nickthegreek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2006 Ψάχντοντας στο silentpcreview.com βρήκα να κάνουν review το συγκεκριμένο pc με τα εξής χαρακτηριστικα. http://www.silentpcreview.com/article624-page1.html Motherboard AOpen i945GTm-VHL CPU Intel Core Duo T2400 1.83 GHz CPU Cooling Thermalright Ultra 90 Heatsink RAM 2 x Super Talent SODIMM PC2-5400 1024MB Case Silverstone TJ08 (Black) Power Supply Seasonic S12 Series 500W Power Supply Hard Drive Super Talent 2.5 inch 8GB IDE Flash Drive Samsung MP0804H 80GB 5400RPM Notebook Hard Drive Video Card GigaByte GeForceFX 7600GS 256MB PCI-E Aν έβαζα έναν δίσκο sata αντί αυτούς που έχει, ένα τέτοιο σύστημα θα ήταν αποδοτικό? Θα μπορούσε να παίξει κάνα παιχνιδάκι (NFS underground, pro 5 ) ικανοποιητικά και να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση? (serfarisma, word κτλ)? Ο επεξεργαστής τους με ποιους μπορεί να συγκριθεί απο τους "γνωστούς"? Ευχαριστώ
ΝTG Ιούνιος 29, 2006 #2 Ιούνιος 29, 2006 ας υποθεσουμε οτι μπορεις να παιξεις και να κανεις οτι θελεις.Που θα τα βρεις?Μονο για μητρικη δλδ!Απο εξω?Και με πιο σκεπτικο η ολη αγορα?Για το αθορυβο?Δες εδω τι κανει ενας της ιδιας σειρας....overclock ομως...!
panos2k Ιούνιος 29, 2006 #3 Ιούνιος 29, 2006 Έχω ένα λάπτοπ με αυτόν τον επεξεργαστή και το μηχάνημα πάει σφαίρα.Τώρα για παιχνίδια δεν ξέρω.Πάντως αυτό το supertalent flash drive φαντάζομαι (γιατι δεν διαβασα όλο το review οτι θα κάνει δουλειά και θα είναι πιο γρήγορο.Πάντως το μηχάνημα οκ, είναι προσεγμένο, αλλά θα δώσεις 1800 δολλάρια, για κάτι που κανονικά έχει κάτω απο 1000.Αν θες fanless επεξεργαστή βάζεις τέτοια ψύχτρα και σε κανονικό, και βάζεις και fanless psu.Το seasonic πάντως το φοβάμαι
mech5107 Ιούνιος 29, 2006 #5 Ιούνιος 29, 2006 Πρεπει οντως να είναι αθόρβο και πολυ γρηγορο.Με καλυτερη κάρτα γραφικών (7900)θα είναι ικανό για καθε (λογικο) παιχνιδι.
panos2k Ιούνιος 29, 2006 #6 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Γτ το φοβάσαι το Seasonic??? Γιατί απο μόνο τουhttp://www.seasonic.com/pdf/datasheet/01PC/S12.pdfκάνει 22db θόρυβο, και έχει 12άρι fan
Chosen Ιούνιος 29, 2006 #7 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGΔες εδω τι κανει ενας της ιδιας σειρας....overclock ομως...! Τι σχέση έχει ο Conroe με τον Yonah; Εκτός του ότι τους φτιάχνει η ίδια εταιρία βέβαια...Αρχική απάντηση από nickthegreekΟ επεξεργαστής τους με ποιους μπορεί να συγκριθεί απο τους "γνωστούς"? Για default καταστάσεις πάντα, φαντάσου έναν 3800+: ένας διπλοπύρηνος, από καλός εώς πολύ καλός, σε ό,τι κι αν τρέξεις.
Sol Ιούνιος 29, 2006 #8 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Τι σχέση έχει ο Conroe με τον Yonah; Εκτός του ότι τους φτιάχνει η ίδια εταιρία βέβαια... cho και οι δύο yonah είναι... (o πεινασμένος conroe ονειρεύεται )
ΝTG Ιούνιος 29, 2006 #9 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Τι σχέση έχει ο Conroe με τον Yonah; Εκτός του ότι τους φτιάχνει η ίδια εταιρία βέβαια... χρονια πολλα κιολας.... Αρχική απάντηση από Sol cho και οι δύο yonah είναι... (o πεινασμένος conroe ονειρεύεται )
Nos-Dio Ιούνιος 29, 2006 #10 Ιούνιος 29, 2006 Αθορυβο δεν θα ειναι φυσικα.Απο επιδοσεις μια χαρα.Εναλλακτικα μπορεις να παρεις αναλογα το budget:Α64 μονο η διπλο(3700+ η 3800+)Αθορυβη(passive) μητρικη της επιλογης σου,παιζει και H DFI με το ανεμιστηρα της πολυ χαμηλα αλλα καμια σχεση με μια αθορυβη οπως και να το κανουμεΤροφοδοτικο το Chieftec 350 12cm fan@αλλαγη με coolermaster 12cm και αντισταση στον τελευταιο=ΑθορυβοΚαρτα..Με την 7600 GT θα μπορεις να παιξεις με V900 Cu πολυ χαμηλα κατω απο 18 db σχεδον αθορυβα(δεν πιστευω να σε ενοχλει) με μια 7900Gt θα χρειαστει στα παιχνιδια να "ανεβεις" οπωδηποτε στα 18 db.οτι δισκο και να βαλεις πανω απο 4200rpm θα κανει παραπανω θορυβο απο ολα τα υπολοιπα.Ο 4200rpm 2.5" 8mb ειναι πολυ αθορυβος αλλα μπρικατος.Ολα δεν γινονται.Ολα τα παραπανω σε κουτι ανοιχτο στο πλαι χωρις ανεμιστηρες.Δισκος,κουτι χωρις fan...αμα ειναι να βαλεις σε πραγματα που δεν χρειαζονται fan,fan τοτε δεν πας με σωστη λογικη.Αν και τοσο αθορυβο δεν χρειαζεται για καθημερινη χρηση.Εγω το εχω για download μονο και word/net browsing...οχι παιχνιδια.
Chosen Ιούνιος 30, 2006 #11 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Sol cho και οι δύο yonah είναι... (o πεινασμένος conroe ονειρεύεται ) Ωπ, sorry NTG, το link με πήγε στον πάτο της σελίδας, στον Trooper...
ang3l Ιούνιος 30, 2006 #12 Ιούνιος 30, 2006 Aθόρυβο + Παιχνίδια είναι δύσκολο έτσι όπως το σκέφτεσαι.Με το σύστημα της υπογραφής μου που έχω Arctic Cooling Silencer NV5 στην 6800GT, passive την Ninja στον Opteron 165 @2.4, το Enermax Liberty 500 που δεν το έχω ακούσει ποτε και 4 SilenX (αυτούς με τα 14db) πάνω σε panel για το airflow, μπορώ να παίζω ότι θέλω μιά χαρά και όταν γυρνάω σπίτι να χρειάζεται να κοιτάξω τα λαμπάκια για να καταλάβω αν είναι ανοιχτό το PC!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.