Jump to content

Μικρή ψύκτρα για socket 478

_K_Marios_

Recommended Posts

--Παιδια μήπος ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ μια ψύκτρα με τα παρακάτω για επεξεργαστή με socket 478:

1)Μικρή

2)Αθόρυβη

3)Αποδοτική

Δν με ενδιαφερει αν θα ειναι με ανεμιστήρα η παθητική ψύξη αρκεί να εχει τα παραπάνω!

μικρή, αθόρυβη και αποδοτική δε πανε μαζί...

μεγαλη αθόρυβη και αποτελεσματική υπαρχουν πολλές.

και σε αυτη τη κατηγορία προτείνω Hyper6 (οχι Hyper6+).

Πόσο μικρή τη θες; Γιατί και η Zalman 7000 μικρή είναι αν τη συγκρίνεις με τα γομάρια που κυκλοφορούν τελευταία. Επίσης μικρή θεωρείται μπροστά στην 7000 η μαμίσια της Intel. Υπάρχουν επίσης κάτι no name ψύκτρες που είναι ακόμα πιο μικρές. Προσδιόρισέ το λίγο.

Για αθόρυβη, οι περισσότεροι ανεμιστήρες στα 5V είναι normal. Με αντίκτυπο στην απόδοση φυσικά...

Σε τι chip θα μπει και τι κυκλοφορία αέρα έχεις στο κουτί;

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=48381

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=59868

κοιτα αποδοτικη και μικρη δυσκολο...εξαρταται απο τον επεξεργαστη που εχεις..

μικρη, αθορυβη,κ αρκετα αποδοτικη συμφωνα με τα χρηματα που κοστιζει,ειναι η ζαλμαν 7000.

σε εμενα εριξε θερμοκρασια περιπου 5 βαθμους, και μειωσε το θορυβο στο ...99%!

δεν ξερω για αλλες ωστε να μπορω να συγκρινω,αυτη μου την προτεινε πωλητης του πλαισιου, και μοου εχει βγει καλη!

Εχω αυτο το κουτι http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RC-260&other_title=+RC-260+CM%20Media%20260

Αν δειτε στην σελίδα το ύψος του κουτιού είναι 9 cm και θελω να βρω μια ψύκτρα που να εινια αποδοτική μικρή για να χωράει μέσα στο κουτι και αθόρυβη((όσο γίνεται γιατι ο υπολογιστης αυτος θα ειναι το κατεβαστήρι μου και θελω να ειναι αθόρυβο))

Ο επεξεργαστής ειναι intel pentium 4 socket 478 sta 3Ghz οχι overclockarisma!

δεν ειμαι τωρα στο σπιτι ,κ δε μπορω να δω ακριβως το μοντελο της δικης μου ψυκτρας για να σου πω,μολις γυρισω θα ποσταρω αμεσως αν δε σε εχει βοηθησει καποιος αλλος....

Αρχική απάντηση από antreas9 [Χθες, στις 12:07]

δεν ειμαι τωρα στο σπιτι ,κ δε μπορω να δω ακριβως το μοντελο της δικης μου ψυκτρας για να σου πω,μολις γυρισω θα ποσταρω αμεσως αν δε σε εχει βοηθησει καποιος αλλος....

ΑΝ μπορέσεις δες για την ψυκτρα

Ευχαριστω!!!

Υπάρχουν βασικά 6 Zalman 7000. Η πρώτη ήταν η 7000A Cu. Απο κει και πέρα, όσες λένε 7000B είναι συμβατές και με πιο καινούρια socket, όσες λένε AlCu έχουν και πτερύγια απο αλουμίνιο και πτερύγια απο χαλκό (όχι χάλκινη βάση και αλουμινένια πτερύγια δυστυχώς. Ο πάτος είναι αλουμίνιο με λίγο χαλκό στη μέση. Υπάρχουν επίσης κάποιες που γράφουν led οι οποίες έχουν διάφανο ανεμιστήρα που φωτίζεται μπλε.

Δες ποια σ'αρέσει, δες ποιές υπάρχουν και καλή αγορά. :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 09:47]

Υπάρχουν βασικά 6 Zalman 7000. Η πρώτη ήταν η 7000A Cu. Απο κει και πέρα, όσες λένε 7000B είναι συμβατές και με πιο καινούρια socket, όσες λένε AlCu έχουν και πτερύγια απο αλουμίνιο και πτερύγια απο χαλκό (όχι χάλκινη βάση και αλουμινένια πτερύγια δυστυχώς. Ο πάτος είναι αλουμίνιο με λίγο χαλκό στη μέση. Υπάρχουν επίσης κάποιες που γράφουν led οι οποίες έχουν διάφανο ανεμιστήρα που φωτίζεται μπλε.

Δες ποια σ'αρέσει, δες ποιές υπάρχουν και καλή αγορά. :)

ποιές ειναι πιο καλές, αυτες με χαλκό + αλουμίνιο η μόνο με χαλκό ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.