Jump to content

Need For Speed: Carbon

nickstamat

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JdCZT [Σήμερα, στις 16:06]

Το ειδα.....η ψευτια λεμε.....μια αντιγραφη του most wanted με εξεφτελιστικο drift....Αμα κανω αναβαθμιση ισως να το παρω για τo κωλοφτιαξιμο"ειδικα εκεινο το κοψε ραβε",τους ηχους απο τα λυσσασμενα και τα σκαστρονια...

τς τς τς,μα τη γλωσσα ειναι αυτη!?Ακου εκει σκαστρονια!Πες εκει βαλβιδα εκτονωσης πιεσεως να σαι κυριλε:laughing: .Αληθεια που χαθηκες εσυ νεοπα?Στειλε κανα pm...

Α οσο αφορα το carbon,δεν με πολυενδιαφερουν οι απαιτησεις του γιατι κατα 99% θα ειναι ενα most wanted με αλλαγμενο ονομα,οποτε δεν θα ασχοληθω καθολου:getlost:

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JimmyFox [07-09-2006 13:03]

Μάλιστα. Ούτε τώρα έχει Honda/Acura.

Πάλι καλά που έχει το RX-7, το Skyline και το Evo...

Συμφωνώ...πάλι καλά που θυμηθήκανε το Skyline.......:T:

επιδη εχω παιξει ολοι την σειρα απο το 95' μεχρι σημερα λεω οτι η καλη αυτη σειρα πρεπει να σταματισει γιατι δεν ειπαρχει καινουργια ιδεα ολο τα ιδια απλως κανουν αναβαθμηση στον τιτλο π.χ NFS: Hot Pursuit με το NFS: High Stakes δλδ το 4 ηταν ιδιο μονο που στο 4 ειχε αλα αμαξια απο το 3 κ αλες 8 πιστες παραπανω και την καργιερα προστεσανε 3 πραγματακια κ να το νεο παιχνιδι

κιτα το μονο που κανανε διαφορετικα η ταν στo Need for Speed: Porsche & Need for Speed: Underground ολα τα αλα ειναι επανεκδοσεις se παρτε κ μια λιστα:

The Need for Speed (1994)

The Need for Speed SE (1996)

Need for Speed II (1997)

Need for Speed II SE (1997)

Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)

Need for Speed: High Stakes / Road Challenge (1999)

Need for Speed: Porsche Unleashed / Porsche (2000) (2000)

Motor City Online (2001) δεν ηρθε στην ελλαδα

Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)

Need for Speed: Underground (2003)

Need for Speed: Underground 2 (2004)

Need for Speed: Most Wanted (2005)

Need for Speed: Carbon (2006)

:jump1:

εγω θελω να δω τι θα κανει για του χρονου η EA στην σειρα nfs ετσι κ αλιως θα το παρω με 14,00 ευρω origina οταν ανακοινοθει το επομενο

Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 20:27]

κιτα το μονο που κανανε διαφορετικα η ταν στo Need for Speed: Porsche & Need for Speed: Underground ολα τα αλα ειναι επανεκδοσεις se παρτε κ μια λιστα:

The Need for Speed (1994)

The Need for Speed SE (1996)

Need for Speed II (1997)

Need for Speed II SE (1997)

Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)

Need for Speed: High Stakes / Road Challenge (1999)

Need for Speed: Porsche Unleashed / Porsche (2000) (2000)

Motor City Online (2001) δεν ηρθε στην ελλαδα

Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)

Need for Speed: Underground (2003)

Need for Speed: Underground 2 (2004)

Need for Speed: Most Wanted (2005)

Need for Speed: Carbon (2006)

:jump1:

εγω θελω να δω τι θα κανει για του χρονου η EA στην σειρα nfs ετσι κ αλιως θα το παρω original με 14,00 ευρω παλι

Μιλάμε για πολύ κάψιμο με το πρώτο pursuit , και ειχε και 7αμώ τις μουσικές :inlove: [ειδικά στα car-interactive μενου .

Πάντως το customisation video δεν είναι άσχημο...Αν μη τι άλλο θα έχει πολλές επιλογές για φτιάξιμο...Το θέμα είναι να μην μείνουν στα φρουφρού αλλά να δούμε και πιο σημαντικές βελτιώσεις

Nαι οντως αλλα γενικα το gameplay βαση του βιντεο παντα ειναι καταδικασμενο και ανταποκρινεται στις προσδοκιες ενος μικρου παιδιου...κριμα για μια τοσο μεγαλη σειρα να ξεπευτει ετσι...δικη μου αποψη:tomato:

τα παιχνιδια του σημερα τα παιζεις με το pc του αυριο κακα τα ψεματα παιδια εγω με τον AMD 2500+ 1280 RAM 6800TD 128MB θα πρεπει να κανω αναβαθμίση αναγκαστικα παντως απο δισκο δεν εχω προβλημα εχω 3 και ειναι συνολικα 320GB 80GB κ 2 120GB =320GB :)

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 01:33]

Βασικά το κακό είναι οτι η EA δεν αβαπτύσει ταυτόχρονα τις δυο σειρές NFS...Θα μπορούσε να βγάζει ταυτόχρονα το Carbon και ένα Hot Pursuit 3 πχ και να ήταν όλα σένια...

δεν μπορει να βγαλει 2 παιχνιδια μαζι μην ξεχναμε οτι ολες αυτες η ετερειες δουλευον με χρονοδιαγραμα δλδ εχουν καθορισμενο χορονο για να βγαλουν το παιχνιδι γιατι αν καθηστερισουν πληρωνουν προστιμο για καθε μερα που περναει. οποτε το ξεχναμε να βγαλει 2 παιχνιδια μαζι εχτος κ αν εχουν την ιδια μηχανη κ σε γραφικα κ τι το ενα μερα π.χ κ το αλο νυχτα η κ τα 2 μαζι. ρε παιδια η EA εχει το μονο που δεν εχει κανει ειναι να αλαζει ο κερος απο μονος του οπως του GTA SAN ANDREAS ολα τα αλα τα εχει κανει πανως μην βαζεις ιδεες για Hot Pursuit 3 που ξερεις μπρορει να το κανει του χρονου για το 2008:)

Τί έχει κάνει? Το έχει κάνει όσο arcade γίνεται, του έχει κολλήσει και από δίπλα ένα κάρο φρουφρού και χάνει το νόημα.Πχ πες μου έναν καλό λόγο που στο Most Wanted δεν υπήρχε drift...Κανένας...Το MW ήταν από τα πιο βαρετά παιχνίδια που έχω παίξει... Για να το τερματίσεις δεν ήθελε skill,υπομονή ήθελε...Όταν σου βάζει να μαζέψεις 3.000.000 bounty για να περάσεις στον επόμενο αρχηγό τι να το κάνω...Κοίτα το Hot Pursuit 2...Όμορφα γραφικά χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια,έπαιζε σε νορμάλ μηχάνημα και ήταν μια χαρά...Μακάρι να το ξανακυκλοφορήσει ή έστω το Porsche Unleashed...

κιτα το UNDERGROUND κ το UNDERGROUND 2 δεν εχουν καμια σχεση με το Most Wanted

αλα γραφικα αλο gameplay αλη ατμοσφερα οπως λεει κ η παριμια η ημερα με την νυχτα ειναι τα 2 παιχνιδια μεταξη τους στο ενα ειναι για να κανεις drift κ στο αλο να διαλιεις μια πολη ολοκληρη ομως με το carbon θα σηνδιαζει το UNDERGROUND με το Most Wanted μαζι. κυνηγιτο με drift + εχουν αλαξει η υπολογιστες καθε 3μηνες πρεπει να το αλαζεις το pc σου κ οχι καθε 2 χρονια αυτες η εποχες εχουν περασει στο παρελθων + το Most Wanted εχει κ γραφικα που το κανουν ποιο βαρη με της γιαλαδες κ τους ηλιους που ειναι εντονος κ θελει ποιο μεγαλη ησχη. μην μου πεις οτι μπωρεις να παιξεις της παλιες εκδοσεις του NEED FOR SPEED δεν σου φενεται η μηχανη γραφικων τους παλια ε? εγω εχω αναρωτιθει πως τοτε επεζα π.χ το UNDERGROUND κ τωρα το βλεπω κ δεν το μπορω καθολου εχει χαλια γραφικα

1oν) Τις προάλλες που έπαιξα πάλι NFSU σε λαν δεν με πείραξε οπότε και λίγο χειρότερα γραφικά να έχει δεν με πολυπειράζει...’μα θέλω να δώ καλά γραφικά φορτώνω το Oblivion,το Condemned,FEAR και σια και φχαριστιέμαι...

Demo για PC δεν παίζει ακόμα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.