Jump to content

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ παρουσίαση από το TheLab: INTEL Core 2 Duo (Conroe) X6800 (2.93GHz)

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 03:12]

Ναι αυτό είναι το τροφοδοτικό...

Mod βασικά δεν χρειάζονται πλέον σε τροφοδοτικά.......ΑΝ κάποιος πάει για πολύ "ζόρισμα" το σύστημά του, τότε ναι....τουλάχιστον η 5άρα και η 3.3άρα(PLL chip για να ανεβάσει πιό υψηλό fsb)........ ;)

Όσο για τα Watts τώρα.....Όχι ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕ φτάνει ένα 580άρη τροφοδοτικό......Θα σου πώ το απλό.....Στη μία κάρτα απ'τις δύο, έχω(ή μάλλον είχα) βάλει ένα ΜΟΝΟ του τροφοδοτικό 350Watts τις πλάκας.....Δυστηχώς όταν η κάρτα πήγε 702MHz Core και 882MHz Rams, ΔΕΝ άντεξε.....και ήταν ΜΟΝΟ για την κάρτα..... :(

Ευχαριστώ.Το φανταζόμουν βέβαια αλλά είπα μήπως αποφύγουμε κάποια έξοδα...:D

τελικά:

Ε, ρε ξενερα..... παλι το χερι στην τσεπη...παλι αναβαθμιση... Καταραμενοι ολοι τους....

so true :(

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Ευελπιστω Hipre οτι οι αναγκες για τροφοδοσια που λες, αναφερονται μονο σε Crossfire/SLI καταστασεις ετσι?

George ωραιος! :T:

ζητουνται συνεταιροι για αγορα επεξεργαστη. Καταραμενες τεντες...μου φαγατε τα $

Ομορφα αν και ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολυ δρομο μπροστα σου και ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολλες δοκιμες.....Καλη συνεχεια και αναμενουμε WR απο σενα καμαρι.. :D

Ωραιος ...:T:

Ερχετε απο κει βολτα σε λιγο μια αλλη ψυκτρα , ενα μασιφ χαλκινο πραγμα:hehe:,και αλο ενα ζευγαρι fatbody να δοκιμασεις και 4 512αρια...:D

Αρχική απάντηση από Vadergr

Τα σεβη μου!Ουτε τους Amd x2 δεν θα μπορουμε να δωσουμε τωρα :p

Καλα αυτους δεν μπορουσαμε να τους δωσουμε εδω και καιρο.

Πωλειτε chieftec full tower, δωρο ενα 3800+:hehe: :hehe: :hehe:

Γιώργο ....

Τα WR σε περιμένουν....:D

Βιάσου να τα κάνεις γιατί ξαι πάλι η AMD θα τα σαρώσει (σε 2 Χρόνια σύγουρα ):confused:

Πάει... Γίνανε τα scores στραγάλια... :p

Μπράβο μεγάλε! Περιμένουμε wr! :D (πρέπει να χει πλάκα να είσαι ο καλύτερος ε; :p )

Έλεος ρε παιδιά... Αφήστε τον άνθρωπο να banchari όπως και όποτε θέλει... δεν είναι αστεία τα λεφτά που πρέπει να έδωσε. Δεν γίνεται κατευθείαν wr... Όλοι περιμένουμε το καλύτερο αλλά με πίεση δεν γίνεται κάτι...

@hourdakis

Δεν νομίζω να έχει πλάκα να είσαι ο καλύτερος... Θέλει αγώνα, ξενύχτι, , θυσίες,χρόνο, χρήμα και γιατί όχι δημόσιες σχέσεις (είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού...)

Αρχική απάντηση από totally_wired

Έλεος ρε παιδιά... Αφήστε τον άνθρωπο να banchari όπως και όποτε θέλει... δεν είναι αστεία τα λεφτά που πρέπει να έδωσε. Δεν γίνεται κατευθείαν wr... Όλοι περιμένουμε το καλύτερο αλλά με πίεση δεν γίνεται κάτι...

ξεκολα

UPDATED η πρώτη σελίδα και με άλλα benches...... :)

Σε ερωτήσεις θα απαντήσω πιό μετά παιδιά γιατί τώρα φεύγω.....καλή συνέχεια...... :)

Μπραβο μαστορα αλλα που εισαι ξεκινα να κλοκαρεις σιγα-σιγα για τι ο δικος μου εφτασε Ελλαδα και απο Δευτερα που παραλαμβανω θα γινει μαχη στα benches...:p :P :p :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.