Jump to content

Τι ψυκτρα βαζουμε τωρα?

ΝιοΝιοΣ

Recommended Posts

οχι ρε τζωρτζ...τον αερα τον σπρωχνει προς τα πανω οπου υπαρχει καιαλλο ανεμιστηρακι και τον βγαζει εξω.

Δυστυχως jumex ετσι οπως λες ηθελα να το κανω,αλλα η βαση δεν επιτρεπει αλλη τοποθετηση...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πήγες και πήρες μια ψύκτρα που είναι ιδιαίτερα περίεργη στην τοποθέτηση, ενώ σου είχαν προτείνει αρκετές με τις οποίες δε θα είχες κανένα πρόβλημα... :hmm:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πήγες και πήρες μια ψύκτρα που είναι ιδιαίτερα περίεργη στην τοποθέτηση, ενώ σου είχαν προτείνει αρκετές με τις οποίες δε θα είχες κανένα πρόβλημα... :hmm:

και εγώ όλως παραδόξως αυτή την απορία έχω.

πηγα με την προυποθεση να παρω την thermaltake tower112 αλλα υπηρχε μονο μια ανοιχτη στη βιτρινα.επειδη ομως(καλως ή κακως) δεν τα παω καλα με τα ανοιγμενα προιοντα, ενω με διαβεβαιωναν οτι ηταν μια χαρα,ρωτησα στο μαγαζι και μου ειπαν οτι μολις εφεραν την Akasa evo120 η οποια δοκιμαστηκε σε AMD σε θερμοκρασια δωματιου και εδωσε 35οC(δεν θυμαμαι το μοντελο).Μου ειπαν οτι ο prescott ειναι πιο ζεστος πυρηνας και μπορει να μην δωσει τετοια θερμοκρασια..

Παντως αυτη τη στιγμη σε idle κατασταση εχω 40-41οC (σε θερμοκρασια δωματιου και με θερμοκρασια κουτιου 29), ενω πριν ειχα 52-53οC.δεν εχω δοκιμασει ακομα κατι σε load γιατι ειμαι απο φορματ και εχω προβλημα με τις ενημερωσεις των χρ...

τζωρτζ,στο πλαινο του κουτιου εχει δυο ανεμιστηρακια απο τα οποια το ενα ειναι πολυ χαμηλα και το εχω βαλει να βγαζει τον ζεστο αερα της ψυκτρας της 7800 μιας και εχει φορα προς τον πατο του κουτιου.

Τωρα,βεβαια, οτι θερμοτητα βγαινει απο το πανω μερος της 7800,σιγουρα παει προς τον επεξεργαστη.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.