Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Το game είναι 4 the festivals..Ναι ωραία τα visual fx αλλά η ΕΑ το ξέσκισε...Με τηλεκατευθυνόμενα για παιδιά 4 ετών να έπαιζα πιο ρελιστικό θα ήταν...Όταν μου είπανε οτι ήταν χειρότερο απο το MW έλεγα αποκλείεται...Το MW ήταν ο bottom feeder δεν πάει πιο κάτω...Τελικά η ΕΑ κάνει θαύματα...Δεν της έφτανε ο πάτος...κατέκτησε και τον απόπατο...:T: EA

Παιδια ξέρει κανείς γιατι οταν οδηγάω με το χειρηστίριο (Cordless Rumblepab 2) στο nfs παει το αυτοκίνητο λίγο δεξιά χωρις να το πατάω ?

Ξερει κανεις ρε παιδια ποτε περιπου βγαινει το EVO?Εχω φτασει 53% και ακομα να εμφανιστει!Θελω EVO τωρα!

Αρχική απάντηση από x-treme

Στο drift παιδιά πόσο κάνετε? Εγώ στο ντέμο έχω κάνει 672301. Ιδού και τα πιστήρια:

Έχω δει 900Κ και 1.5Μ, έχεις δουλειά ακόμα ;)

Αρχική απάντηση από Tsunami

Το game είναι 4 the festivals..Ναι ωραία τα visual fx αλλά η ΕΑ το ξέσκισε...Με τηλεκατευθυνόμενα για παιδιά 4 ετών να έπαιζα πιο ρελιστικό θα ήταν...Όταν μου είπανε οτι ήταν χειρότερο απο το MW έλεγα αποκλείεται...Το MW ήταν ο bottom feeder δεν πάει πιο κάτω...Τελικά η ΕΑ κάνει θαύματα...Δεν της έφτανε ο πάτος...κατέκτησε και τον απόπατο...:T: EA

Αλλά στα reviews πιο πάνω από το MW....

Κάτι λέγαμε σε ένα άλλο θέμα για reviewers...

Εμένα το mw πάντως φίλε Tsunami μου άρεσε.Το θεωρώ τεχνικά αρτιότατο παιχνίδι τουλάχιστον, όχι σαν το Carbon

Τα Need For Speed: Underground 1,2/Most Wanted/Carbon είναι ένα ρεζίλεμα του ονόματος Need For Speed. Εκμεταλλέυονται το όνομα αυτό, και γι αυτό δέχονται και την επιείκεια. Αν δε λεγόντουσαν NFS, θα έπιαναν πάτο.

Αρχική απάντηση από Bigi

...Το θεωρώ τεχνικά αρτιότατο παιχνίδι τουλάχιστον, όχι σαν το Carbon

Το τεχνικά αρτιότατο, sorry, αλλά δεν το εντοπίζω. Φυσική για κλάματα, Α.Ι. για κλάματα, γραφικές αστοχίες, bugs, τι άλλο να πει κανείς? Το θεωρώ από τα χειρότερα NFS, με πρώτο το Carbon.

Γενικά, πάντως, αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι στα Need For Speed το μαύρο πρόβατο ήταν το Porsche. Ενώ είναι -μακράν- το καλύτερο της σειράς, η ΕΑ το θεωρεί κάτι το οποίο δε θα ήθελε να επαναληφθεί. Φαίνεται εύκολα με όλους τους τίτλους της μετά από αυτό (με εξαίρεση το Motorcity).

Αρχική απάντηση από vdeseris

Λέω και γω γιατί σέρνεται με την 7900.... ΕΑ Rulezzz :TD:

Για μένα που έχω ATi, ΕΑ Rulezzz.

Και για σένα μάλλον αν είχες ATi.

Αρχική απάντηση από X-kyramas [Χθες, στις 08:58]

Ρε παιδιά δυσκολέυομαι στα drift.

Στο Most Wanted τα είχα γιά πλάκα.

Καμία πρόταση για τεχνική ? [/QUOTΕ]

drift είναι αυτό το πράγμα?...πέρα δώθε - πέρα δώθε......

vdeseris, τώρα εξηγείται γιατί με μια 7600gt έβλεπα το πολύ 22 καρέ σε 1024χ768!

gznp, η φυσκιή τι κλαψιάρικο είχε;Ως προς τι;Σε σχέση με το πάτημα του αυτοκινήτου;Σε σχέση με τις αντιδράσεις του στο τιμόνι/γκάζι/φρένο;Σε σχέση με τις αντιδράσεις σε συγκρούσεις;Μην ξεχνάς έχεις να κάνεις με arcade τίτλο όπου κάποια πράγματα αν τα εντοπίσεις τα συγχωρείς ευκολότερα.Πέραν αυτού, εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι το άσχημο.Εν αντιθέσει στο carbon με το που έβαλα το drift με κόψανε τα γέλια και νομίζω δε χρειάζεται να αναλύσω παραπέρα το γιατί.Είπαμε arcade, αλλά όχι παιχνίδι με τηλεκατευθυνόμενα για τετράχρονα όπως είπε και ένα άλλο παιδί.Στο nfsmw για μένα τα αυτοκίνητα δεν είχαν τέτοια αστεία συμπεριφορά.

Η ΑΙ τι το άσχημο είχε δηλαδή;Σε ποια racing έχεις δει καλύτερη και που εντοπίζεις τη διαφορά;

Γραφικές αστοχίες προσωπικά δεν είδα.Είδα πολύ ωραία γραφικά (από τα καλύτερα πρέπει να σου πω που είχα δει πριν την αναβάθμιση, με την 9800pro) και μάλιστα με λογικές απαιτήσεις.Τι είδα στο κάρμπον;Έως 22 καρέ στα 1024 (χωρίς φίλτρα) με σύστημα δυο φορές ταχύτερο από το παλιό και γραφικά επιπέδου playstation 1.5...

Βugs επίσης δεν είδα.Ασχολήθηκα αρκετά μπορώ να πω με το παιχνίδι και πάντως δε μου δημιούργησε το παραμικρό.Σταθερότατο.

Τουλάχιστον αν δε μπορείς να το πεις ότι ήταν τεχνικά αρτιο, σίγουρα ήταν πιο άρτιο από τούτο δω.Και τα underground προσωπικά επίσης τα θεωρώ τεχνικά άρτια σαν παιχνίδια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σπαταλη πορων....ΕΛΕΟΣ πραγματικα...ο κωδικας ειναι για τα μπαζα....ελεος!!! βεβαια ισως η μαλλον σιγουρα ειναι ετσι για να αναβαθμησουμε αλλα να παρουμε τι??? εδω και η χ1950χτχ(!!!!!!!!!!) σερνεται.....ΕΛΕΟΣ!!

παιδιά το παιχνίδι είναι απλά ελεϊνό, το concept μου θυμίζεί πρωινή ζώνη, αν δεν λεγόταν nfs, δεν θα ΄χα δεί ούτε το intro...

μα καλα πως ειναι δυνατον? βλεπετε εσεις να εχει καλυτερα γραφικά απο το MW???? To Shader Low-medium-High?? τι κάνει ενεργοποιεί το HDR γιατί άλλες αλλαγες εκτος απο τους φωτισμούς δεν βλέπω.......Η επιλογή που είχε το ΜW για να κλείσεις τα Shadows που κερδιζες 20fps χαλαρα γιατι δεν την βάλανε??? ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ.....ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.....:TD:

απο το Need for Speed: Hot Pursuit 2 η EA εχει παρει την κατηφορα εξερεσει τα underground 1 & 2 απο κει και μετα τα εχει κανει μανταρα που ειναι η παλιες καλες εποχες με το nfs. nfs 2. nfs 3. nfs 4. nfs 5. nfs u nfs u2. προτων μην πατε μακρια ουτε να κιτας πισω δεν μπωρεις να αλαξεις το κουμπι απο λ σε οποιο θες εσυ! σκεφτητε του χρονου δεν θα εχεις καθολου options -> contros

με το καλύτερο μου driftάρισμα (μέχρι στιγμής) :D

edit: Δεν είναι μεγάλο το σκορ, αλλά μου θύμισε λίγο D1 ;)

Εμένα πάλι μια χαρά παιχνιδάκι μου φαίνεται.

Είναι γρήγορο, εντυπωσιακό, τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα και έχουν δώσει αυξημένο βάρος στα γραφικά του περιβάλλοντος.

Πιο καλοπρογραμματισμένο από το Most Wanted, με πλήρη απουσία stuttering και συνδυάζει μερικά πολύ καλά στοιχεία όπως τα μπατσόνια, το Autosculpture και το Crew που αν το χρησιμοποιήσεις σωστά, σώζει καταστάσεις.

Τέλος, τα παράπονα βλέπω να προέρχονται βλέπω να προέρχονται κυρίως από κατόχους καρτών nVidia όσον αφορά τα γραφικά/απόδοση. E απλά το παιχνίδι εκμεταλλεύεται τα πολλαπλάσια vertex shader των Radeon X1900. Τόσο απλά και τόσο καλά για τους κατόχους ATi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.