Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ! πρωτού αναζητήσω νέο πολυμηχάνημα...

Recommended Posts

Έχω τον Epson cx3650 πολυμηχάνημα. Από τις πρώτες μέρες του έβαλα μελανοδοχεία τα οποία αναγομώνονται εύκολα. Τύπωνε τζι-τζί. Χθές είδα τα ακροφύσια βουλωμένα. Είπα να το πειράξω μηπως επανέλθουν. Το πασπάτεψα λίγη ώρα και σε μια φάση μου ανάβει ένα " Ε¨" στην οθονίτσα του και όλα τα λαμπάκια αναβοσβήνουνε. Στο status monitor μου βγαίνει η εξής ένδειξη:

"Parts inside your printer are at the end of their service life. See your printer documentation.".

Δε λέει ότι χάλασε, απλά ότι κάτι θέλει αντικατάσταση γιατί ήρθε η "ώρα" του μετά απο πολύ χρήση. Για ρίχτε ιδέες γιατί δεν έχω όρεξη κ χρήμα να καταθέσω τον οβολό μου σε νέο μηχάνημα. Κ αυτό καινούριο είναι άλλωστε.

Αν το Ε σημαίνει πρόβλημα στη μητρική πλακέτα του πολυμηχανήματος σουτ εκτός και αν έχεις ισχύουσα εγγύηση, οπότε αυθετνικά μελάνια και βουρ για ΟΚΤΑΒΙΤ.

Αν το Ε σημαίνει ότι γέμισε το waste ink pad τότε το σαββουρομελάνι (από τους καθαρισμούς) γέμισε τον προβλεπόμενο για αυτό χώρο και θέλει άδειασμα και μηδενισμό ο σένσορας , πράγματα που κάνεις και μόνος σου.

Δοκίμασε και το epson service utility

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.