Jump to content

Simcity 4.Πως θα το παίξω?

edessaios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το Simcity 4.Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό αλλά δυστηχώς δε μπορώ να το παίξω καθώς μυο φαίνεται πανδύσκολο.Η οικονομία που είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα πάει κατα διαόλου,η ρύπανση δεν υποφέρεται,,η εκπαίδευση,η υγεία και και η κίνηση είναι σκέτο χάλι.Πως θα μπορούσα να παίξω το παιχνίδι?Εσείς πως ξεκινάτε?Τι συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε,γιανα μπορέσω επιτέλους να παίξω αυτό το υπέροχο παιχνίδι και να το ευχαριστηθώ?Επίσης όταν επικεντρώνομαι στη παιδεία,τα οικονομικά μου πάνε χάλια και αυτό συμβαίνει με όποιον τομέα και να ασχοληθώ... :(

Ασχολησου με τα μαμημενα τα tutorial και μαθε αγγλικα, δεν χρειαζεται τπτ αλλο :p

λολ λολ λολ! το ρημάδι το simcity είναι εθιστικό... σε μένα αυτο που δούλευε γενικά είναι να μην προσπαθώ να έχω την τέλεια πόλη... τι εννοώ: να έχει τις ελλέιψεις σε police coverage, τα σχολεία να μην έχουν full funding, επίσης τα σχολεία να μην καλύπτουν "με άνεση" όλη την πόλη.... αν πρέπει να κάνει και 5 χλμ το παιδάκι να πάει σχολείο δεν έγινε και τίποτα :D :D ...

Πολύ σημαντικό να μην προσπαθείς να εξαφανίσεις τις φτωχογειτονιές.... μέχρι η πόλη σου να γεμίσει το χάρτη (όπου θα ξεκινήσεις και 2η πόλη) απλά να προσπαθείς να επεκτείνεσαι... να αποκτήσεις μεγάλο πληθυσμό... και εκεί μπορείς να αρχίσεις τισ μανούβρες για να αντικαταστήσεις τις φτωχογειτονιές με βίλες :D :D

Καταρχάς ξεκινάς σιγά και με σταθερα βηματα χτίζεις ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις. Το πολυ στην αρχη να πάρεις κανα δάνειο. Δεν τα δίνεις όλα στους πολίτες όπως έιπε πιο πάνω ο jaguarone. Δεν χτίζει μόνο ουρανοξύστες και εμπορικά αλλά ξεκινας στην αρχη με μικρα κτήρια(zones) και αργότερα τα αντικαθιστάς όταν μεγαλώσει η πόλη

Βασίκο είναι επίσης να βάλεις ζόνες με εργοστάσια και εμπορικά τόσα όσα χρειάζονται οι κάτοικοι για να δουλέψουν/εξυπηρετηθουν (έχει αναλυτικούς πίνακες συμβουλέψου τους)

Προσπαθέις να κάνεις οικονομία δίνοντας μόνο τα άκρως απαραιτητα(πάρε παράδειγμα την εκάστοτε κυβερνηση) αργότερα όταν θα έχεις πολλά έσοδα τοτε δίνεις παροχές μειώνεις φόρους κλπ. Όλα μαζι δεν γινονται.

Επισης μπορείς να δοκιμάσεις να χτίσεις σε διαφορετικές περιοχε. Σε άλλη περιοχη την πολη και σε διπλανή τα εργοστάσια.

Επ ευκαιρία που μου το θύμισες άρχισα μια μικρη πόλη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.