επειδή με κυνηγάει η γυναίκα μου δίνω το σετάκι CPU-M/B-CORSAIR στα 500.

Thanks

(απαντήσεις από Δευτέρα NO NET on εξοχικό).

post-4599-1416072709,5207_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Voudas

ε δεν τον κοπανάς? τον κοπανάς... :p

εγώ του ζήτησα να κάνει ένα test.

αλλά τα αποτελέσματα πρωτα τα συζητάς και μετά φεύγεις για δυο εβδομάδες διακοπές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.