Jump to content

Το καλύτερο λειτουργικό για PC κατεβαστήρι?

_K_Marios_

Recommended Posts

ποιό ειναι το καλήτερο λειτουργικού για ενα pc που θα το χρησιμοποιω ως κατεβαστήρι?

1)XP pro Enlish version +autopatcher

2)κατι αλλο.......πείτε μου!

Μίλησα για τον PII γιατι μου εχουν κανει εντυποση το ποσο όμορφα τρέχουν τα 2000 σε PII 350 256MB που έχω στη δουλειά.

Η Ram ειναι όντως σηματική και θα προτινα 512mb το λιγοτερο.

Για πόσο παλιό υπολογιστή μιλάμε? Αν δεν έχεις πάνω από 128ΜΒ RAM βάλε τα 2000 (με SP3 και πάνω), αλλιώς τα XP. Σε μηχάνημα PII 333, 192MB RAM έβαλα XP SP1 και πάνε σχεδόν σφαίρα...αν κλείσεις κάποια services και βγάλεις τα themes ούτε 100MB πιάνει το pagefile...

Αν μιλάμε για τον P4 που λέγαμε για το κουτί του σε άλλο thread, μαν, βάλε τα XP και μην το σκέφτεσαι!

Βάλε Linux Debian Sarge πού είναι stable version και το οποίο τρέχει σε ότι pc θες.

Χωρίς να πειράξεις τίποτα θα έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ότι με τα windows και μεγάλυτερη σταθερότητα. Αν δεν έχεις εμπειρία είναι ευκαιρία να αποκτήσεις...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από JimmyFox

Χαλαρά μια διανομή linux. Όσο πιο ελαφριά γίνεται. Σταθερή και χωρίς ανάγκη για patches/διορθωτικά και χαζομαρίτσες.

Εγώ λέω να βάλω σε κατεβαστήρι amd 1.6ghz, με ram 512 τα linux kubuntu 6.06....μόνο και μόνο να αποκτήσω εμπειρία....Επίσης λέω να βάλω τα SuSE 10.1...ποιά μου προτείνετε? Είμαι παντελώς αρχάριος με linux....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.