Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

Για τα παιδιά που έχουνε ακόμα το DEMO και ασχολούντε μερικά ακόμα αυτοκίνητα...

These codes should be typed in when on "CLICK TO CONTINUE" screen

* givemethedb9 - Gets you Aston Martin DB9

* givemethechargersrt8 - Gets you Dodge Charger SRT8

* canyonalltheway - Enables canyon race

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tolis86 [Χθες, στις 14:21]

ρε παιδια αυτους τουσ χρονους τους κανετε με τιμονιερα?

οχι ρε πληκτολόγιο και αγιος ο Θεος απο μενα!:D

Να και τα "καμαρια" μου .....

Με αυτο ξεκινησα.....

myss1ty0.jpg

Και με αυτο θα "τερματισω".....

mylambo1ts5.jpg

:D :D :D :D :D

Αυτο το εχω για τα "ψωνια".....χεχεχεχε

myamg1cj2.jpg

Αρχική απάντηση από stratos1978

Να και το 98% μου.....

Ααα έχετε πάρει πολύ φόρα!!! εγώ ακόμα στο 34% είμαι!

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Ααα έχετε πάρει πολύ φόρα!!! εγώ ακόμα στο 34% είμαι!

:hehe:

εγω στο 61,3 ......του download....

[D.Copperfield]Το εξαφανισα πληρως[/D.Copperfield]:D

(δεν εννοω το παιχνιδι)

Αρχική απάντηση από Arxagelos

gznp ομολογώ οτι ίδρωσα αλλα τα καταφερα....κατεβαίνει και αλλο....:p:hehe:

Δε συνδέεται ο δίσκος στην USB γμτ...1:27:46 αν θυμάμαι καλά, θα το ποστάρω σε shot σε λίγο ;)

Photoshopιά... :p :P :p

Υ.Γ.: Μου πήρε 3 ολόκληρα λεπτά να γράψω αυτό το ποστ... Έχασα τα γράμματα Τ και Η από το πληκτρολόγιο ο μλκας και τώρα τα πατάω με μολυβάκι... :getlost: :rant:

Photoshop? Τι είναι αυτό? Καινούριο game?... :D :D :D

Πλάκα στην πλάκα χτες μου ΕΣΠΑΣΑΝ τα νεύρα οι trafficαδόροι, έκανα κάτι κορυφαία περάσματα και τσουπ πεταγόταν ο π..... Ευτυχώς μου βγήκε πάνω στα 45 λεπτά gaming ο χρόνος γιατί θα βαρούσα την TFT :p

ασε εγω στο most wanted ειχα κανει τα διπλα μπαουντι και δε μπορουσα με τιποτα να γλητωσω απο την αστυνομια και τελικα στην αερογεφυρα που ειναι διπλη με δυο πολυ μεγαλλες ανοιχτες στροφες επεσα σε καρφια που φυσικα δε φενοντουσαν παρα μονο οταν τα πατησα..... :cry: μιλαμε επεζα και το προσπαθουσα πολυυυ ωρα.....ειχα τοσα νευρα που ετρεμα....

Μου θύμισες τώρα ιστορία...

Καθόμασταν και παίζαμε Most Wanted στο pc μου με φιλαράκια. Τρέχω να ξεφύγω από τα στρουμφ με ένα Viper και έχω πολύ κόσμο να με κυνηγάει, ελικόπτερα, της κακομοίρας. Φτάνουμε σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι (μετά το golf stadium) και εκεί περνάει μια νταλίκα. Κόβω το τιμόνι, ανάποδα με τα χίλια και περνάω με ανάποδο κάτω από τη νταλίκα, προς το δρόμο δεξιά, και κοιτάω πίσω. Ένα μπατσικό στον αέρα, όλα τα άλλα πάνω στο φορτηγό και το ελικόπτερο πέφτει πάνω στο αιωρούμενο μπατσικό. Κορυφαίο κορυφαίο λένε όλοι. Κοιτάω μπροστά. Spikes. Oups. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.