Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ReaperX [28-10-2006 15:47]

+1

Aπαράδεκτο...To περίμενα τόσο καιρό και με απογοήτευσε τελείως...:(

αυτο ακριβως... ελεγα δεν μπορει θα το φτιαξουν.... αλλα τιποτα....

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από aoratos

καλο το παιχνιδι,μου αρεσε!

ξερετε ποτε θα βγει ολοκληρο?

ναι θα βγει στης 3/11 αλα οσοι το θελουν εδω και τωρα! θα μπορουσανε να μαζεφτουν π.χ 10 ατομα και να το αγορασουν απο το www.buynfs.com της EA και ο καθενας να βαλει απο 5 ευρω μαζεβεται το 50 και σε 16 ωρες θα το εχει κατω!

Κρίμα, το βρήκα άθλιο.Γενικά τα πήγαινα πολύ όλα τα nfs και δεν είχα κολλήματα ούτε αν θα τρέχεις μόνο νύχτα ούτε με το χειρισμό ούτε με τίποτα.Αλλά τούτο 'δω είναι εντελώς αλλού.

Καταρχήν δεν ξέρω τι φταίει, αλλά σε 1024 χωρίς aa και af βγάζει από 15-22 fps σε 7600gt. :blink:

Αλλά δεν το θεωρώ και τεχνικά άρτιο σαν παιχνίδι καν.Τουλάχιστον τα προηγούμενα ήταν αρτιότατα παιχνιδάκια και ήταν θέμα γούστου αν θα σου αρέσει ή όχι.Αυτό το βρίσκω ανεπαρκές.Κρίμα, δεν θα ασχοληθώ άλλο πέραν της μισής ώρας που διέθεσα ήδη.

nfscarboncircuitcg5.th.jpg

Η εικόνα που σας υποσχέθηκα :) Κατεβαίνει κι άλλο εύκολα αλλά χωρίς συναγωνισμό βαριέμαι να παίξω κι άλλο :p

Μου έχει τύχει κι εμένα να ξεκινήσουν στραβά-ανάποδα, sh|t happens :D

Το παιχνίδι πάντως στα γραφικά είναι κουλό. Με 1280 χωρίς ΑΑ κολλάει λίιιγο ενώ με 1024 και ΑΑ πάει σφαίρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.