Dagalidis Ιούλιος 4, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Eγώ εχθές αγόρασα το Logitech MX5000 combo αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι ικανοποιημένος από το Bluetooth Hub. Δεν έχω προβλήμματα εμβέλειας - lag αλλά δεν έχω καθόλου πληκτρολόγιο - mouse μέχρι να μπώ στα Windows... Eτσι είναι αδύνατον να΄μπώ σε BIOS... Πέρα από αυτό, αρκετές φορές όταν μπαίνω στα Windows αποσυνδέονται και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ξανασυνδεθούν παρά μόνο με Restart... Iσως να γίνεται καμμιά μαμακία με τους Drivers και να μην τους έχω βάλει σωστά, αλλά θα έπρεπε το HUB να παραμένει συνδεμένο με τα περιφεριακά τους ακόμη και σε επίπεδο DOS - BOOT... Iσως κάτι να μου διαφεύγει, γιατί διαφορετικά αν δε στρώσουν τα πράγματα θα τα επιστρέψω πίσω... Πάντως το mouse MX1000 είναι πολύ καλό και εργονομικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούλιος 4, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 εγω για mousepad εχω ενα μαυρο rantopad και ειναι τρομερο!!! σε σχεση παντα με ενα διαφιμιστικο ποθ ειχα πριν η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο απειρη.... πολυ καλη κυληση και ακριβεια...πολι μαρεσει!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Για εμένα ο καλύτερος συνδυασμός είναιLogitech G15 keyboardLogitech G7 or G5 mouseSteel pad 5L mouse pad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 να και το δικο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Χθες, στις 15:17] Eγώ εχθές αγόρασα το Logitech MX5000 combo αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι ικανοποιημένος από το Bluetooth Hub. Δεν έχω προβλήμματα εμβέλειας - lag αλλά δεν έχω καθόλου πληκτρολόγιο - mouse μέχρι να μπώ στα Windows... Eτσι είναι αδύνατον να΄μπώ σε BIOS... Πέρα από αυτό, αρκετές φορές όταν μπαίνω στα Windows αποσυνδέονται και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ξανασυνδεθούν παρά μόνο με Restart... Iσως να γίνεται καμμιά μαμακία με τους Drivers και να μην τους έχω βάλει σωστά, αλλά θα έπρεπε το HUB να παραμένει συνδεμένο με τα περιφεριακά τους ακόμη και σε επίπεδο DOS - BOOT... Iσως κάτι να μου διαφεύγει, γιατί διαφορετικά αν δε στρώσουν τα πράγματα θα τα επιστρέψω πίσω... Πάντως το mouse MX1000 είναι πολύ καλό και εργονομικό... Dag παιξε με διαφορετικες usb θυρες και θα την βρεις τη λυση... παιζει κανονικα και σε bios/dos απλα με ελεεινο κευ lag.. α! και κατεβασε τους τελευταιους setpoint 2.60 απο το official site.. προσοχη ομως... την Bluetooth εκδοση, οχι την απλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 5, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Tελικά έστρωσαν όλα μόνο αφού έβγαλα τον Bluetooth driver της Logitech και άφησα τον Default των Windows.... Γλύτωσα τις επιστροφές .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 [04-07-2006 13:22] εγω για mousepad εχω ενα μαυρο rantopad και ειναι τρομερο!!! σε σχεση παντα με ενα διαφιμιστικο ποθ ειχα πριν η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο απειρη.... πολυ καλη κυληση και ακριβεια...πολι μαρεσει!... ποιο ραντοπαντ απ'ολα ρε καραμητρο ? http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=104&Itemid=2&limit=1&limitstart=0 btw δεν βλεπω να διαθετουν κανενα σε σοβαρο μεγεθος, το everglide titan monstermat ειναι 45*35 και ωρες ωρες ευχομαι να ητανε 4-5 εκατοστα παραπανω και στις 2 διαστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούλιος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Ρε παίδες μια βοήθεια: Κοιτάζω το MX5000, αλλά και επίσης το combo ΜΧ1000/Media Elite. Αξίζει το MX5000 τα παραπάνω λεφτά, νοουμένου πως δεν με ενδιαφέρει τόσο η οθόνη στο πληκτρολόγιο; Ακόμη αξίζει αντί για ΜΧ1000 το G7; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούλιος 6, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 α δε ξερω 10 ευραιους το πηρα.... καπου 25χ20 ειναι.....και μια χαρα μεγαλο μου φαινεται και ειναι και το μεγαλητερο που ειχα ποτε μου....και μεγαλητερο θα μου περισευε και θα επιανε και πολυ χωρο.... αυτο πρεπει να ειναι...τουλαχιστoν εμφανισιακα ειναι ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούλιος 6, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 μπα δεν ειναι αυτο...το δικο μου πρεπει να ειναι πιο μικρο και ειναι και λιγοτεο ευκαμπτο απο αυτο....τεσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 6, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Eπειδή βαρέθηκα τις παραξενιές του MX5000 Combo, το επέστρεψα και πήρα το Logitech G15 keyboard και το G7 mouse και ησύχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 6, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Eπειδή βαρέθηκα τις παραξενιές του MX5000 Combo, το επέστρεψα και πήρα το Logitech G15 keyboard και το G7 mouse και ησύχασα. Αυτός είσαι ο καλύτερος συνδυασμός πραγματικά Mouse pad??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιούλιος 6, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:36] Eπειδή βαρέθηκα τις παραξενιές του MX5000 Combo, το επέστρεψα και πήρα το Logitech G15 keyboard και το G7 mouse και ησύχασα. Και πολύ καλά έκανες άψογος συνδιασμός :clap: Είναι απλά καταπληκτικά και τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούλιος 6, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Από spacebar πως πάει το g15; Moυ τη σπάει να παίζω πχ q3 κ να μην πηδάει επειδή κολλάει το space$#$%%^# αν το πατήσει λίγο προς τα αριστερά/δεξιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 7, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Από spacebar πως πάει το g15; Moυ τη σπάει να παίζω πχ q3 κ να μην πηδάει επειδή κολλάει το space$#$%%^# αν το πατήσει λίγο προς τα αριστερά/δεξιά... Σε όλα είναι οκ no prob at allΕπίσης έχει κουμπί που κληδονει τα windows (το κουμπί που σε πετάει από τα games) για να μη σε πετάει όταν παίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 7, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Aπό MousePad πήρα ένα HIGHSpeed 3M αφού ήταν το μόνο καλό που είχε το ΠΛΑΙΣΙΟ και είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα.Δεν έχω μέχρι τώρα κενένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, πετάει και ο φωτισμός του είναι πολύ όμορφος.BTW... ξέρετε που μπορώ να βρώ PLUGINS για το LCD ????? :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 7, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Βασικά μου την δίνουν όλα τα keyboards με μικρό Enter... Ίσως είναι το μοναδικό απαιτούμενό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιούλιος 7, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 08:55] BTW... ξέρετε που μπορώ να βρώ PLUGINS για το LCD ????? :worship: Κάνε μια βόλτα απο εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 7, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Καλοριζικα τα νεα σου παιχνιδια Dag. Εχω βαλει στο ματι καιρο το ιδιο σετακι αλλα περιμενω το G7 να ερθει στη νεα του εκδοση που ειναι πολυ πιο ομορφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 7, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 10:29] Καλοριζικα τα νεα σου παιχνιδια Dag. Εχω βαλει στο ματι καιρο το ιδιο σετακι αλλα περιμενω το G7 να ερθει στη νεα του εκδοση που ειναι πολυ πιο ομορφη! Βασικά η ΜΟΝΗ αλλαγή είναι το χρώμα του ? ή υπάρχουν και άλλες αλλαγές στις ιδιότητές του ? Αντε με το καλό να το πάρεις το πληκτρολόγιο (Είναι φοβερό) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.