Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

κοιτα να δεις ... εκανα αμαν να κατεβασω το demo και σημερα που ξυπνησα ειδα στο ftp την collectors edition απο razor1911... το αστειο ειναι οτι θα κανω λιγοτερο να κατεβασω το full DVD iso απο οτι τελικα κατεληξα να κατεβασω το demo ...:rolleyes:

Αρχική απάντηση από BILL5

απαπα τι πραγματα ειναι αυτα ακου εκει να το κατεβασεις! εγω σε 2 ημερες θα το εχω στα χεργια μου και το carbon το σκετο και collectors

ακολουθω αυτο που λεει το .nfo ... το κανω για να δω πως ειναι η full εκδοση και αν μου αρεσει το αγοραζω :p;)

Σημερα επαιξα και γω το ντεμο και ψηλο σπάστηκα με τα fps.....στο συστημα μου 3500+ 2.860ΜΗΖ(260fsb).....7800GTX (460/680) σε 1024χ768 και ολα στα τερματα στην πρωτη πιστα τα fps ήταν 22-35!!! αν ειναι δυνατον!!!! ελεος....!!! :clap: αλήθεια ποιους drivers χρησιμοποιείτε?(Nvidia)

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 00:33]

Σημερα επαιξα και γω το ντεμο και ψηλο σπάστηκα με τα fps.....στο συστημα μου 3500+ 2.860ΜΗΖ(260fsb).....7800GTX (460/680) σε 1024χ768 και ολα στα τερματα στην πρωτη πιστα τα fps ήταν 22-35!!! αν ειναι δυνατον!!!! ελεος....!!! :clap: αλήθεια ποιους drivers χρησιμοποιείτε?(Nvidia)

με τα ιδια settings σε venice στα 2.5 corsair 4000pt και 1900xt με το bios της xtx εχω minfps 38 και σε γενικο βαθμο αρκετα καλα fps, στο most wanted με την 6800gt ιδια κατασταση με εσενα ειμουνα και αναγκαστηκα να κοψω αποδω και απο κει για να εχω αποδεκτο framerate, ελπιζω οταν ερθει η 19αρα LCD και ριξω το aa απο 4x σε 2x να μην χρειαστει να ριξω και τπτ αλλο για να εχω παρομοιες επιδοσεις με πριν, btw στο PS2 τρεχει και φαινεται Σ-Κ-Α-Τ-Α οπως και το mostwanted, α ρε ΕΑ :mad:

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:45]

με τα ιδια settings σε venice στα 2.5 corsair 4000pt και 1900xt με το bios της xtx εχω minfps 38 και σε γενικο βαθμο αρκετα καλα fps, στο most wanted με την 6800gt ιδια κατασταση με εσενα ειμουνα και αναγκαστηκα να κοψω αποδω και απο κει για να εχω αποδεκτο framerate, ελπιζω οταν ερθει η 19αρα LCD και ριξω το aa απο 4x σε 2x να μην χρειαστει να ριξω και τπτ αλλο για να εχω παρομοιες επιδοσεις με πριν, btw στο PS2 τρεχει και φαινεται Σ-Κ-Α-Τ-Α οπως και το mostwanted, α ρε ΕΑ :mad:

τι αρε ΕΑ ειμαι απο την EA και το need for speed σας καιει:p διτε τι επαθα εκει που ηθελα να παρω τον e6300 πεφτη τηλ απο τον αδελφο μου και μου λεει μην παρεις τον core για θα σου χαρισω τον 3700 με το inforce 4 ultra και ετσι εχω κρατισει τα λεφτα για καρτα. πως θα πηγενει στον 3700 το nfs με 1024 ram?

Αρχική απάντηση από Arxagelos

καλα παμε......αν δεν βγει το crysis δεν εχει αναβαθμηση για κανενα τσουτσεκι video game :T:

δλδ χαλια ειναι ο 3500 φιλε για πεταμα ειναι εγω τι να πω που εχω τον 2500+ barton με chip via kt400a 1280 ram και την 6800 128 της asus και τα βαζω στο full και δεν παραπονιεμαι και παιζει

Μην λεμε ξανα και ξανα τα αυτονοητα, εαν ΔΕΝ τραβαει η gpu τοτε οτι cpu και να βαλεις σοβαρη αυξηση στα fps αποκλειεται να εχεις, οταν η gpu δεν μασαει στην ταδε περιπτωση τοτε οι μη τουμπανιασμενες cpu και η ram θα σε κοβουν ελαφρως, βλεπε την 1900xt μου που εχει κολλησει στα 10.5 στο 3dmark2005 ενω θα "επρεπε" να ειμουνα μεσα στα 11-12κ,τεσπα αποτι καταλαβαινω απτο τελευταιο ποστ σου για να λες οτι δεν εχεις παραπονο μαλλον δεν σε νοιαζει και τοσο να εχεις σοβαρο ενα framerate, ignorance is a bliss που λενε :p

Να και οι μετρήσεις σε 1024χ768 με και χωρις AA. Οι μετρήσεις είναι με το fraps και ξεκινάει το bench απο την στιγμή που θα δείξει την πρώτη εικόνα μέσα στο παιχνίδι στην εκίνηση των αμαξιών μεχρι και τον τερματισμό! (δεν μετράω τα menu in game). Στην πρώτη πίστα φυσικα.

GeFORCE 7800GTX 470/690 Overclocked All Settings On

Frames: 3531 - Time: 128902ms - Avg: 27.393 - Min: 17 - Max: 38

GeFORCE 7800GTX 470/690 Overclocked No Antiallizing

Frames: 4024 - Time: 133656ms - Avg: 30.107 - Min: 18 - Max: 42

ε! Κυρια ΕΑ......ένα πολλά βαρύ χωρίς ζάχαρη παρακαλώ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.