Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

τα κουμπια δεν βλεπω να αλαζουν ολα κανα κολπο απο τα windows για να τα αλαξουμε ξερει κανεις ?

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Εμένα ποιός θα μου πεί πώς βγαίνει το AE86? :jump:

Το ΕVO κοντά στο τέλος βγαίνει. Αλλά αρκετά πιό πριν έχει βγεί το Skyline και προσωπικά το βρήκα καλύτερο από το EVO. :T:

Και σε μενα στην FULL εκδοση μια χαρα αλλαζουν.

Δλδ αποθηκευει τα πληκτρα που επιλεγεις....

......η μεγαλύτερη μλκια είναι που τα βιντεακια είναι ΑΠΕΙΡΑ κ δεν σταματάνε.......επίσης οι μπάτσοι είναι μλκς......τα CHALLENGES κάτι λένε.....πολύ μικρό....τα GB που είναι είναι λόγω των videos.......

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Χθες, στις 11:03]

Παιδια ξέρει κανείς γιατι οταν οδηγάω με το χειρηστίριο (Cordless Rumblepab 2) στο nfs παει το αυτοκίνητο λίγο δεξιά χωρις να το πατάω ?

Μου το κανει κι εμενα με το εν λογω gamepad...

θα τρεξω αποψε το profiler που εχει και callibration wizard μπας και....

συνηθως το μοχλουδακι που εχει μπροστα και δεξια διορθωνει τετοια θεματα...

Αρχική απάντηση από carlitofj

Γιατι δεν μου λεει κανεις ποτε βγαινει το EVO?:(

προς το τέλος βγαίνει το evo..... :)

ας πω κ γω τα δικα μου.

ΕΛΕΙΝΟ :p

σε οσους κολλαει...δεν ξερω αν το χει πει κανενας.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ blur και ΦΥΣΙΚΑ!!!!το vertical sync!!!τεραστια διαφορα....πεταει το παιχνιδι μετα.

ας παμε στο παιχνιδι ομως τωρα.

οπως ειχα πει.σιγα τα γραφικα για να μην τρεχει σε ολα τα pc full!!!

to MW πολυ καλυτερο σε γραφικα.

επαιξα λιγακι...το ντριφτ νταχει ψηλοελεινο και ευκολο...

τα αλλα οπως ηταν..

γενικα δεν αλλαζει κατι το ιδιο βαρετο με το under2,mw

porsche μακραν το καλυτερο....σε ολα τι να λεμε...

εδω περα ολο μεσα σε πολεις να εισαι ο κυριαρχος και τετοια..ασε μας μωρε..αντε να βγει κανας κωδικος με την πατατα να δουμε λιγο τα αμαξια κ να φαει uninstall

θα περασω το toca 3 καλυτερο θα ναι.

Αν και λίγο off-topic, θα το ρωτήσω. Το Porsche στα XP παίζει καλά? Γιατί εμένα δεν μου παίζει και θέλει να βάλω compatibility mode και 640*480. Για πείτε γιατί το πεθύμησα, μιάς και έχω να παίξω από την εποχή των P3....

Αρχική απάντηση από mech5107

Το κανονικό ή το demo παίζεις? Γιατι στο κανονικό μια χαρά αλλάζουν τα κουμπιά.

εχω την κανονικη εκδοση την europe οχι την αμερικανικη. να βαλω και της φοτο εδω να δειτε

1. nfscarbon000jw3.th.jpg

2 nfscarbon001uj2.th.jpg

3

nfscarbon002ge2.th.jpg

4

nfscarbon003wh5.th.jpg

Αρχική απάντηση από Bigi [Χθες, στις 19:52]

gznp, η φυσκιή τι κλαψιάρικο είχε;Ως προς τι;Σε σχέση με το πάτημα του αυτοκινήτου;Σε σχέση με τις αντιδράσεις του στο τιμόνι/γκάζι/φρένο;Σε σχέση με τις αντιδράσεις σε συγκρούσεις;Μην ξεχνάς έχεις να κάνεις με arcade τίτλο όπου κάποια πράγματα αν τα εντοπίσεις τα συγχωρείς ευκολότερα.Πέραν αυτού, εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι το άσχημο.Εν αντιθέσει στο carbon με το που έβαλα το drift με κόψανε τα γέλια και νομίζω δε χρειάζεται να αναλύσω παραπέρα το γιατί.Είπαμε arcade, αλλά όχι παιχνίδι με τηλεκατευθυνόμενα για τετράχρονα όπως είπε και ένα άλλο παιδί.Στο nfsmw για μένα τα αυτοκίνητα δεν είχαν τέτοια αστεία συμπεριφορά.

Η ΑΙ τι το άσχημο είχε δηλαδή;Σε ποια racing έχεις δει καλύτερη και που εντοπίζεις τη διαφορά;

Γραφικές αστοχίες προσωπικά δεν είδα.Είδα πολύ ωραία γραφικά (από τα καλύτερα πρέπει να σου πω που είχα δει πριν την αναβάθμιση, με την 9800pro) και μάλιστα με λογικές απαιτήσεις.Τι είδα στο κάρμπον;Έως 22 καρέ στα 1024 (χωρίς φίλτρα) με σύστημα δυο φορές ταχύτερο από το παλιό και γραφικά επιπέδου playstation 1.5...

Βugs επίσης δεν είδα.Ασχολήθηκα αρκετά μπορώ να πω με το παιχνίδι και πάντως δε μου δημιούργησε το παραμικρό.Σταθερότατο.

Τουλάχιστον αν δε μπορείς να το πεις ότι ήταν τεχνικά αρτιο, σίγουρα ήταν πιο άρτιο από τούτο δω.Και τα underground προσωπικά επίσης τα θεωρώ τεχνικά άρτια σαν παιχνίδια.

Η φυσική: Ένα αυτοκίνητο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ STRAFE. ΔΕΝ είναι άρμα μάχης. Το παιχνίδι αυτό λέγεται NFS και όχι Star Wars.

Το ΑΙ: Ακόμα γελάω. Οι μπάτσοι για κλάματα, η traffic για γέλια, οι αντίπαλοι πιο προβλέψιμοι από ποτέ, με ένα ΑΘΛΙΟ catch up από εποχής NFS2 για να έχουμε να λέμε.

Γραφικές αστοχίες: Χαμένες σκιές, τα αυτοκίνητα να περνάνε μέσα από ορισμένους τοίχους, κτλ κτλ

Bugs: Ψάξε στα forums της ΕΑ, βαριέμαι να γράφω :p

Αρτιότερο NFS από το Porsche και το NFS4 η ΕΑ δεν έχει βγάλει. Το MW και ειδικά το Carbon είναι το αποκορύφωμα ΙΜΗΟ.

Αρχική απάντηση από mech5107

Αν και λίγο off-topic, θα το ρωτήσω. Το Porsche στα XP παίζει καλά? Γιατί εμένα δεν μου παίζει και θέλει να βάλω compatibility mode και 640*480. Για πείτε γιατί το πεθύμησα, μιάς και έχω να παίξω από την εποχή των P3....

Είχα τρελά προβλήματα με το Porsche, είτε από το αυθεντικό, είτε από κόπια με/χωρίς crack. Εν τέλει έβαλα το καινούριο Alcohol και όλα δούλεψαν κανονικά με ένα απλό emulation. Είμαι ένας happy Porsche player :D

gznp εχεις pm...

Τωρα τι ελκυστικο βρισκετε σε παιχνιδι του οποιου η οδηγικη συμπεριφορα δεν απαιτει φρενο, δεν μπορω να καταλαβω... Γουστα ειναι αυτα...

Για μενα απλα δεν λεει να περιμενω κατι 4 μηνες και να το περασω μεσα σε δυο μερες μονο.

Περαν απο τα γραφικα και τα υπολοιπα που λετε αυτο μου αρκει για να πω οτι το παιχνιδι ειναι αισχος.

Δλδ αν δεν ηταν EA βλ. NFS μετα απο τον προτο αγωνα θα παταγα το κουμπι uninstall

Αρχική απάντηση από BILL5

εχω την κανονικη εκδοση την europe οχι την αμερικανικη. να βαλω και της φοτο εδω να δειτε

Δε βλέπω τπτ διαφορετικό απο αυτό που έχω εγώ (όχι οτι έχω δει και τις δυο εκδόσεις βέβαια). Δοκίμασες αντί για κλικ να πατήσεις enter πάνω στην επιλογή για να γίνει highlighted και μετά το πλήκτρο της αρεσκείας σου?

Όσον αφορά το gameplay, μάλλον πολύ κακό και αναμονή για το τίποτα θα έλεγα εγώ, αν και έπαιξα μόνο μια ώρα και είμαι στο 14% ή κάπου εκεί...

ρε παιδια , ολο το παιχνιδι εξελισσεται νυχτα??? με δυσκολια βλεπω το δρομο (gamma 90% !!!)

Αρχική απάντηση από Skinny13

ρε παιδια , ολο το παιχνιδι εξελισσεται νυχτα??? με δυσκολια βλεπω το δρομο (gamma 90% !!!)

Tι οθόνη έχεις βρε? Ναι νύχτα είναι όλο, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δικό μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.