Jump to content

Μεταφραστής για σελίδες

_K_Marios_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερεται κανεναν μεταφραστή που αυτόματα να μετατρέπει απο οποιαδήποτε γλώσσα σε ελληνικα ?για σελιδες στο internet αναφέρομαι

νομιζω,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι μπορεις με το systran,να παιρνεις copy-paste τα κομματια που σε ενδιαφερουν,κ να στα μεταφραζει κ αυτο!

Ναι αλλά είναι σπαστικό έτσι. Σε μεταφραστές σαν τον παραπάνω, απλώς βάζεις το link και έχεις τη σελίδα σα να ήταν Ελληνική (περίπου) ;)

δεν το γνωριζα το συγκεκριμενο ,θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ makis hourdakis!

Εγω ρε παιδια όμως δν καταλαβαίνω μερικες σελιδες σε ποια γλώσσα είναι και είναι λογικο !

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τίποτα. :) Και μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σε φάει κανείς. :) (αυτό για το άλλο thread)

σορρυ για το οφ τοπικ,αλλα ξερεις,οταν μπαινεις σε μια κοινοτητα ως "νεος",και δεν ξερεις τα "χουγια" της, κ κανεις μια προταση που δεν γινεται αποδεκτη, "φοβασαι" οτι πατησες μπανανοφλουδα...

γιαυτο κ τα πολλα...συγγνωμη!!!!! κ παλι σορρυ για το οφ τοπικ!!!

Αυτό το παθαίνουμε όλοι και δεν υπάρχει λύση... :) Στην περίπτωση αυτή δοκίμαζε τις πιο ύποπτες γλώσσες και δες σε ποια σου βγάζει κατανοητό κείμενο. ;)

@antreas9: Σιγά ρε, ηρέμησε, δεν είμαστε μπαμπούλες. :p Αν είσαι μέσα σε κάποια όρια δεν θα σου πει τίποτα κανένας. Αλλά να είσαι. :)

Αρχική απάντηση από antreas9

νομιζω,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι μπορεις με το systran,να παιρνεις copy-paste τα κομματια που σε ενδιαφερουν,κ να στα μεταφραζει κ αυτο!

http://systran.otenet.gr/

μπορεις να δινεις το λινκ και στην μεταφραζει.

και επισης -> http://babelfish.altavista.com/

εγω χρησημοποιω που και πού το www.systran.otenet.gr χωρις ομως να ειμαι και ιδιαίτερα ευχαρηστημενος!παντως νοημα βγάζεις "κάπως"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.