Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Με την 5900ΧΤ μου γιατί παίζει μια χαρά?

Resolution 800x600 (και σε 1024x768 παίζει όμορφα...)

Filtering ANISOTROPIC

Anti-aliasing 2X

Motion Blur OFF

Vertical Sync OFF

World Detail MAXIMUM

Car Detail HIGH

Reflection Update Rate HIGH

Shadows LOW

Particle System ON

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Χθες, στις 18:27]

Παιδια ξέρει κανείς γιατι οταν οδηγάω με το χειρηστίριο (Cordless Rumblepab 2) στο nfs παει το αυτοκίνητο λίγο δεξιά χωρις να το πατάω (τελικα γινεται κ με το πληκτρολόγιο)?

Μιλάμε προφανώς για φαινόμενο "torque-steering"

:hehe: :hehe: :p

συγνωμη δλδ αλλα αν τα φιλτρα ειναι στο μεσο και η αναλυση στα 1280 η διαφορα ειναι εντοπισημη? και μιλαω για στατικη εικωνα γιατι σε κινηση πανω στο παιχνιδι ΠΟΛΥ αμφιβαλω αν καταλαβαινεις τη διαφορα αντε ισως λογω χαμηλωτερης αναλησης ας το κανω να εχουν ιδια

Αρχική απάντηση από Doom

1600x1200 16x aa 16x af ολα τα αλλα τερμα 25~40 fps

Ε τι περιμένεις κι εσύ? Με 16άρια φίλτρα και 1600x1200 και θες να πιάνει καμια 80άρα fps?

Σε χάλασε να παίζεις στα 1280x1024 με 8xAA και AF ε?

Αρχική απάντηση από THRESH

Μιλάμε προφανώς για φαινόμενο "torque-steering"

:hehe: :hehe: :p

Δεν παίζει... Από ό,τι θυμάμαι δεν έχει κανένα μπροστοκίνητο...

Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 13:37]

φιλτρα ενοω αα και αφ

AA πανω απο 2x ειναι σπαταλη πορων εκτος αν παιζεις σε χαμηλη αναλυση και πεφτει πολυ jaggieλυκι οποτε χρειαζεσαι 4x τουλαχιστον, AF 8x ειναι το ιδανικο( νομιζω τοσο το παει το carbon οταν επιλεξεις anisotropic απτα options ) για να δεις διαφορα σε συγκριση με 16x πρεπει τα textures να βρισκονται σε μεγαααααλη αποσταση, 4x απτα 20 μετρα και μετα βλεπεις οτι υπαρχει προβλημα

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 16:03]

Δεν παίζει... Από ό,τι θυμάμαι δεν έχει κανένα μπροστοκίνητο...

Παίζει.Αν δεν κάνω λάθος το παιχνίδι διαθέτει το Mazda Speed3 το οποίο μεταδίδει τα 250 αλογάκια του στους μπροστινούς.Και πάλι,να διευκρινίσω μια πλακίτσα έκανα για το torque...:)

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 14:03]

Ε τι περιμένεις κι εσύ? Με 16άρια φίλτρα και 1600x1200 και θες να πιάνει καμια 80άρα fps?

Σε χάλασε να παίζεις στα 1280x1024 με 8xAA και AF ε?

g80 εχει το παλικαρι, την αναλυση ας την αφησει ως εχει αλλα για μενα 16x σε AF και AA ειναι τζαμπα κουραση για την gpu, επειδη τα βαζουν στα review για να stressαρουν τις καρτες οσο πιο πολυ γινεται δεν σημαινει οτι χρειαζεται να τα βαζουμε και εμεις στα παιχνιδια μας ελεος :dots:

αυτο ακριβως... εγω 2χ και 4χ αντιστιχα τα βαζω στα 1280 και ειμαι μια χαρα....σιγα μη σκασω 400 ευρο για λιιιγο καλητερα γραφικα... δεν ειμαι λαλακας(ετσι το βλεπω εγω οχι οτι οποιος τα εδωσε ειναι και εγω αμα ειχα ανεση να τα δωσω ΙΣΩΣ να ταδεινα)

εγω αναγκαστικα βαζω 4x AA λογω 1024*768 και 19αρας CRT, δεν γινεται διαφορετικα,σε 19αρα LCD δεν νομιζω να χρειαζεται πανω απο 2x εκτος αν δεν παιζεις στην native, ξαναλεω 8x AF ειναι το optimum, με 4x εβλεπες τον δρομο στο mostwanted ενω ετρεχες να χωριζεται σε 2 μερη, το θολο και το φιλτραρισμενο :p

Δεν νομιζω κανενας εδω μεσα να πηρε g80 για να βαζει 16x ΑΑ και AF στα παιχνιδια του, αυτη ειναι μια πολυτελεια που αργα ή γρηγορα θα χασει, το να αυξομειωνεις αναλυση και ingame quality για να κρατησεις τα φιλτρα στο 16x το θεωρω gay

Μιας και λυσαμε το θεμα με τι φιλτρα και αναλυση να παιζει o doom ...

ξερει κανεις ποτε και αν χρειαζεται να κανω κατι για να παρω αλλο αμαξακι??

Μαζεψα κατι λεφτουδακια και λεω να τα δωσω ολα σε καποιο καλυτερο απο το camaro SS

Αρχική απάντηση από gznp

Στο world map υπάρχει ένα εικόνιδιο που μοιάζει με Π και λέγεται Car Lot. Κάντε μια βολτίτσα ;)

Τηανκς....!!!:inlove:

ΚΑι τωρα τι κανουμε???

Το χιλιοαγαπημενο mustang GT (φορδ) η το εμφανως πιο δυνατο kai ugly Charger?

παιδια το παιχνιδι ειναι τρομερο αφου με σκασμενα και τα 4 λαστιχα παω με 200 με το skyllne δειτε

1.nfscarbon004sp6.th.jpg

2.nfscarbon002nv3.th.jpg

3.nfscarbon003ou0.th.jpg

ειμαι ο αρχοντας του δρομου και χωρις λαστιχα θα του βαλω και φτερα να πεταξει για να μην το ποιανουν η μπατσοι :jump: :jump: :clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.