aspirin Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2006 Έχω τον Epson cx3650 πολυμηχάνημα. Από τις πρώτες μέρες του έβαλα μελανοδοχεία τα οποία αναγομώνονται εύκολα. Τύπωνε τζι-τζί. Χθές είδα τα ακροφύσια βουλωμένα. Είπα να το πειράξω μηπως επανέλθουν. Το πασπάτεψα λίγη ώρα και σε μια φάση μου ανάβει ένα " Ε¨" στην οθονίτσα του και όλα τα λαμπάκια αναβοσβήνουνε. Στο status monitor μου βγαίνει η εξής ένδειξη:"Parts inside your printer are at the end of their service life. See your printer documentation.".Δε λέει ότι χάλασε, απλά ότι κάτι θέλει αντικατάσταση γιατί ήρθε η "ώρα" του μετά απο πολύ χρήση. Για ρίχτε ιδέες γιατί δεν έχω όρεξη κ χρήμα να καταθέσω τον οβολό μου σε νέο μηχάνημα. Κ αυτό καινούριο είναι άλλωστε.
schumifer Ιούνιος 29, 2006 #2 Ιούνιος 29, 2006 Αν το Ε σημαίνει πρόβλημα στη μητρική πλακέτα του πολυμηχανήματος σουτ εκτός και αν έχεις ισχύουσα εγγύηση, οπότε αυθετνικά μελάνια και βουρ για ΟΚΤΑΒΙΤ.Αν το Ε σημαίνει ότι γέμισε το waste ink pad τότε το σαββουρομελάνι (από τους καθαρισμούς) γέμισε τον προβλεπόμενο για αυτό χώρο και θέλει άδειασμα και μηδενισμό ο σένσορας , πράγματα που κάνεις και μόνος σου.Δοκίμασε και το epson service utility
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.