kritikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 στα Xp δε μπορώ να ανοίξω την προσθαφαίρεση προγραμμάτων . βγάζει μια ειδοποίηση ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης δε μπορεί να φορτώσει το κύριο αρχείο πληροφοριών. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 system restore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Ιούνιος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 παιδιά, το πρόβλημα είναι στο προσθαφαίρεση στοιχείων των windows, την προσθαφαίρεση προγραμμάτων την ανοίγει. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Ιούνιος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 τελικά μάλλον μου λείπει το sysoc.inf των windows ( ελληνικά sp2 pro) πώς θα το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Δικό σου. edit: Είμαι απο αγγλικά εγώ. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα... sysoc.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Ιούνιος 29, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕέχω τώρα όμως αλλο πρόβλημα , μου γράφει "το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο πληροφοριών wbemoc.inf. επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστηματος κωδικός σφάλματος 0Χ2 στη γραμμή τάδε Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Με μια γρήγορη ματιά που έριξα συγκριτικά με το δικό μου στα Ελληνικά, διαφορές μηδέν Μάκη. edit: Δεν σας προλαβαίνω...kritikos δοκίμασε κι αυτό... wbemoc.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Λογικά αυτό γίνεται γιατί το sysoc.inf (όπως βλέπω εδώ: http://www.mike-tech.com/article.php?gif=winxp&article=175) αναφέρει το wbemoc.inf αλλά δεν υπάρχει στο σύστημά σου...Δοκίμασε με αυτό: http://www.infdump.com/cgi-bin/testwrap/downloadcounts.cgi?rt=count&path=inffiles/S/SYSOC.INFEDIT: Αυτός εδώ έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα...: http://www.techsupportforum.com/showthread.php?t=11474Μάλλον θα σου ζητήσει πολλά αρχεία ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Ιούνιος 29, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 τώρα θέλει το fxsocm.inf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 πάρτο κι αυτό... Δεν ξαναβάζεις το λειτουργικό καλύτερα; Format και απ'την αρχή. Καθαρή λύση. fxsocm.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Ιούνιος 29, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 δε γίνεται τίποτα!τελευταία ερώτηση κι ευχαριστώ για τη βοήθεια, αν βάλω τα sp2 ξαναφτιάχνεται το windows/inf ? (κάπου το βρήκα) και αν ναι, πού θα τα βρω για ελληνικά winthanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Δοκίμασε να κάνεις το εξής:Start, Run -> sfc /scannnowΝα δει ποια αρχεία έχουν πρόβλημα και να τα περάσει από το CD των Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.