mariosalice Ιούλιος 6, 2006 #81 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 19:49] επισης αν δεν σας κανει κοπο ή φτιαξτε λιγο το aquamark να δειχει και τα επιμερους σκορ ..ή ποσταρετε ποσο εβγαλε(ελπιζω να υπαρχουν στο lοg που φτιαχνει καθε φορα που τρεχει) ετσι ετσι....σταχτη στα ματια.. αργα η γρηγορα ολα θα αποκαλυφτουν .....οταν αρκετοι με τον 6300 τους απορησουν που πηγαν οι επιδοσεις που γιναν με τον Χ6800.. αρε και να γυρισει boomerang η ολη καμπανια .....τρελλο γλεντι... (λεμε τωρα) E δεν πάει έτσι.Δίπλα bench-άρουν τον Ε εδώ τον Χ αλλά και στις δύο περιπτώσεις όχι μόνο τα αποτελέσματα είναι απίστευτα αλλά και η τεχνολογία με την οποία έρχονται οι επιδόσεις είναι εξίσου απίστευτη. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή αν το προιόν ήταν πατάτα νομίζεις οτι δεν θα το έγραφαν όσοι bench-άρουν τους επεξεργαστές αυτούς? Αν ο hipro έβρισκε κάτι στραβό (πρώτος σε όλο τον κόσμο), δεν θα το έγραφε νομίζεις? Βούκινο θα το έβγαζε και εδώ και στα ξένα forum. Κατά τη γνώμη μου η Intel άλλαξε πρόσωπο. Παλιότερα είχα γράψει για την κοροιδία που τρώγαμε για χρόνια από την Intel, που δεν επένδυε να φτιάξει καλύτερους επεξεργαστές (αύξανε μόνο τη συχνότητα) αλλά στο πώς να μας τα πάρει με αλλαγές του τύπου ΑΤΧ σε ΒΤΧ. Λες και μιλάμε για άλλη εταιρία τώρα. Ας είναι καλά φυσικά η AMD που τη ζόρισε.
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #82 Ιούλιος 6, 2006 Να πώ κι εδώ κάτι για τυχόν παρεξηγήσεις...........Ο Extreme Edition "Χ" και ο "απλός" "Ε" , είναι ΟΛΟΙΔΙΟΙ........Η ΜΟΝΗ διαφορά που έχουν είναι ότι τα Multies του Extreme είναι ξεκλείδωτα (και προς τα πάνω) ενώ του Ε δεν είναι.......Αυτή είναι ΜΟΝΟ η διαφορά τους και τίποτε άλλο........ Απλά εγώ πήρα υποχρεωτικά Extreme Edition γιατί όταν θα μπεί πάνω στο άζωτο και ανεβάσει συχνότητες, να μπορώ να ανεβάσω τα multies και να παίξω.......Αν είχα έναν E6600 π.χ., θα έπρεπε να του δώσω 500+ΜΗz fsb για να παίξω - χλωμο - ......
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #84 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice E δεν πάει έτσι.Δίπλα bench-άρουν τον Ε εδώ τον Χ αλλά και στις δύο περιπτώσεις όχι μόνο τα αποτελέσματα είναι απίστευτα αλλά και η τεχνολογία με την οποία έρχονται οι επιδόσεις είναι εξίσου απίστευτη.Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή αν το προιόν ήταν πατάτα νομίζεις οτι δεν θα το έγραφαν όσοι bench-άρουν τους επεξεργαστές αυτούς?Αν ο hipro έβρισκε κάτι στραβό (πρώτος σε όλο τον κόσμο), δεν θα το έγραφε νομίζεις?Βούκινο θα το έβγαζε και εδώ και στα ξένα forum.Κατά τη γνώμη μου η Intel άλλαξε πρόσωπο.Παλιότερα είχα γράψει για την κοροιδία που τρώγαμε για χρόνια από την Intel, που δεν επένδυε να φτιάξει καλύτερους επεξεργαστές (αύξανε μόνο τη συχνότητα) αλλά στο πώς να μας τα πάρει με αλλαγές του τύπου ΑΤΧ σε ΒΤΧ.Λες και μιλάμε για άλλη εταιρία τώρα.Ας είναι καλά φυσικά η AMD που τη ζόρισε. σε χιουμοριστικο τονο ηταν το ποστ μου....μιας και δεν πιστευω να γυρισει να boomerang..Και ανεφερα τον φτηνο 6300 και οχι 6600 γιατι δεν μου γεμιζει το ματι (ο μικρος)Δεν παυει ομως να ειναι μια καλη επιλογη για οποιον παρει καινοργιο μηχανημα εκεινη την εποχη!Αλλα μεταβαση απο ενα υπαρχον καλοστημενο διπυρηνο @2,9-3γιγα σε 6600 την βρισκω καπως.....δεν λεω κακη...σιγουρα θα εχει επιδοσεις πιο πανω αλλα...ειναι καπως χτυπητη!Και μια παρατηρηση στο δικο σου ποστ...λες..."Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή αν το προιόν ήταν πατάτα νομίζεις οτι δεν θα το έγραφαν όσοι bench-άρουν τους επεξεργαστές αυτούς?Αν ο hipro έβρισκε κάτι στραβό (πρώτος σε όλο τον κόσμο), δεν θα το έγραφε νομίζεις?"οχι δεν θα το ελεγαν .....ειδα συγκριτικα που ηταν "καλοστημενα" υπερ της ιντελ και αφηναν αμφιβολιες...(ισα-ισα να μεγαλωσουν οσο μπορουν τη διαφορα οχι να κανουν το ασπρο μαυρο!)Για το hipro ετσι θελω να πιστευω...(αυτο πιστευω αυτη τη στιγμη δλδ)Οτι ο,τι στραβο δει θα το πει.....(<- εδιτ προς αποφυγην παρεξηγησεων)
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #85 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:46] Και μια παρατηρηση στο δικο σου ποστ... λες... "Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή αν το προιόν ήταν πατάτα νομίζεις οτι δεν θα το έγραφαν όσοι bench-άρουν τους επεξεργαστές αυτούς? Αν ο hipro έβρισκε κάτι στραβό (πρώτος σε όλο τον κόσμο), δεν θα το έγραφε νομίζεις?" οχι δεν θα το ελεγαν .....ειδα συγκριτικα που ηταν "καλοστημενα" υπερ της ιντελ και αφηναν αμφιβολιες...(ισα-ισα να μεγαλωσουν οσο μπορουν τη διαφορα οχι να κανουν το ασπρο μαυρο!) Για το hipro ετσι θελω να πιστευω...(αυτο πιστευω αυτη τη στιγμη δλδ) Σε πληροφορώ ότι δεν τα παίρνω απ'την Intel έτσι ώστε να την επαινέσω παραπάνω απ'ότι πρέπει........ Τον επεξεργαστή τον πλήρωσα απ'την τσέπη μου και αρκετά παραπάνω χρήματα απ'όσο θα έχει στο εμπόριο......... ΑΝ βγει μάπα, νομίζεις δε θα το πω?........Εντάξει είπαμε ότι είμαι υπέρ της Intel, αλλά ΔΕ με ταΐζει........ΕΓΩ την ταΐζω και συνέχεια μάλιστα....... Δε βρέθηκε ένας απ'αυτούς που μοιράζουν απλώχερα τους επεξεργαστές απο δω κι από κει τόσα χρόνια, να μου πεί: "πάρε κι εσύ ένα, έτσι όχι επειδή το αξίζεις αλλά επειδή έχεις μοχθήσει και φάει άπειρες ώρες για να μας κάνεις διαφήμιση"......ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ.........και ας παρακολουθούν και το φόρουμ.......
ea6gka Ιούλιος 6, 2006 #86 Ιούλιος 6, 2006 μονο αυτο μας λειπει , να δινουμε και το λογο γιατι γουσταρουμε μια μαρκα.
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #87 Ιούλιος 6, 2006 παρανοησης ....και οι δυο παραπανω.(αντε καλα ο Hipro ειναι ο αμεσα θιγομενος που δεν ειχα σκοπο αυτο!)Το "ετσι θελω να πιστευω" δεν πηγαινε στο οτι τα παιρνει....αλλα στο αλλα στην προταση του mariosalice "Αν ο hipro έβρισκε κάτι στραβό (πρώτος σε όλο τον κόσμο), δεν θα το έγραφε νομίζεις?"(κατσε να κανω και εδιτ πιο πανω....)και αλλο ενα εδιτ εδω...και δεν θα στραβομουτσουνιασω αν τα παρει καποτε απο την ιντελ!Ισα-ισα θα χαρω!
zyx Ιούλιος 6, 2006 #88 Ιούλιος 6, 2006 δλδ θες να μας πεις hipro οτι οταν εβγαζε μαπες η intel το παραδεχοσουνα? θυμασε που θελατε 2 cpu για να 'μας' τρεχετε στα bench??? ΕΕ για spi1m και 3d mark 2001 και 32m θελατε prescott θυμασε μηπως τη ελεγες για τον EE??? βγηκε κανεις να μηλησει τοτε??? να πει τπτ??? δεν νομιζω. θες να βρεσκαρουμε λιγο την μνημη???the real power http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4268&perpage=20&pagenumber=1για 1 - 2 bench
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #89 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:20] δλδ θες να μας πεις hipro οτι οταν εβγαζε μαπες η intel το παραδεχοσουνα? θυμασε που θελατε 2 cpu για να 'μας' τρεχετε στα bench??? ΕΕ για spi1m και 3d mark 2001 και 32m θελατε prescott θυμασε μηπως τη ελεγες για τον EE??? βγηκε κανεις να μηλησει τοτε??? να πει τπτ??? δεν νομιζω. θες να βρεσκαρουμε λιγο την μνημη??? the real power http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4268&perpage=20&pagenumber=1 για 1 - 2 bench Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω κατά τη γνώμη σου?........Να βγώ και να πω "μάπα το καρπούζι"?......Δεν ήταν μάπα, κοντραριζόταν άνετα........Δύο διαφορετικά CPU?......Ναι δύο διαφορετικά......ΔΕΝ ήταν μάπα........και όπου έβλεπα τα παράξενα, το έλεγα νομίζω.......’λλωστε αφού ανέβαιναν και καλά και είχα και καλά αποτελέσματα, γιατί να το πω μάπα?........Μια χαρά ήταν......’λλη ερώτηση......... EDIT: Δεν ξέρω τι έχεις πάθει μαζί μου και όλο μου τη μπαίνεις...........Από τότε με το θέμα του κολλητού σου του ICE με το τετραβάθμιο cascade άρχισε η ιστορία αυτή.......[off topic]Αλήθεια το τελείωσε, τι έκανε?......
zyx Ιούλιος 6, 2006 #90 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω κατά τη γνώμη σου?........Να βγώ και να πω "μάπα το καρπούζι"?......Δεν ήταν μάπα, κοντραριζόταν άνετα........Δύο διαφορετικά CPU?......Ναι δύο διαφορετικά......ΔΕΝ ήταν μάπα........και όπου έβλεπα τα παράξενα, το έλεγα νομίζω.......’λλωστε αφού ανέβαιναν και καλά και είχα και καλά αποτελέσματα, γιατί να το πω μάπα?........Μια χαρά ήταν......’λλη ερώτηση......... EDIT: Δεν ξέρω τι έχεις πάθει μαζί μου και όλο μου τη μπαίνεις...........Από τότε με το θέμα του κολλητού σου του ICE με το τετραβάθμιο cascade άρχισε η ιστορία αυτή.......[off topic]Αλήθεια το τελείωσε, τι έκανε?...... 1τον δεν θυμαμε να ελεγες τπτ οταν εβλεπες ΑΝ τα εβλεπες τα παραξενα. δευτερον τι θα επρεπε να κανεις λες. κοιτα δεν θυμαμε να εκανε κανεις καποιο thread απο amd μερια και να λεει the real power the raw power etc. ειχες ενα cpu των 1000$$$ δολαριων και σε περνουσε ενα cpu των 300$$$ δολαριων σε αλλα bench και ηταν ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ αλλα επειδη ειναι ιντελ και λεγετε ΕΕ ειναι real power αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εχανε ο real power απο εναν φτηνο preshot. βγηκες να πεις τπτ ??? οχι. ειναι καλο να εχεις μια βαλιτσα με cpu για να εισαι πρωτος σε ολα τα bench αλλα ειναι ιντελ ξεχασα.... και ειναι και μια χαρα ..... ειναι σαν ενας 754 να κερδιζει εναν FX και να βγω και να πω οτι ολα καλα στο amd στρατοπεδο. αλλα ξεχασα δεν ειναι ιντελ.... για το θεμα του Ice τη να σου πω... οχι δεν το τελειωσε και εγω τον ειπα να το σταματησει. δεν εχει πια νοημα.... και δεν εχω τπτ μαζι σου σχολιαζω αυτα που εγραφες και γραφεις οπως σχολιαζεται εμας εσεις
astrolabos Ιούλιος 6, 2006 #91 Ιούλιος 6, 2006 Zyx, μια μικρή διόρθωση. Δεν υπάρχουν εμείς και εσείς. Όλοι στον Λάμπη είμαστε στο εγώ.
totally_wired Ιούλιος 6, 2006 #92 Ιούλιος 6, 2006 Να ρωτήσω κάτι εγώ γενικάΣτο Sisoft το whetstone είναι πεσμένο... Αυτό πρακτικά τι θα πει;Πως σε εφαρμογές μαθηματικών/cfd κτλ ο p4 είναι καλύτερος;
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #93 Ιούλιος 6, 2006 @ zyx......άστο το ξεχνάμε και δεν το συνεχίζω γιατί διακρίνω κάποια δόση ζήλιας και δε λέει........άστο ως έχει....... @ totally_wired δεν είναι και πεσμένο!.......Είναι παραπάνω από ΟΛΕΣ τις διπήρυνες CPU και παρακάτω απ'αυτούς που έχουν Hyper Threading (το S-Sandra το "θεωρεί" τετραπύρηνο το HT - γι'αυτό είχα σταματήσει να το εμπιστεύομαι μέχρι τώρα).......Τώρα βέβαια όχι ότι το εμπιστεύομαι πάλι, αλλά αφού όλοι θέλουν να το βλέπουν, τι να κάνω.....Αν είδες δεν έχω S-Sandra στο Overclock μου.......
zyx Ιούλιος 6, 2006 #94 Ιούλιος 6, 2006 ζηλια??? λολ.. οκ. νομιζεις ζηλεψα ποτε μου τον ΕΕ? η μηπως την πρωτη θεση? η μαλον εσενα? τπτ απο αυτα δεν με απασχολουνε αν με απασχολουσε η πρωτη θεση θα επερνα κ εγω conroe αλλα δεν θα παρω προτιμο να κατσω στα αυγα μου.. η μαλον ζηλευο οτι δεν δινω 1000 ευρο για cpu το βρηκες... αμα δεν μπορεις να απαντησεις σε αυτα που ρωτησα καλητερα να μην πεις τπτ.
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #95 Ιούλιος 6, 2006 Βρε zyx μην κολλάς βρε!.........Κι εσείς λέτε AMD PWA και άλλα τέτοια.......εκεί κόλλησες τώρα......
totally_wired Ιούλιος 6, 2006 #96 Ιούλιος 6, 2006 Απλά μου φάνηκε παράδοξο το χαμηλό pi και το (αντίθετα) χαμηλό sandra... Καθώς και τα δύο μετράνε μαθηματικές πράξεις... ’ρα είναι θέμα bench και όχι του conroe...
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #97 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 16:09] Απλά μου φάνηκε παράδοξο το χαμηλό pi και το (αντίθετα) χαμηλό sandra... Καθώς και τα δύο μετράνε μαθηματικές πράξεις... ’ρα είναι θέμα bench και όχι του conroe... Αν διαιρέσεις του P4 965 ή όποιου άλλου διπήρυνου με Hyper Threading έχει το S-Sandra σαν αναφορά, δια του δύο, θα βρείς - κατά προσέγγιση - το κανονικό του - π.χ. τώρα.......
totally_wired Ιούλιος 6, 2006 #98 Ιούλιος 6, 2006 Ααα ΟΚ... ’ρα προφανώς δεν έχει κανένα λειτουργικό όφελος.... thnx
hipro5 Ιούλιος 6, 2006 Author #99 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 16:49] Ααα ΟΚ... ’ρα προφανώς δεν έχει κανένα λειτουργικό όφελος.... thnx Στο S-Sandra μην πολυβασίσεζαι, γιατί όταν έβαγαζε τους Prescott πρώτους ότι μαμάνε και δέρνουνε, κι αυτοί σερνόντουσαν, τι να πείς για το S-Sandra μετά.......
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #100 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Στο S-Sandra μην πολυβασίσεζαι, γιατί όταν έβαγαζε τους Prescott πρώτους ότι μαμάνε και δέρνουνε, κι αυτοί σερνόντουσαν, τι να πείς για το S-Sandra μετά....... απαπααααααα!!!!! :O :nada: ........................................
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.