Martian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 γεια χαρα σε ολουςειανι το πρωτο μου μηνυμα οποτε να πω ενα μεγαλο ΓΕΙΑ σε ολους!Αν και πρωρτο μηνυμα, διαβαζω αρκετα τα threads εδω και πολλα απο αυτα μου εχουν χρησιμευσει αρκετα μπορω να πωΝα αρχισω λοιπον με την σκεψη μου που τριγυρνα εδω και καποιες μερες.εχω ενα ετοιμο watercooling kit και σκεφτοαμι να κανω αλλαγη και να παρω κομματια. ωαχτικα μεσα εδω και με τιμες απο μαγαζια και βρικα καποια αλλα θα ηθελα την γνωμη σαςαρχιζω λοιπον:1.Radiator Black Ice Pro III 120mm Triple w/10mm fittings http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=554982. Αντλία Eheim 1048http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=502993.Waterblock apo eleven4.Υγρο απο Shell 5. Σωλήνας Tygon 1/2" R3603Ααυτα....θα ηθελα την γνωμη σας εαν νομιζετε πως λειπει κατι η αν πρεπει να κανω καποοια αλλη επιλογηΕυχαριστω παρα πολυφιλικα
dom Ιούνιος 28, 2006 #2 Ιούνιος 28, 2006 Κατα την αποψη μου οι επιλογες σου ειναι καλες!περνεις που περνεις καλα πραγματα,παρε και ενα tank,π.χ.: http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=106&osCsid=f8b959f79a05c50ede4eb1ee69f21d7c
unseen Ιούνιος 28, 2006 #3 Ιούνιος 28, 2006 ολα καλα μονο το υγρο απο shell να μην παρεις. Ενα απλο απεσταγμενο νερο (αυτο για το σιδερο) με ενα προσθετο για τις αλγες και εισαι οκ.
Martian Ιούνιος 28, 2006 Author #4 Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από dom [Σήμερα, στις 12:49] Κατα την αποψη μου οι επιλογες σου ειναι καλες! περνεις που περνεις καλα πραγματα,παρε και ενα tank,π.χ.: http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=106&osCsid=f8b959f79a05c50ede4eb1ee69f21d7c Ναι σωστα Dom !!!το ειχα ηξεαχει σετελειως! η δεξαμενη του eleven φενετι αρκετα καλη...μαλλον θα ταπαρω ελπιζω να μην εχω ξεχασει και κατι αλλο!!
Martian Ιούνιος 28, 2006 Author #5 Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:20] ολα καλα μονο το υγρο απο shell να μην παρεις. Ενα απλο απεσταγμενο νερο (αυτο για το σιδερο) με ενα προσθετο για τις αλγες και εισαι οκ. Δηλαδη unseen λες να μην κοιταξω για το υγρο της Shell?εχω διαβασει πως εχει παρα πολυ καλα αποτλεσματα!μονο απιονισμενο δηλαδη?? τελοσπαντωνμ θα το κοιταξω και αυτο....προς το παρων ειμαι στους 65 βαθμους δυστιχως!αααα και κατι αλλο...με θορυβο..απο την εμπειρια σας..με αυτα τα στοιχια που σς εδωσα θα εχω αρκετο??ευχαριστω και παλι!
dom Ιούνιος 28, 2006 #6 Ιούνιος 28, 2006 Απο θορυβο οτι βγαζει το psu και η vga!Αν σε περνει οικονομικα καποια στιγμη μπορεις να βαλεις waterblock και στην καρτουλα!
dom Ιούνιος 28, 2006 #7 Ιούνιος 28, 2006 Οσο για το νερο,και με απιονισμενο μια χαρα θα εισαι!το πουλανε και στα super market για τα συστιματα συδεροματος!Για το προσθετο για τοις αλγες δεν ξερω που θα το βρεις!Ο unseen oς πιο εμπιρος κατι θα ξερει!
Georgesod Ιούνιος 28, 2006 #8 Ιούνιος 28, 2006 Για πρόσθετο βάζεις μερικές σταγόνες παραφλού έως ώτου αρχίσει το νερό να αλλάζει χρώμα. Αυτό θα σε απαλλάξει από το θάμπωμα των σωλήνων. Επίσης για αντλία καλύτερα να προτιμήσεις την 1250 δεν είναι μεγάλη η διαφορά (χρημάτων)
Martian Ιούνιος 28, 2006 Author #9 Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 14:53] Για πρόσθετο βάζεις μερικές σταγόνες παραφλού έως ώτου αρχίσει το νερό να αλλάζει χρώμα. Αυτό θα σε απαλλάξει από το θάμπωμα των σωλήνων. Επίσης για αντλία καλύτερα να προτιμήσεις την 1250 δεν είναι μεγάλη η διαφορά (χρημάτων) βασικα georgesod το σκεφτικα και εγω και οντως δεν εχει μεγαλη διαφορα στα λεφτα..το θεμα ειναι ομςως πως εχω ακουσει πως κανει πολυ φασαρια..η εχω λαθος??συγνωμη εαν φανω ασχετος αλλα συμφωνα με τα parts που ειπα στη αρχη του μηνυματος μου, δεν υπαρχουν ανεμηστιρες?η απλα υπατχρουν και δεν κανουν υπερβολικο θορυβο??
ΝTG Ιούνιος 28, 2006 #10 Ιούνιος 28, 2006 επισης δες λιγο παλι το ψυγειο σου....(ασχετο)Στο link που εδειξες αναφερουν και τα btu's ...διαλεξε αυτο με το μεγαλυτερο νουμερο...αντλια λογω λεφτων και μονο θα ελεγα να παρεις την 1250...(μικρη διαφορα σε τιμη εννοω)
Martian Ιούνιος 28, 2006 Author #11 Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:13] επισης δες λιγο παλι το ψυγειο σου....(ασχετο)Στο link που εδειξες αναφερουν και τα btu's ...διαλεξε αυτο με το μεγαλυτερο νουμερο...αντλια λογω λεφτων και μονο θα ελεγα να παρεις την 1250...(μικρη διαφορα σε τιμη εννοω) ΦΙΛΕ ΝTG ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕς...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ..ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩς ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟ Θορυβο!μονοπ γιαυτον τον λογο..γιατι απο οικονομικης αποψης..δεν εχουν μεγαλη διαφορα!
ΝTG Ιούνιος 29, 2006 #12 Ιούνιος 29, 2006 ακουω δεν ειναι αναγκη να φωναζεις....(με μικρα γραφουμε)....Ψυγειο δες το black ice extreme III (και οχι pro III)...
Martian Ιούνιος 29, 2006 Author #13 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:05] ακουω δεν ειναι αναγκη να φωναζεις....(με μικρα γραφουμε).... Ψυγειο δες το black ice extreme III (και οχι pro III)... Σθυγνωμη για τα κεφαλαια...κατα λαθος!!! οσο για το ψυγειο που λες...μολις ειδα πως αυτο που προτινεις εχει διπλαια σχεδον BTUs!! και η διαφορα στη τιμη ειναι 10 ευρω! κατι αλλο...να παρω αυτο..η να κοιταξω κατι σε dual η triple?η να αρκεστω σε αυτο?? απλα βλεπω πως οι τιμες ανεβαινουν αρκετα μετα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.