Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Το έστησα κι εγώ... τα γραφικά μου φανήκαν απλά υπερβολικά σε φωτισμούς και εφφε αλλά ως προς τη λεπτομέρεια δε μου φανήκαν καθόλου ανώτερα από τα γραφικά του NFS MW και λέγαμε ότι και τα γραφικά του nfs MW δε διέφεραν και πολύ από το underground 2 κλπ κλπ

Με λίγα λόγια δε βλέπω κάποια εντυπωσιακή εξέλιξη στα γραφικά παρ όλα αυτά το μηχάνημα γονατίζει κρατώντας με τη βία 30fps...

Όκ έχω μια 6800 ultra αλλά και ανάλυση 1024*768 χωρίς aa και af

Το motion blur αντι να το βελτιώνουν το καταστρέφουν και τι στο διάολο τις ήθελαν αυτές τις γραμμές που δημιουργούνται γύρω από το αυτοκίνητο όταν τρέχει.. έλεος κινουμένη εικόνα είναι όχι κομικς

Όσο για τιν χειρισμό δεν περίμενα να είναι λιγότερο arcade προς θεού αλλά περίμενα να είναι λίγο πιο ευχάριστος προς το χρηστή αν θέλετε να δείτε τι εστί arcade αλλά απολαυστικό παιχνίδι στο χειρισμό παίξτε ένα flat out

Drift tip Ξεχάστε ότι έχει σχέση με το drift πατάτε μονό γκάζι και στρίβετε προς τη κατεύθυνση της στροφής κατόπιν μη πατάτε το κουμπί για ανάποδο αφήστε το παιχνίδι να το κάνει για εσάς και όταν θέλετε να ισιώσετε ένα στιγμιαίο πατηματάκι ανάποδου σε ισιώνει η σε τοποθετεί για την επόμενη στροφή

Απο το demo έχω να παρατηρήσω το εξής:

1)Σχετικά βαρύ

2)Πολύ σκούξιμο απο λάστιχα και υπερβολικό κούνημα του αυτοκινήτου

3)Το MW μου έδινε καλύτερη αίσθηση της ταχύτητας(πόσο μάλλον το Porsche....)

4)το Canyon είναι all the money.....

Kατα τα άλλα,καλό είναι:)

Αρχική απάντηση από Guard1an

Το Gallardo δεν ισιώνει πουθεναααααααα....:devil: :devil: :devil:

Παρατηρώ μια νωχελικότητα στα Muscles και στα Exotics όσον αφορά το στρίψιμο και τους ελιγμούς... Δεν μπορώ να παίξω με Camaro ή Gallardo σε canyon duel... Αντίθετα, τα Tuner (το Evo συγκεκριμένα) στρίβει ξυράφι...

Δλδ, εντάξει, λέει ότι τα Tuner έχουν καλό handling αλλά τόση διαφορά πια???

To παιχνίδι (demo) μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα:

1) ’θλιος (για ακόμα μια φορά) χειρισμός. Το drift είναι για ΓΕΛΙΑ. Πολύ εύκολος πάντως στο να τον συνηθήσεις, προβλέπω ωραίες μάχες με τον F117 (το μόνο ενδιαφέρον στην υπόθεση)

2) Όμορφα γραφικά αλλά όχι κάτι το τρομερό. Για ΕΑ, νομίζω ότι χρειάζεται βελτίωση (έλεος πλεόν με αυτήν την Renderware)

3) Το Canyon όμορφη ιδέα αλλά πανεύκολο. Οδηγώντας με Camaro το έβγαλα αμέσως για αστείο.

4) Το Autosculp (έτσι δε λέγεται, ξέχασα) είναι καταπληκτικό. Ο μόνος λόγος για να παίξω το παιχνίδι + τις κοντρίτσες.

Αρχική απάντηση από gznp

To παιχνίδι (demo) μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα:

1) ’θλιος (για ακόμα μια φορά) χειρισμός. Το drift είναι για ΓΕΛΙΑ. Πολύ εύκολος πάντως στο να τον συνηθήσεις, προβλέπω ωραίες μάχες με τον F117 (το μόνο ενδιαφέρον στην υπόθεση)

2) Όμορφα γραφικά αλλά όχι κάτι το τρομερό. Για ΕΑ, νομίζω ότι χρειάζεται βελτίωση (έλεος πλεόν με αυτήν την Renderware)

3) Το Canyon όμορφη ιδέα αλλά πανεύκολο. Οδηγώντας με Camaro το έβγαλα αμέσως για αστείο.

4) Το Autosculp (έτσι δε λέγεται, ξέχασα) είναι καταπληκτικό. Ο μόνος λόγος για να παίξω το παιχνίδι + τις κοντρίτσες.

Θα συμμετάσχω κι εγώ στις μάχες...!! ;)

Εγώ δε θα έλεγα ότι είναι και πολύ εύκολο το παιχνίδι... Στην αρχή τουλάχιστον με ξένισε ο χειρισμός του αλλά τον συνήθισα... Οι δύο πίστες μετά έφυγαν εύκολα, αλλά το duel το έπαιξα καμια 10ριά φορές μέχρι να το κερδίσω, επειδή δεν μπορούσα να συνηθίσω το υπερβολικά καλό στρίψιμο και την απόκριση του Evo...

Τα γραφικά καλά μου φαίνονται και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου φαίνεται πολύ πιο κοντά στην πραγματική...

Καλοδεχούμενος :) Πάντα θέλουμε περισσότερους, να έχει ενδιαφέρον! :D

Για το χειρισμό που λες, έχοντας παίξει πληθώρα racing τίτλων, όντας και κάποτε στην λίστα με τους κορυφαίους στον κόσμο στα NFS 3-4 (στο 5 δυστυχώς δεν το έψαξα καθόλου αν και έχω κάνει πολύ καλούς -πιστεύω- χρόνους), μπορώ να συνηθίσω εύκολα τον χειρισμό του Carbon. Το drift μου φάνηκε...πολύ Street Racing Syndicate...ότι να ναι. Το Evo πράγματι κόβει πολύ αλλά θεωρώ ότι, αν το Evo είναι τόσο κοφτερό, το Koenigsegg τι θα είναι? Με λίγα λόγια? Trackmania Sunrise θα γίνει το παιχνίδι μάλλον στα τελευταία στάδια.

Τα γραφικά πράγματι είναι αρκετά ικανοποιητικά, αλλά εν συγκρίσει με το Test Drive μάλλον υστερούν. Όσο για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, ε..., βάλε λίγο το Sports Car GT με μια Μ3 και δες τι θεωρώ εγώ ρεαλιστικό :) Μπορεί το Carbon να είναι πιο κοντά από το MW στο ρεαλισμό αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

:(

δεν με τρελλανε...

πολυ γυαλισμα..

μονο το muscle car μου αρεσε ...

Το drift για γελια θα ελεγα...το συνηθιζεις ..αλλα για γελια..μονο αν πιασεις πολλα χιλιομετρα κατι παει να γινει..

Μονο το canyon μου αρεσε με το "αμερικανακι" ..

Εχει προσεξει κανεις αν το customizing επηρεαζει το αμαξι ή ειναι μονο εφε??(για το evo με ενδιαφερει)

εδιτ

by the way πειτε κανενα χρονο στο circuit..

Να ξεκινησουμε με 1.45?

φοβερο framerate. με 6600 7900gtx στα 1280 χ 1024 και εχω γυρω στα 20 frames. το

παιχνιδι παραειναι γυαλιστερο καπου χανει εντελως την αληθοφανεια του. αυτη η εταιρια

δεν αλλαζει με τιποτα.

το drift ειναι πολυ γελιο,τελειως μουφα...ελπιζω η κανονικη version να ειναι καλυτερη και να εχει και 1680Χ1050...ελεος

1280 με ολα high χωρις AF/AA με 7900GT@566/1600 κανενα προβλημα παντως

In Game Controls:

Steering Left/Right Arrow

Throttle Up Arrow

Brake/Reverse Down Arrow

E-brake Spacebar

Nitrous Boost Right Shift

Speedbreaker X

Look Back L

Shift Up Left Shift

Shift Down Left Ctrl

Camera Change C

Reset Car R

Pause Game Esc

Activate Crewmember Right Ctrl

Read SMS Tab

World Map M

Enter Race/Shop Return

χιρησμος :TD: για το demo

και ελπιζω να μην γινει καμια πατατια σαν το fifa που οταν τα αλαζες ξανα στο προ επιλεγμενες ρυθμησεις.

εγω ετσι τα εχω σε ολα τα nfs απο το πρωτο μεχρι τωρα!

In Game Controls:

Steering Left/Right Arrow

Throttle Up Arrow/

Brake/Reverse Down Arrow

E-brake Spacebar

Nitrous Boost S

Speedbreaker X

Look Back V

Shift Up A

Shift Down Z

Camera Change C

Reset Car D

Pause Game Esc

Activate Crewmember w

Read SMS Tab

World Map M

Enter Race/Shop Return

Αρχική απάντηση από BILL5

εδω τα κουμπια ελενχου δεν μπωρεις να φτιαξεις κανονικα

Μπορείς να τα αλλάξεις αλλά κάθε φορά που τρέχεις το παιχνίδια πρέπει να τα ξαναφτιάχνεις. Δεν γίνεται απο την αρχική οθόνη αλλά πρέπει να είσαι μέσα στο παιχνίδι (να παίζεις μια πίστα δηλαδή) πατάς esc για να κάνει pause και υπάρχει επιλογή για να αλλάξεις τα πλήκτρα

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Μπορείς να τα αλλάξεις αλλά κάθε φορά που τρέχεις το παιχνίδια πρέπει να τα ξαναφτιάχνεις. Δεν γίνεται απο την αρχική οθόνη αλλά πρέπει να είσαι μέσα στο παιχνίδι (να παίζεις μια πίστα δηλαδή) πατάς esc για να κάνει pause και υπάρχει επιλογή για να αλλάξεις τα πλήκτρα

το ξερω αυτο φιλε μου αλα εγω θελω να πω οτι δεν μπωρεις να τα αλαξεις ολα τα κουμπια δεν ειπαρχει η επιλογη που π.χ να κιτας πισω για να το αλαξω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.