_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 Ξερεται κανεναν μεταφραστή που αυτόματα να μετατρέπει απο οποιαδήποτε γλώσσα σε ελληνικα ?για σελιδες στο internet αναφέρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 http://www.worldlingo.com/en/websites/url_translator.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 νομιζω,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι μπορεις με το systran,να παιρνεις copy-paste τα κομματια που σε ενδιαφερουν,κ να στα μεταφραζει κ αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Ναι αλλά είναι σπαστικό έτσι. Σε μεταφραστές σαν τον παραπάνω, απλώς βάζεις το link και έχεις τη σελίδα σα να ήταν Ελληνική (περίπου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 δεν το γνωριζα το συγκεκριμενο ,θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ makis hourdakis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Τίποτα. Και μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σε φάει κανείς. (αυτό για το άλλο thread) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Εγω ρε παιδια όμως δν καταλαβαίνω μερικες σελιδες σε ποια γλώσσα είναι και είναι λογικο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Τίποτα. Και μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σε φάει κανείς. (αυτό για το άλλο thread) σορρυ για το οφ τοπικ,αλλα ξερεις,οταν μπαινεις σε μια κοινοτητα ως "νεος",και δεν ξερεις τα "χουγια" της, κ κανεις μια προταση που δεν γινεται αποδεκτη, "φοβασαι" οτι πατησες μπανανοφλουδα... γιαυτο κ τα πολλα...συγγνωμη!!!!! κ παλι σορρυ για το οφ τοπικ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Αυτό το παθαίνουμε όλοι και δεν υπάρχει λύση... Στην περίπτωση αυτή δοκίμαζε τις πιο ύποπτες γλώσσες και δες σε ποια σου βγάζει κατανοητό κείμενο. @antreas9: Σιγά ρε, ηρέμησε, δεν είμαστε μπαμπούλες. Αν είσαι μέσα σε κάποια όρια δεν θα σου πει τίποτα κανένας. Αλλά να είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από antreas9 νομιζω,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι μπορεις με το systran,να παιρνεις copy-paste τα κομματια που σε ενδιαφερουν,κ να στα μεταφραζει κ αυτο! http://systran.otenet.gr/μπορεις να δινεις το λινκ και στην μεταφραζει.και επισης -> http://babelfish.altavista.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 εγω χρησημοποιω που και πού το www.systran.otenet.gr χωρις ομως να ειμαι και ιδιαίτερα ευχαρηστημενος!παντως νοημα βγάζεις "κάπως" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.