Jump to content

Εχμ ναι.... conroe new WR... 5+GHz

panoc

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από deadlock7 [Χθες, στις 23:37]

Χεχεχε..το έχω δεί,αλλά μέχρι να ποστάρει 9.χ 1Μ δεν πανηγυρίζω.Μετά θα το ρίξω στο ποτό..:D

Χλωμό το κόβω για 9.xxx στο 1Μ.......5100MHz max post = 4700MHz+/- benchable..... ;)

και 5s βγαλουν στο 1Μ δε μου λεει και πολλα αυτη τη στιγμη

εγω θελω να δω σε κανα μηνα τους retail 6600 των ~300 να χτυπανε 3,5ghz αερατα

τις μητρικες straight-from-the-box να παιζουν 24/7 @ 400fsb...

οι 800αρες DDR2 εχουν φτασει πλεον σε χαμηλοτατες τιμες...

ετσι οπως το βλεπω

το πισι των 1000 ευρω απο Σεπτεμβριο θα αποκτησει αλλη εννοια και δυναμη

θα μιλαμε για αλμα επιδοσεων που ειχαμe καιρο να δουμε στον χωρο των cpu...

τωρα επιτελους θα εκμεταλλευτουμε και τις 7950 και τα quad και οτι αλλο τραβα η ψυχη και το πορτοφολι μας

Athens2004, ο ε6400, ειναι στα 2,13ghz σωστα?

με κοστος λοιπον στα 240, (κ αντιστοιχα στον ε6300 με 180),

αν ησουν ενας χρηστης που δεν τον ενδιαφερει το overclocking, θα προτιμουσες ενα κονροε σε αυτην την ταχυτητα, ή καποιον απο τους ηδη υπαρχοντες διπλοπυρηνους?

(μιλαμε για τα ιδια λεφτα σε κοστος,δηλαδη αντιστοιχα στον ε6400 τον dual core 3.2, και στον 6300 τον 2,8?)?

η ερωτηση βεβαια απευθυνεται σε ολους βεβαια...

Mην μπερδευεσαι μονο με τις συχνοτητες περαν αυτων υπάρχουν και αλλοι παράγοντες. Ας πουμε τα 1.88ghz του Ε6300 ειναι ισα με 5g των σημερινων presler της intel και με 3g των σημερινων amd. Τα νουμερα στο περιπου

κοιτα και εδω καλύτερα . http://www.matbe.com/articles/lire/306/merom-et-conroe-test-des-core-2-duo/

ρε παιδια επειδη δν κατάλαβα εγω θέλω να πάρω εναν επεξεργαστή conroe φυσικά DualCore(2Πυρήνες) που να είναι όσο πιο καλός γίνεται για gaming με λεφτα γύρο στα 400+ ποιος <<μου κανει>>??????????

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

ρε παιδια επειδη δν κατάλαβα εγω θέλω να πάρω εναν επεξεργαστή conroe φυσικά DualCore(2Πυρήνες) που να είναι όσο πιο καλός γίνεται για gaming με λεφτα γύρο στα 400+ ποιος <<μου κανει>>??????????

Ε6600

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:52]

Mην μπερδευεσαι μονο με τις συχνοτητες περαν αυτων υπάρχουν και αλλοι παράγοντες. Ας πουμε τα 1.88ghz του Ε6300 ειναι ισα με 5g των σημερινων presler της intel και με 3g των σημερινων amd. Τα νουμερα στο περιπου

κοιτα και εδω καλύτερα . http://www.matbe.com/articles/lire/306/merom-et-conroe-test-des-core-2-duo/

Ας μην είμαστε υπερβολικοί.... Αν εξαιρέσουμε τα pi δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές... ;)

Αρχική απάντηση από Athens2004 Ας πουμε τα 1.88ghz του Ε6300 ειναι ισα με 5g των σημερινων presler της intel και με 3g των σημερινων amd.

LOL!!!!

Α! καλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς. Κάποιος να του δώσει έναν Conroe ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Όχι όχι. Ισοδύναμος με ένα Presler στα 10GHz και έναν AMD στα 7GHz ( και αυτά στο περίπου είναι )

Έλεος ρε συ. Είναι καταπληκτική cpu ο Conroe. Δεν χρειάζεται τέτοια υπερβολική προώθηση-διαφήμιση. Δεν την έχει ανάγκη η cpu. Μην παραμυθιάζεις κόσμο.

Δηλαδή έλεος.

Αρχική απάντηση από Athens2004

αρα,εσυ μου "συστηνεις", σε αυτην την περιπτωση να προτιμησω τον κονροε 1,88, παρα τον pentium d 2,8, ετσι?

(οπως καταλαβες,μιλαμε για low budget)!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.