Jump to content

lg L1780Q και 6600 gt nvidia

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για χαρα παιδια εχω αυτα τα δυο μαραφετια που γραφω στο θεμα και εχω μια ερωτηση η οθονη εχει δυο εξοδους και καρτα το ιδιο ετση? Μεχρη εδο καλα αλλα πρεπει να τα συνδεσω και με τα δυο καλοδια η το ενα μονο φτανει? Και τι μου δινει το αλλο καλοδιο.:tomato: :tomato: :tomato: Και ριχτε οσες ντοματες θελετε Ευχαριστω

Η μια εξοδος της 1780 ειναι D-sub (αναλογικο σημα) και η αλλη DVI (ψηφιακο)

Απο τη στιγμη που η 6600 εχει DVI συνδεσε την εκει λογω καλυτερης ποιοτητας απεικονισης. (μαυρο)

Να δουλευει μονο στο μαυρο λετε? θα πρεπει να ξανα περασω drivers? Και αν ειναι και οι δυο μεσα ειναι χειροτερα? Πολλες εροτησεις κανω εεε?

οχι δεν θα χρειαστει να περασεις drivers ξανα....απλα αλλαζει το σημα απο αναλογικο σε ψηφιακο...το ψηφιακο ειναι γενικα καλυτερο απο το αναλογικο...

αν βαλεις και τα 2 καλωδια η οθονη θα δουλεψει σε ενα απο τα 2..

Εβγαλα το μπλε και εμεινε το μαυρο και οθονη περασε σε αναμονη Τι να κανω ??

Δοκίμασες να κλείσεις PC και οθόνη και να τα ξανανοίξεις; Δοκίμασε να τα βγάλεις και απο το ρεύμα για λίγο.

Το βρηκα παιδια του εκανα restart και το βρηκε ευχαριστω για της απαντησεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.