Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

εγω επιτελους σημερα μετα απο 3,5 μερες το αγορασα και εχω να πως πως μου αρεσει πολυ το crew ειδικα ο blocker :) τωαρα τα γραφικα του μου αρεσουν και μαρεσει δε μονο και μονο που ειναι νυχτα διοτι η μερα στο mw μου την εσπαγε....ΑΛΛΑ το να βαζω σχεδον τα παντα στο μεδιουμ για να πιασω 30fps στα 1280χ1024....δε το καταλαβαινω...τουλαχιστον ειναι σχεδον fix στα 30 οποτε δεν εχω και προβλημα...ειναι ομως ενοχλητικο!ειμαι στο 4% αλλα αν ειναι ολο και ολο 3,4 πιστες ανα περιοχουλα ειναι θεομικρο!!!ισως το σοζει οτι ισως να θελεις να ξεκλιδωσεις τα παντα και να εχεις 3 προφιλ ενα για καθε κατιγορια αμαξιωνα αν και το οτι ειναι ετσι κομενα στα 3 δε μαρεσει γιατι να μην ειναι ολα μαζι και καθε φορα να διαλεγω οτι θελω? ψιλοελεος....

μια τελεια ρε μεγαλε..............λαχανιασα:blink:

εγω επαιξα λιγακι και μπορω να πω οτι τουλαχιστον σε θεμα κρατηματος του καθε αυτοκινητου κινειται καπως περισσοτερο μεσα στα ορια της πραγματικοτητας......αλλιως στριβει το MX3 και αλλιως η Cammaro.

Ναι αλλα αν καποιος στην αρχη εχει επιλεξει τα muscle cars την πατησε.

Αφου δεν μπορει να παρει καμια στροφη κοφτερα.

Τους πεταει ο ποπος :) δεξια και αριστερα

Μα πος να τα στριβεις βρε ???

Εκει που θελεις να κοψεις την στροφη αρχιζει λες και κανεις drift !!!

Με αποτελεσμα να χανεις χρονο....

Αν και ειναι γουστα του καθενος αυτα... ;)

Το ξεκινησα χθες το βραδυ (30λεπτα πρεπει να επαιξα) με το camaro...

Μαλλον δεν ειναι η καλυτερη επιλογη...αλλα μ' αρεσει..

Αmerican muscle all the way..

Εχει πλακα να κοβεις βολτες στην πολη και να ψαχνεις για κοντρες..

Μου θυμισε ενα παιχνιδακι redline (καπως ετσι..-παιζει να ηταν και η εταιρια το ονομα)

οπου για να πειραξεις κινητηρα επρεπε να βγαλεις τα μηχανικα μερη ενα-ενα και να τα ξαναβαλεις εννοειται με την ιδια σειρα..:p

Street legal racing redline

Είχε μακράν ρεαλιστικότερο χειρισμό από τα nfs και τρελή παραμόρφωση στο αμάξωμα όταν στούκαρες.. (αν έβαζες το difficulty στο high)

Τα αρνητικά αισχρά κακοσχεδιασμένη μηχανή γραφικών που έμοιαζε μισοτελειωμένη και κόλλαγε χωρίς λόγο ατελείωτο swaping στο σκληρό όση μνήμη και να έχεις bugs bugs και ξανά bugs 500 patch για να παίξει σωστά Ανύπαρκτο σενάριο

Το έπαιζα καθαρά και μονό για τις μοντίφες και για το damage.

Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί η ea αφού ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος

Πήγα να χαρώ με το juised και πριν κάποιο καιρό αλλά άλλη μάπα βρήκε κι αυτό

Οπότε μετά από όλα αυτά mamaei το nfs μπράβο στην ea.

Μπορεί να το αρχίσω κι εγώ.. δεν έχω χάσει μέχρι τώρα nfs u και έχει αρχίσει να μου λείπει το arcade:tomato:

παιδια οσο για τον χειρισμο το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο για να αντιδρα καλητερα σε τιμονιερα παρα σε πληκτρολογιο και μια πολυ καλη προταση ειναι της Logitech G25 Racing Wheel

Παρουσίαση: Logitech G25 Racing WheelΠαρουσίαση: Logitech G25 Racing Wheel

http://contra.gr/Life/Technology/130691.html

και το επισημο site http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2217,CONTENTID=11867

εγω εχω αυτη.

nclarenxy1.th.png

αλα δεν βρισκω drivers για xp δεν ειναι usb ειναι με το αναλογικο φισακη μην πως ξερει κανεις τι να κανω? στο τελως θα παω να παρω την Logitech

Παιδια ξέρει κανείς γιατι οταν οδηγάω με το χειρηστίριο (Cordless Rumblepab 2) στο nfs παει το αυτοκίνητο λίγο δεξιά χωρις να το πατάω (τελικα γινεται κ με το πληκτρολόγιο)?

Καλά με τον χειρισμό που έχει το NFS τι να την κάνεις την G25?

Τσάμπα τα 300 που κάνει...

Και με μιά απλή με κραδασμούς το ίδιο θα το ευχαριστηθείς...

Ετσι και αλλιώς δεν υποστηρίζει τις 900 μοίρες το NFS...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.