GoriLLakoS Ιούλιος 14, 2006 #101 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Alien1 Θα βγουν καλυτερα μοντελα σε μερικους μηνες και καλυτερα chipset οπως γινεται παντα Πως κανετε ετσι μερικοι... MAMAMMAMMAMMAMMAMAMMA MOYOΙΝΤELCORE2OΘΕΟΣΚΑΙΟΤΡΑΝΟΣΚΑΙΟΣΠΟΥΔΑΙΟΣΚΑΙ ΟΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣΚΑΙΟΕΤΣΙΚΑΙΟΑΛΛΙΩΣΠΟΥΣΚΙΖΕΙΤΑΠΑΝΤΑ ΟΘΕΟΣΟΙΔΙΟΣΘΑΠΑΩΝΑΤΟΑΓΟΡΑΣΩΑΜΕΣΩΣ Ελεος μολις βγαινει κατι καινουργιο μερικοι συμπεριφερεστε σαν το οχταχρονο ανηψι μου που μολις βγηκε ενα παιχνιδι θελει να το αγορασει εδω και τωρα Βγηκε ο CORE 2 και ολοι ξαφνικα χρειαζονται αναβαθμιση lol υπογραφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 14, 2006 #102 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Alien1 Θα βγουν καλυτερα μοντελα σε μερικους μηνες και καλυτερα chipset οπως γινεται παντα Πως κανετε ετσι μερικοι... MAMAMMAMMAMMAMMAMAMMA MOYOΙΝΤELCORE2OΘΕΟΣΚΑΙΟΤΡΑΝΟΣΚΑΙΟΣΠΟΥΔΑΙΟΣΚΑΙ ΟΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣΚΑΙΟΕΤΣΙΚΑΙΟΑΛΛΙΩΣΠΟΥΣΚΙΖΕΙΤΑΠΑΝΤΑ ΟΘΕΟΣΟΙΔΙΟΣΘΑΠΑΩΝΑΤΟΑΓΟΡΑΣΩΑΜΕΣΩΣ Ελεος μολις βγαινει κατι καινουργιο μερικοι συμπεριφερεστε σαν το οχταχρονο ανηψι μου που μολις βγηκε ενα παιχνιδι θελει να το αγορασει εδω και τωρα Βγηκε ο CORE 2 και ολοι ξαφνικα χρειαζονται αναβαθμιση lol υπογραφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιούλιος 15, 2006 #103 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Alien 1 <---------- Αν είχες και εσύ εν έτη 2006 έναν Athlon XP 2000+ θα ήθελες και εσύ αναβάθμιση.Δεν κάνω κάπως αλλά σαν καταναλωτής κοιτάω αυτό που με συμφαίρει πάντα.Και ας είμαι δηλωμένος ΑΜDακιας δεν σκοπεύω να περιμένω πότε η AMD θα βγάλει κάποιον ανταγωνιστικό των Allandale και Conroe ούτε θα προτιμήσω τον κορυφαίο επεξεργαστή της AMD με τα 1000 τι στιγμή που η INTEL μου προσφέρει σε καινούρια αρχιτεκτονική τις ίδιες και καλύτερες επιδόσεις με 200 εώς 300 , για να μη μηλίσω για παραπάνω.Τόσο απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιούλιος 15, 2006 #104 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Alien 1 <---------- Αν είχες και εσύ εν έτη 2006 έναν Athlon XP 2000+ θα ήθελες και εσύ αναβάθμιση.Δεν κάνω κάπως αλλά σαν καταναλωτής κοιτάω αυτό που με συμφαίρει πάντα.Και ας είμαι δηλωμένος ΑΜDακιας δεν σκοπεύω να περιμένω πότε η AMD θα βγάλει κάποιον ανταγωνιστικό των Allandale και Conroe ούτε θα προτιμήσω τον κορυφαίο επεξεργαστή της AMD με τα 1000 τι στιγμή που η INTEL μου προσφέρει σε καινούρια αρχιτεκτονική τις ίδιες και καλύτερες επιδόσεις με 200 εώς 300 , για να μη μηλίσω για παραπάνω.Τόσο απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Ιούλιος 15, 2006 #105 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αμα πας για καινούριο ναι είναι η καλύτερη επιλογή , εαν έχεις ήδη 939 , ναι , είναι η καλύτερη ευκαιρία να βουτήξω έναν FX-60 με 300 ευρώ ( υγρά όνειρα βλέπω πάλι , αν και είναι πιθανό σενάριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Ιούλιος 15, 2006 #106 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αμα πας για καινούριο ναι είναι η καλύτερη επιλογή , εαν έχεις ήδη 939 , ναι , είναι η καλύτερη ευκαιρία να βουτήξω έναν FX-60 με 300 ευρώ ( υγρά όνειρα βλέπω πάλι , αν και είναι πιθανό σενάριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 15, 2006 #107 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Μάλλον βλέπουμε τα ίδια όνειρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 15, 2006 #108 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Μάλλον βλέπουμε τα ίδια όνειρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2006 #109 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Μάλλον βλέπουμε τα ίδια όνειρα... ονειρα θερινης νυκτος που λενε ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2006 #110 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Μάλλον βλέπουμε τα ίδια όνειρα... ονειρα θερινης νυκτος που λενε ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.