unstoppable Ιούλιος 12, 2006 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 18:16] ποια η τιμή του παραπάνω στην φώτο? http://www.thelab.gr/search.php?s= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 15, 2006 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Επειδή δεν έχω καταλάβει... Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα 975Χ & 965 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 15, 2006 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Επειδή δεν έχω καταλάβει... Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα 975Χ & 965 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 965: δεν έχει IDE και δεν υποστηρίζει Crossfire (τα δυο ποιο χοντρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 965: δεν έχει IDE και δεν υποστηρίζει Crossfire (τα δυο ποιο χοντρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 15, 2006 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αν και δεν υπάρχει σοβαρός κατασκευαστής που να μην έχει βάλει IDE controller σε μητρική με το 965 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 15, 2006 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αν και δεν υπάρχει σοβαρός κατασκευαστής που να μην έχει βάλει IDE controller σε μητρική με το 965 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 15, 2006 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Καλά, το CF δε με νοιάζει και ιδιαίτερα... Αλλά το IDE είναι πρόβλημα... Απλά από αυτές που κυκλοφορούν ήδη, δε με καλύτπει καμμία... Για διάφορους λόγους η κάθε μία. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να βγάλουν άλλα μοντέλα. Μέχρι τότε μπορεί να έχει βγάλει και η AMD κάτι ανταγωνιστικό και να μη χρειαστεί να ακολουθήσω τον Darth Vader :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 15, 2006 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Καλά, το CF δε με νοιάζει και ιδιαίτερα... Αλλά το IDE είναι πρόβλημα... Απλά από αυτές που κυκλοφορούν ήδη, δε με καλύτπει καμμία... Για διάφορους λόγους η κάθε μία. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να βγάλουν άλλα μοντέλα. Μέχρι τότε μπορεί να έχει βγάλει και η AMD κάτι ανταγωνιστικό και να μη χρειαστεί να ακολουθήσω τον Darth Vader :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 δες το Giga 965PDQ6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 δες το Giga 965PDQ6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 15, 2006 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar δες το Giga 965PDQ6... τα αξίζει τα λεφτά του dimcar, κατα τη γνώμη σου? εννοώ αντί για 975? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 15, 2006 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar δες το Giga 965PDQ6... τα αξίζει τα λεφτά του dimcar, κατα τη γνώμη σου? εννοώ αντί για 975? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_cthulhu Ιούλιος 15, 2006 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar [Χθες, στις 20:46] δες το Giga 965PDQ6... Θα 'θελα να 'ξερα αυτή την πατάτα με το "Crazy Cool" ποιος μαλ... σχεδιαστής την σκέφτηκε: μα αυτή την αηδία δεν μπορείς να βάλεις ψύκτρα που χρησιμοποιεί backplate (δηλ. όλες σχεδόν οι high-end). Αν προσπαθήσεις να το βγάλεις πρέπει να βρείς στήριγμα για την ψύχτρα του northbridge που κουμπώνει με κάτι πλαστικά στηρίγματα στην πίσω μεριά, πάνω στο "Crazy Cool". Motherboard για overclockers και δεν μπορείς να βάλεις ψύχτρα για overclocking δηλαδή! Δηλαδή η asus είναι ποιο έξυπνη και έφτιαξε το "Stack Cool" χωρίς να εμποδίζει την ψύκτρα ; http://www.vr-zone.com/index.php?i=3745&s=2 (Τρίτη από το τέλος εικόνα) Αμ' το άλλο, με τα IDE Channel; Ποιος τους είπε (όλοι όσοι θα βγάλουν motherboards με το 965 - όχι μόνο η Gigabyte) ότι έχουν καταργηθεί τα ATAPI Optical Drives; Κατά 99% είναι ακόμη atapi (μόνη εξαίρεση η Plextor). Εγώ θέλω να έχω 2 IDE Channels, γιατί θέλω να έχω σε ξεχωριστό κανάλι το DVD-Rom και το DVD-RW για να κάνω τα dvd-ripping μου. Η άλλη ηλιθιότητα με την μπαταρία και το cmos reset; Νομίζουν ότι όλοι έχουν τα μικροσκοπικά δακτυλάκια των ασιατών; Τόσο δύσκολο ήταν να το βάλουν κοντά στις μνήμες; Οποιος άλλος τα έχει πάρει με τους σχεδιαστές έχω να του προτείνω αυτή την μητρική, άν έρθει στην Ελλάδα : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746 Και προς θεού δεν τα πέρνω από την MSI:P: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_cthulhu Ιούλιος 15, 2006 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar [Χθες, στις 20:46] δες το Giga 965PDQ6... Θα 'θελα να 'ξερα αυτή την πατάτα με το "Crazy Cool" ποιος μαλ... σχεδιαστής την σκέφτηκε: μα αυτή την αηδία δεν μπορείς να βάλεις ψύκτρα που χρησιμοποιεί backplate (δηλ. όλες σχεδόν οι high-end). Αν προσπαθήσεις να το βγάλεις πρέπει να βρείς στήριγμα για την ψύχτρα του northbridge που κουμπώνει με κάτι πλαστικά στηρίγματα στην πίσω μεριά, πάνω στο "Crazy Cool". Motherboard για overclockers και δεν μπορείς να βάλεις ψύχτρα για overclocking δηλαδή! Δηλαδή η asus είναι ποιο έξυπνη και έφτιαξε το "Stack Cool" χωρίς να εμποδίζει την ψύκτρα ; http://www.vr-zone.com/index.php?i=3745&s=2 (Τρίτη από το τέλος εικόνα) Αμ' το άλλο, με τα IDE Channel; Ποιος τους είπε (όλοι όσοι θα βγάλουν motherboards με το 965 - όχι μόνο η Gigabyte) ότι έχουν καταργηθεί τα ATAPI Optical Drives; Κατά 99% είναι ακόμη atapi (μόνη εξαίρεση η Plextor). Εγώ θέλω να έχω 2 IDE Channels, γιατί θέλω να έχω σε ξεχωριστό κανάλι το DVD-Rom και το DVD-RW για να κάνω τα dvd-ripping μου. Η άλλη ηλιθιότητα με την μπαταρία και το cmos reset; Νομίζουν ότι όλοι έχουν τα μικροσκοπικά δακτυλάκια των ασιατών; Τόσο δύσκολο ήταν να το βάλουν κοντά στις μνήμες; Οποιος άλλος τα έχει πάρει με τους σχεδιαστές έχω να του προτείνω αυτή την μητρική, άν έρθει στην Ελλάδα : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746 Και προς θεού δεν τα πέρνω από την MSI:P: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 με τιμή όσο το P5W DH, μάλλον δεν τα αξίζει γιατί το δεύτερο είναι συνολικά πληρέστερο... πάντως, το DQ6 είναι με διαφορά το καλύτερο Gigabyte που έχω δει εδώ και χρόνια από πλευράς o/c και γενικά ρυθμίσεων BIOS... το κακό είναι ότι οι "τεχνικοί" της εταιρείας ακόμα το μαθαίνουν.... κάνω 1 εβδομάδα beta testing ( ) και μετά στέλνουν καινούριο BIOS!!! χεχε .... γενικά πάντως, αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το Crossfire, μια χαρά είναι! και ίσως -τελικά- τα 965 να παίζουν το FSB καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 με τιμή όσο το P5W DH, μάλλον δεν τα αξίζει γιατί το δεύτερο είναι συνολικά πληρέστερο... πάντως, το DQ6 είναι με διαφορά το καλύτερο Gigabyte που έχω δει εδώ και χρόνια από πλευράς o/c και γενικά ρυθμίσεων BIOS... το κακό είναι ότι οι "τεχνικοί" της εταιρείας ακόμα το μαθαίνουν.... κάνω 1 εβδομάδα beta testing ( ) και μετά στέλνουν καινούριο BIOS!!! χεχε .... γενικά πάντως, αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το Crossfire, μια χαρά είναι! και ίσως -τελικά- τα 965 να παίζουν το FSB καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 17, 2006 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Δεν ξέρω πάντως αν ζητάω κάτι δύσκολο... Θέλω μια μητρική που να έχει 4SATAII με RAID0 και άλλα 4SATAII είτε απλά είτε με Raid που να υποστηρίζει JBOD ώστε να μπορείς να βάλεις σκέτους δίσκους απάνω... Επίσης να έχει 3 PCI (στη χειρότερη 2 100% διαθέσιμα, δηλαδή να μην τα κόβει καμμιά VGA) Και φυσικά να μην είναι "προβληματική", εννοώντας να μην έχει περίεργα βίτσια, με το backplate, ασυμβατότητες με ψύκτρες, να έχει IDE, κλπ... Γιατρέ μου, ζητάω πολλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 17, 2006 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Αν και δεν υπάρχει σοβαρός κατασκευαστής που να μην έχει βάλει IDE controller σε μητρική με το 965 Ναι αλλά μπουτάρουν boot CDs? Έχει πλάκα το μπάχαλο με τις motherboards αυτή την περίοδο. Γεμάτες PCI-E υποδοχές, αλλά οι κάρτες σπανίζουν και τώρα χωρίς IDE υποδοχές με τα SATA opticals να σπανίζουν επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 17, 2006 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Γενικά υπάρχει μπέρδεμα με τις μητρικές... Εδώ κοίταγα την Intel που έλεγε ο hiprο5 και δε βρίσκω κανέναν που να την έχει με σωστές προδιαγραφές... Η Intel στη σελίδα της έχει 2 μοντέλα, και οι δύο υποστηρίζουν Conroe, η μία έχει 4 SATA2, η άλλη 8... Intel: http://www.intel.com/design/motherbd/bx/bx_available.htm Πείτε μου τώρα, ποιά είναι ποιά..? http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=975XBX&sp_catcode=SKROUTZ Εδώ η ίδια η Intel και δε γράφει ότι η μητρικές της υποστηρίζουν DDR2-800...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.