Jump to content

βοηθεια για λαπτοπ - ψηλοεπείγον

beez

Recommended Posts

σαν καλός ελληνας αφησα της επειδωτούμενες αγορές για το δικτυωθείτε τελευταία στιγμη. επειδη τελικα ειπα να πάρω ενα λαπτοπ και δεν εχω προλάβει να κάνω καθόλου έρευνα αγοράς θα μπορούσε καποιος να βοηθήσει /πει γνώμη κάποιο καλό μοντέλλο για να το τσεκάρω.

η προδιαγραφές

μεχρι 1400 ευρώ το πολυ

15" τφτ

3 κιλα με 3,5 kg max

1024 μνήμη ιδανικά

γρήγορ δισκο, η sata einai 2,5" i 3,5", γενικά τα λαπτοπ χολένουν απο δισκο

καλή κάρτα γραφικών μήπως και παίζουμε και κανα παιχνιδάκι (λέμε τώρα)

θενκς

Κανενα acer με core duo και ATi με hyper memory.

Εχω ενα acer με turioun64 1gb μνημη ATi X600 64mb 80gd hard disk

το οποιο εχει φαει τουμπα απο το κρεβατι οταν ηταν σε λειτουργεια και δεν επαθε τπτ απολυτως .Τελος τα acer ειναι οικονομικα για αυτα που προσφερουν και εχουν αντοχη ;)

απο εγγυηση θα σε γελασω δεν το εχω στειλει ποτε για φτιαξιμο και μακαρι ποτε να μην χριειαστει>

Αρχική απάντηση από Cronogr

Hewlett Packard, IBM, DELL, Allianware τα 2 πρωτα για αντοχή και επιδόσεις τα 2 τελευτέα για gaming και ποιότητα κατασκευής

Ferrari, Lamborghini, Fiat, Ford, τα 2 πρώτα για 0-100 και τα άλλα δυο για κάθε μέρα.

Όσο τον βοήθησε το πόστ μου άλλο τόσο και το δικό σου.

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY

hp rulezzzz

ομοίως

Αρχική απάντηση από Yz250

απο εγγυηση θα σε γελασω δεν το εχω στειλει ποτε για φτιαξιμο και μακαρι ποτε να μην χριειαστει>

έγκυρες πηγές (x-mod :p ) αναφέρουν πως δεν είναι ότι καλύτερο.

Το μοντέλο που πρότεινε ο vader στα λεφτά του, είναι μάλλον ασυναγώνιστο

Αρχική απάντηση από Yz250 [Σήμερα, στις 16:23]

Κανενα acer με core duo και ATi με hyper memory.

Εχω ενα acer με turioun64 1gb μνημη ATi X600 64mb 80gd hard disk

το οποιο εχει φαει τουμπα απο το κρεβατι οταν ηταν σε λειτουργεια και δεν επαθε τπτ απολυτως .Τελος τα acer ειναι οικονομικα για αυτα που προσφερουν και εχουν αντοχη ;)

Εμ αν το παμε έτσι ας παρει inoovator λιγοτερα λεφτα απο τα acer περισσοτερες δυνατότητες

Ferrari, Lamborghini, Fiat, Ford, τα 2 πρώτα για 0-100 και τα άλλα δυο για κάθε μέρα.

Ειναι φανερό οτι δεν εχεις ιδέα απο λαπτοπ για να παρομοιάζεις τα hp/ibm με ferrari/lamborghini

Εχεις δει τι pc ειναι τα dell/alianware ?? Μαλλον ΟΧΙ

Τα μόνα highend gaming laptop ειναι τα dell/alian τα αλλα ειναι για καθημερινή χρήση

απο την αλλη αποψη αν δεις τις τιμές των αλιεν παθαίνεις πλακα..γυρω στα 3 με 4κ ειδα ενα συστήμα που έκανε τεστ ο τομ.

την βρίσκω πολύ εύστοχη την παρατήρηση παντως, υποψιάζομαι οτι και ο φιλος σολ εννοούσε τη σειρά ανάποδα

lol λέμε... :hehe:

anyway

beez ναι αυτό είναι με την turbocache αλλά δε ξέρω πόσα ακριβώς έχει αποκλειστικά η κάρτα και πόσα δεσμεύει από τη ram. Aπό πιο παλιές 6200 με turbocache, είχαν πολύ λίγη μνήμη ενσωματωμένη πάντως, 64MB.

ευχαριστώ πολυ ολους για την συμμετοχή τους, αν ολα πάνε καλα αυριο θα ειμαι ο ευτυχής ιδιοκτήτης ενος hp 5195, τελικά το παρήγειλα απο γραμμή, περιέργος ηταν 100 και 130 ευρώ φτηνότερο απο πλαισιο μετα παζαρι και εσοπ...ας ειναι καλα ο θειος σκρουτζ.

για καποιον που ψάχνει πιο οικονομική λύση επισης να προτείνω να κοιτάξει το DV5156EA , ακριβώς τα ιδια αλλα με 512 μνήμη και 80 γκίκα σκληρο αλλα και 150 ευρώ φτηνότερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.