Jump to content

θα χωρεσει?

def

Recommended Posts

παιδια ας απαντησει οποιος ξερει σας παρακαλω η καρτα της ALBATRON 7900GX2 χωραει σε αυτο το κουτι εχω το μεγαλο μοντελο κουτιου

post-2401-1416072675,1558_thumb.gif

Απ' ότι ξέρω αυτά τα κουτιά έχουν μεγάλο βάθος ή μήκος αν θες. Το λέω αυτό επειδή έχω ένα της Casetek που είναι ίδιο σχεδόν με το thermaltake. Το μήκος σε μένα από κει που τελειώνει η μητρική μέχρι το case των δίσκων (που σε μένα μπαίνουν κάθετα) είναι τουλάχιστον 10cm. ’ρα μάλλον θα χωρέσει ;)

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Το πολύ πολύ να φτάνει μέχρι τους δίσκους η κάρτα! Αν τους βάλεις ανά 2 λογικά δε θάχεις πρόβλημα!

οι δισκοι μπαινουν αλλιως δεν βλεπουν προς την μητρικη

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Απ όσο θυμάμαι έχουμε το ίδιο κουτάκι xaser III θα τις χωρέσει ανετότατα δεν παίζει πρόβλημα

Σε stacker 830 με δυσκολια χωρανε...θελει και λιγο φαγωμα μεσα το κουτι για να μπουνε...το xaser3 ειναι τοσο μεγαλο?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Σε stacker 830 με δυσκολια χωρανε...θελει και λιγο φαγωμα μεσα το κουτι για να μπουνε...το xaser3 ειναι τοσο μεγαλο?

Από την άκρη του pci έως τους δίσκους έχει 35-36 εκατοστά χώρο πιστεύω ότι θα χωρέσουν άνετα

Αρχική απάντηση από xrist22

Λευτερη...πολυ καλωδιο βρε παιδακι μου..κανε κατι...:p

αντε ελα στο χωριο να μου τα κανεις,το σπιτι ειναι διαθεσιμο για ολους

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.