Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από μανος1980

μηπως εχει κανεις το αρχειο ******* να μου στειλει. δεν γραφω κατι παραπανω απλα

αυτο.

δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο.

κάνε δεξί κλικ στο ******** (ή όποιο άλλο) και open with WinRAR;)

Παιδια επαιξα λιγο σημερα αλλα δεν μπορω να βρω μερος για να αγορασω αμαξι :(

Υπαρχει ???

Αν στην αρχη επιλεξω ας πουμε τα exotics cars θα παιζω ολο το παιχνιδι με αυτα ???

Εκτος απο τα αμαξια που κερδιζεις απο τους αλλους υπαρχουν να τα βρεις καπου ???

Αυτα.....

ακομα δεν βγεικε επισημα στην ελλαδα και εσυ το τερματισες εγω ακομα δεν το εχω δει το κανονικο αυριο θα το εχω αχ αυτη η hol εχει βαλει κοφτες και αργει να κατεβει σημερα ειμαι στο 50% ακομα:devil: :devil:

Νίτρο στην αρχή με perfect launch, κόψιμο τιμόνι με άφημα γκαζιού, μικροδιορθώσεις, γκάζι και πάλι κόψιμο τιμόνι, διορθώσεις, κτλ. Το πιασες το νόημα. Γενικά, άφηνε το γκάζι αλλά πάντα προσπάθησε να είσαι στη γαλάζια περιοχή ταχύτητας (πολλοί πόντοι). Εύκολο είναι. :)

εγώ πήρα επιτέλους το Evo..και βρήκα την υγειά μου.....

η κοπελιά στο canyon είναι history..... :p

Να σας ρωτήσω, πόσα Pink slip έχετε κάνει?

εγώ κατάφερα να πάρω το rx7 και το Muscle της κοπελιάς :cool:

Αρχική απάντηση από Indiana [Σήμερα, στις 10:55]

Να σας ρωτήσω, πόσα Pink slip έχετε κάνει?

εγώ κατάφερα να πάρω το rx7 και το Muscle της κοπελιάς :cool:

XA ακριβως τα ιδια ετυχα και εγω... Θα τα πουλησω ομως για να παρω τιποτα καλυτερο..

Αν και λογικα μεχρι αυριο θα το τελειωσω το παιχνιδι...

Edited

Sorry!!:o :o

Edit στο edit: Παντως, really sorry για το post πριν το edit, αλλα μιας και εχει αναφερθει ανοιχτα το οτι οσοι εχουν το παιχνιδι το απεκτησαν με τους γνωστους τροπους, δεν φανταστηκα οτι θα υπηρχε προβλημα να ζητησω μια διευκρινηση.

:cool:

Αρχική απάντηση από x-treme [Σήμερα, στις 22:15]

Στο drift παιδιά πόσο κάνετε? Εγώ στο ντέμο έχω κάνει 672301. Ιδού και τα πιστήρια:

:blink: :blink: πος το εκανες αυτο ρε φιλε ???

Εγω με μεγαλο ιδροτα καταφερα γυρο στα 500 κατι...

Παιδια μεσα στο παιχνιδι πος αλλαζουμε τα αμαξια???

Ρε παιδιά μόλλις τελείωσα το κυρίως παιχνιδι, αλλά το αγαπήμενο μου ΑΕ86, δεν το είδα...!!!

Εχω δεί φωτό με το αμαξι στο γκαραζ και στον φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου είδα πως υπάρχει φάκελος Corolla (και MR2 που επίσης δεν έιδα...).

Τι γίνετε, πώς τα παίρνω αυτά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.