Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

παιδια ειστε μεγαλη τσατσοι ρε με Cheats και η γιαγια μου το τερματιζει ετσι! η μαγκια ειναι να το τερματισεις χωρις τα Cheats αυτος ειναι ο πραγματικος gamer

.........σιγά το δύσκολο παιχνίδι το carbon.......δεν φαίνεσε αν είσαι gamer στο carbon....είναι πολύ αστείο...... :p

Αρχική απάντηση από F117

.........σιγά το δύσκολο παιχνίδι το carbon.......δεν φαίνεσε αν είσαι gamer στο carbon....είναι πολύ αστείο...... :p

Ακριβώς... Και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ cheats... Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον όταν κερδίζεις συνέχεια... Πάυει να αποτελεί challenge... ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κερδίζω τόσο εύκολα! Οπότε με τον trainer ξεκλειδώνω όλα τα αμάξια, τα φτιάχνω και τα δοκιμάζω! Αφού μόνο γι' αυτό αξίζει, ας πούμε, το παιχνίδι...

μόνο γι' αυτό αξίζει, ας πούμε, το παιχνίδι...

:T:

BTW αυτό το videaki που υπάρχει το λινκ του στην προηγουμένη σελίδα είναι drift??? εμένα για τρενάκι του λουνα παρκ μου κάνει...:TD:

Αρχική απάντηση από o polonos [29-11-2006 18:22]

mms://www4.21cn.com/media/game/0611/21cn1110nfs10ae86copperridge2.wmv

Απλα :o :O :o :flag: :flag: :flag:

Αυτά ειναι...!Πρέπει να βρώ κ γώ το corolla γιατι δεν παλεύεται..!αλλά έχω 100% το παιχνίδι και τίποτα....καμιά ιδέα πριν φτάσω κ γώ στα cheats...????

παιδια εχει καταφερει να βαλει το patch για να γινει απο 1.2 σε 1.3 και αν ναι πως ?

Γουστάρει κανείς να φτιάξουμε ένα καινούριο θέμα στο οποίο θα δείχνει ο καθένας τα αμάξια που έχει φτιάξει στο Carbon??????

thnx!!!ελα ξαναξεκινα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο......

και ενα ακομα καλυτερο:T: :T: :T:

nfsc2006120721465451wv6.th.png

και αλλο....και αλλο....και αλλο...:devil: :devil: :devil:

nfsc2006120815574093if9.th.png

Θελω ακομα πολυ ομως για τα 4.000.000 του κινεζου

Αρχική απάντηση από tolis9 [Χθες, στις 21:53]

thnx!!!ελα ξαναξεκινα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο......

και ενα ακομα καλυτερο:T: :T: :T:

nfsc2006120721465451wv6.th.png

Σε ποιά πίστα το έκανες αυτό;Να κάτσω να ασχοληθώ κ γω λίγο!

Αρχική απάντηση από white_devil [Σήμερα, στις 19:58]

Σε ποιά πίστα το έκανες αυτό;Να κάτσω να ασχοληθώ κ γω λίγο!

Και με ποιο αμαξι ;) ;)

λοιπον ειναι η πρωτη πιστα drift στο quick race !!!!!

και εγινε με ποιο αλλο φυσικα??

με dodge viper!!!!!!!!!!!!

ρε παιδες....ωραιο παιχνιδακι...αλλα πηρε σε κανεναν πανω απο 2!!!!!! μερες για να το τελειωσει?δηλαδη ελεος.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.