Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 04:29]

δλδ χαλια ειναι ο 3500 φιλε για πεταμα ειναι εγω τι να πω που εχω τον 2500+ barton με chip via kt400a 1280 ram και την 6800 128 της asus και τα βαζω στο full και δεν παραπονιεμαι και παιζει

αμφιβάλω με το σύστημα που λες να το τρεχεις με ολα on και να το τρεχει καλα σε 1024 εκτός και αν δεν μπορεις να καταλάβεις την διαφορα.....οτι παιζει παιζει με το συστημα σου αλλα ΠΩΣ παιζει? γιατι και ο κολλητος μου ελεγε πωπω παει μαμιοντας αλλα το παιχνιδι ετρεχε με 15-20fps....:D . κάνε bench με το fraps και πες το μεσο ορο.

Αρχική απάντηση από Arxagelos

Να και οι μετρήσεις σε 1024χ768 με και χωρις AA. Οι μετρήσεις είναι με το fraps και ξεκινάει το bench απο την στιγμή που θα δείξει την πρώτη εικόνα μέσα στο παιχνίδι στην εκίνηση των αμαξιών μεχρι και τον τερματισμό! (δεν μετράω τα menu in game). Στην πρώτη πίστα φυσικα.

GeFORCE 7800GTX 470/690 Overclocked All Settings On

Frames: 3531 - Time: 128902ms - Avg: 27.393 - Min: 17 - Max: 38

GeFORCE 7800GTX 470/690 Overclocked No Antiallizing

Frames: 4024 - Time: 133656ms - Avg: 30.107 - Min: 18 - Max: 42

ε! Κυρια ΕΑ......ένα πολλά βαρύ χωρίς ζάχαρη παρακαλώ!!!

Αυτά είναι με Motion blur On ή OFF?

Στο σύστημα μου athlon xp 3000+ @2600Mhz, 2048ΜΒ ram και μια 6800Ultra 460/610

Βγαζω: Frames: 2673 - Time: 125381ms - Avg: 21.319 - Min: 13 - Max: 28 (οι μετρησεις στα προτυπα του Arxagelos.)

Με 1024*768 χωρίς aa , af , τα υπόλοιπα στο high και motion blur και όλα αυτά για ένα παιχνίδι που o χρόνος που θέλει για να ανανεώσει τις ανακλάσεις του αυτοκινήτου είναι κάπου στο 1 sec

Κάποιοι έχουν συνηθίσει να παίζουν με 15fps μου φαίνεται

Αυτό ξαναπές το, χτες πήγα σε έναν με 3500 και 7800GTX να του περάσω μια πίστα στο Tomb Raider Legends και ο ανεκδιήγητος μου είχε ενεργοποιημένο το Next Generation Graphics που ούτε σε 7900GTX SLI δεν τρέχει καλά, και απαιτούσε να το αφήσω ΟΝ. Υπήρχαν στιγμές που έπιανε 1-2FPS το παιχνίδι και αυτός μου έλεγε "μα δεν κολλάει ρε". Έλεος...

Αρχική απάντηση από kaynd

Προφανώς για κάποιους το κολλάει σημαίνει να σταματήσει το παιχνίδι να ανάψουν τσιγαράκι και μετα απο 5 λεπτά να συνεχίσει…

:rofl:....

ενταξει για οσους καπνιζουν δεν νομιζω να ειναι σημαντικο προβλημα..

Οσοι δεν καπνιζουν τι κανουν.....???

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 20:43]

:rofl:....

ενταξει για οσους καπνιζουν δεν νομιζω να ειναι σημαντικο προβλημα..

Οσοι δεν καπνιζουν τι κανουν.....???

Θα το ελεγα τωρα αλλα δεν θελω να λεει πανω απο το avatar μου BANNED

:hehe: :hehe:

NFS C: Patch is coming (PC) Thursday, 02.11.2006

NFS CarbonThere is a patch for Need for Speed Carbon in development, which will be necessary for online play on PC. If you attempt to play online without having this patch installed you will access a "ENTER CD KEY" screen that you will not be able to circumvent. In order to pass this screen you will need to install the patch and re-enter your CD Key.

It doesn't add any new features. You'll get to know here once the patch is released.

ακομα δεν βγεικε και θα βγει και patch ελεος:TD:

Μερικά screenshots απο το παιχνίδι :). Έχουν γίνει resize απο 1280x1024 σε 640x512.

Main Menu (αχ αυτό το Audi !!!)

carbon11ars5.jpg

Έχοντας ξεκινήσει το Carrier Mode (ακόμα στο 4%)

carbon1apu5.jpg

Ο χάρτης έχοντας παίξει 3 κούρσες

carbon2aba8.jpg

Μερικές αγορές!

carbon3agn3.jpg

In game μπροστά απο το safe house

carbon4apr8.jpg

In game #2

carbon5ask5.jpg

'Ενας της ομάδας!

carbon6aae1.jpg

Challenge series

carbon7afb5.jpg

Carrera GT απο το Quick race mode

carbon8aie6.jpg

Skyline απο το Quick race mode

carbon9ayq6.jpg

Dodge Challenger απο το Quick race mode

carbon10aah5.jpg

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 22:13]

Αυτό πήγα μόλις να πω.

Πολύ βαρύ το παιχνίδι μου φαίνεται ή ήρθε η ώρα να αλλάξω cpu? ή και gpu??

Να αλλαξεις τα settings σου ισως ? :p ολοι παραπονιεστε τα fps σας αλλα βαριεστε να πειραξετε το detail ελεος :mad: , ελπιζω οταν θα το εχω "αγορασει" να υπαρχει οδηγος στο tweakguides.com σε περιπτωση που τρεχει χειροτερα απτο demo, που μαλλον αυτο θα συμβαινει γιατι λιγο τα περιπολικα λιγο οι πιο φορτωμενες πιστες μακαρι να μην πεσει ποτε κατω απτα 30, παντως οπως και με τα περισσοτερα παιχνιδια οποτε πεφτεις κατω απτα 50 ξενερωνεις λιγο :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.